Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Suhaimi Saad Ubatkan Anak Demam Dengan Hanya Segelas Air Dibacakan Al-Fatihah

Suhaimi Saad

Sedia maklum, bekas penyanyi kumpulan nasyid In-Team, Suhaimi Saad sebelum ini sering mendapat perhatian orang ramai dengan kontroversi yang sering dicetus olehnya.

Advertisement

Kali ini, perkara yang mendapat menarik perhatian warganet adalah apabila dia memuat naik sebuah status di akaun Facebooknya cara dia menyembuhkan demam anak-anaknya.

Di dalam perkongsian itu, dia memberitahu dia mengambil inisiatif sendiri dengan hanya memberi minum segelas air yang dibacakan Al-Fatihah bagi menyembuhkan anak-anaknya yang dijangkiti demam sama seperti dirinya.

Facebook Suhaimi Saad

Sebelum itu, dia ada berkongsi sebuah status di mana dia memberitahu dirinya sudah sekian lama tidak demam dan difahamkan anak-anaknya juga turut demam.

Advertisement

Terdahulu, menerusi hantaran di akaun TikTok miliknya, Suhaimi sempat menjawab pertanyaan seorang pengikutnya adakah dirinya sudah mengambil suntikan vaksin dan memberitahu beliau tidak memilih cari ikhtiar seperti itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anti Agamawan

    October 4, 2021 at 2:50 am

    halah halah tonggeng agama lagi ah.
    tonggenggggg

  2. Anonymous

    October 1, 2021 at 4:11 pm

    Alah, ramai je org yg dah lama x demam. sedar x sedar, dah dekat 2 tahun ramai yg tak demam. betul tak? org ramai berhentilah ambik port pasal ss ni. dia nak guna air doa je ke, nak makan pucuk kayu ke, nak tadah air terjun buat ubat sakit dia ke, lantak dia lah. kalau dia sihat, Alhamdulillah… kalau x, pandai2 lah dia nk hidup. bosan…

  3. tabarus

    October 1, 2021 at 2:52 pm

    aku rasa anak dia positive covid, kan dia suka jalan2 tak mustahil dia carrier. lowkey harap dia kene hidung sendiri supaya dia baru tahu langit tu tinggi ke rendah bumi tu bulat ke mendatar!!

    • anonymous

      October 1, 2021 at 3:33 pm

      astagfirullah tak baik harapkan sesama islam kesihatan yg buruk buat dirinya.aku doakan suhaimi dan keluarga diberi kesihatan yg baik.Amin

  4. Anonymous

    October 1, 2021 at 1:10 pm

    LANTAK KO LA NK BUAT APE PN

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top