Written by Bella | September 12th, 2019

Umum mengetahui betapa bahagianya pelakon Intan Najuwa bersama tunangnya. Ibarat belangkas dah mereka berdua, selalu sahaja berkongsi foto-foto manis ketika “dating”.

intan najuwaBagaimanapun, pasangan ini terpaksa berjauhan sebentar disebabkan tuntutan kerja. Intan menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa rindu yang teramat sangat kepada tunang tercinta. Sempat juga Intan berpesan kepada tunangnya jangan “nakal” semasa ketiadaannya.

intan najuwa rindu tunang

Biasalah tu, bukan mudah untuk menahan rindu terhadap insan tercinta, apatah lagi kalau sedang diulit bahagia dan hati berbunga-bunga.

Sumber Berita : Media Hiburan

35 responses to Sukar Berjauhan, Intan Najuwa Akui Terlalu Rindukan Tunang

  1. Brunes says:

    hahahahah another version of ruhainese, shadap lah u!!

    53

    0
    • Mike says:

      Doakan semoga dilindungi kanopi, dicucuri udang harimau kuat, dikurniakan insuran, dilimpahi sos cap kipas udang dan diperludahkan dalam semua urusan seri paduka baginda!

      13

      1
    • Yawn says:

      Another social climber with a vision to marry a rich guy!

      26

      0
      • !!! says:

        How to spot a social climber…for Dummies.

        1 Rambut gulung2 atau ikal berkaler dan karat.
        2. Seksi suka melawa/ jaga body.
        3. Gaya hidup glam..selalu ke event atau majlis2. Lepak tempat atau restoren mewah.
        4. Bimbo.. lack of communication skills.
        5. IG dipenuhi selfie.
        7. Terlalu mencuba
        8. Suka berfashion.
        9. Materialistik
        10. Pakwe/bf…tak handsome ..buruk!

        50

        -1
        • Anonymous says:

          nanti wartawan2 tanya jawapan “saya tertarik dengan sikapnya yang penyanyang, romantik dan penyabar serta menghormati ibu bapa saya”.
          Selepas keluar anak 2… “kami dah tak sehaluan”… huhu..”jodoh kami tak panjang”… “ada pihak ke tiga.. seminggu dah tak balik rumah”.

          20

          0
        • Ana says:

          Betul2 sgt! Lepas tu nanti ramai la company nk buat insta paid review dgn diorg. Yg kita ni housewife ikhlas buat review, langsung tak dipandang. Hahahaha

          2

          0
    • Anonymous says:

      Kita tunggu dan lihat. Besok birthday mesti dpt hadiah handbag jenama… kecoh satu socmed. Lol

      13

      0
    • Anonymous says:

      Ni sekor lagi yng akal diusung bagaikan escort girl! Zzz

      11

      0
  2. miowmiow says:

    ni lg sekor.. mcm kau je ade tunang… ko gn ruhainies x de beza.. batak jantan kaya..

    18

    0
  3. Anonymous says:

    Muka jantan mcm bouncer kelab dangdut pun hokay kan sis, janji ada kereta mewah…boleh update IG kerap sikit… haha

    18

    -1
    • faraj says:

      besok jantan tu pasang cawangan lain…tayar kereta ferrari pon x dpt…lepak la malam2 dgn kucing layan tv sambil cat kuku.. haha

      9

      0
  4. snow says:

    budak matang..tak amik pic jelir lidah mcm tu..

    14

    0
    • Akak Kantin says:

      a.ahh beb..cuba la snap pic tu elok2..kekonon comel sangat lah tu buat muka camtu…jelir lidah la..duck face la..buat pipi pau la..ekeleh..try hard sgt untuk dapat pujian…

      10

      0
  5. Anonymous says:

    Status sebagai artis masih kabur tp gosip diusung merata ceruk je banyak..eeee! K bye.

    8

    0
  6. Mcm Kimmax says:

    Ruhainese no 2 …. Kera dapat jantan ….dia saja lah ada tunang…..

    10

    1
  7. Geli says:

    Bukan ada kes dadah ke pompuan no dulu ….tu pun masih ada org nak ….

    3

    0
  8. faraj says:

    Virus Ruhainies… besok diusung ke London la ko sis. Wakaka

    7

    0
  9. Anonymous says:

    36 vs 22 beb… duit berkepuk. Pakcik seronok dapat pucuk muda.

    2

    0
  10. Aida says:

    Orang bodoh jer tak mahu hidup senang.
    ..typukal melayu..dengki dan kianat tak boleh dpisahkan..Ingat..cinta jer..tk boleh nk jamin sangat bahagia..so..aper…org lain dapat…doakan jer yg baik baik..

    5

    3
    • Anonymous says:

      Besok ko dah loyot, rabak dan ber madu.. jgn ckp “sampai hati you memperdua kan i“ pulok ye!!!

      5

      0
    • Anonymous says:

      cinta berlandaskan harta mmg x kemana.. besok ko dah lunyai menggelebeh anak 2-3… dia rimas dia ada duit x tahu nk buat apa..dia cari je lubang baru, tayang kereta mcm ko dulu2.. bergetah yg xde komitment senang x pening kepala service pun mantop dri ko bini tua yg kerepot berlemak mcm ahli sumo!

      9

      0
  11. Anonymous says:

    Kalu jadi social climber mesti pergi salon buat rambut kaler gulung2 eh.. pastu makeup tebal tayang tas tangan… huhu

    7

    0
  12. cik halia says:

    bertuahnya abah dia kt sebelah tu dpt anak yg baik mcm ni…tumpang lalu pakcik

    7

    -1
  13. lol says:

    Kata rindu tunang tp up gmba bapak. apa benda nii

    7

    0
  14. anonymous says:

    kau bukan rindu tunang kau yg seado nya tu tapiii kau rindu $$$$$ kannnnn

    4

    0
  15. Anonymous says:

    Rindu ke.. takot dicaras yg lebih wow sis?

    2

    0
  16. ikan says:

    biarlah dia nak kawin sapa pun. muka buruk ke poket tebal ke orang tua ke. nanti dia jugak yg kena hadap kena layan kena kangkang. bukannya korang pun. dah dia selera orang tua poket tebal. klu korang selera jugak korang cari lah sendiri.

    3

    1
  17. lulu berapi says:

    berita apa ni deyy???

    0

    0
  18. jurgen klopp says:

    awek gedik….rank no 2 selepas si cumi cumi cumi tuh…fak!

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini