Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Suhaimi Saad Minta RM5,000 Untuk Tampil Di Program Analisis TV Alhijrah

Isu Suhaimi Saad dengan pendiriannya mengatakan bumi ini bukan berbentuk sfera bulat dan percaya ia sebenarnya ‘flat earth’ antara topik terhangat sejak kebelakangan ini.

Advertisement

Susulan itu, pihak TV Alhijrah mahu mengundang Suhaimi untuk tampil membicarakan topik ‘flat earth’ di program Analisis. Bagaimanapun, Suhaimi dikatakan meminta bayaran sebanyak RM5,000 untuk tampil dalam program tersebut.

Mengakui meminta bayaran RM5,000 dari TV Alhijrah, Suhaimi turut menjelaskan sebab beliau berbuat demikian.

Terdahulu, Suhaimi mencetuskan kontroversi apabila membuat kenyataan bumi ini rata dan turut mencabar angkasawan negara, Datuk Dr.Sheikh Muszaphar untuk bersumpah dengan nama Allah SWT bahawa bumi itu bulat sfera.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 Comments

  1. Anonymous

    February 27, 2019 at 1:30 am

    5k tu jugak utk kos rapatkan gg yg makin jarang..

  2. noon

    February 26, 2019 at 1:35 pm

    tv al hijrah perlu ke tak perlu, itu lain cerita, kalau dia minta payment, ada duit byr, takde duit, tak yah….ustaz2 ceramah payment ada yg ribu2, kalau tidak masakan azhar idrus boleh keta besar dan bini byk

  3. Anonymous

    February 26, 2019 at 1:11 am

    Bagi aku tak perlu pun nak jemput SS ni. Makin dilayan oleh netizen makin menjadi jadi tapi dia masih tetap dengan pendirian dia yang salah tu. So untuk apa dijemput. Kita pun dah tahu kenyataan bumi tu macam mana, apa lagi yang hendak dibahaskan lagi. Publisiti ke? Tak perlu kot. Baik kita bincangkan topic yang lebih berguna daripada memberi perhatian kepada benda yang tak ada manfaat. Berbahas dgn orang bodoh sombong umpama mencurah air kedaun keladi. Sekian.

  4. Kinokuyania

    February 25, 2019 at 10:37 pm

    Kalau bumi ni flat, mana penghujung bumi ni ss? Depan rumah kau ke? Napa tak terkeluar dari orbit? Dia ni nak sensasi je. Nak 5k nak beli mesin basuh la tu.

  5. Anonymous

    February 25, 2019 at 6:57 pm

    Flat earth? nak bincang apa lagi? Jgn dilayan SS ni. Layan orang yg mmg sanggup membodohkan diri sebab nak populariti. Dah la dapat bayaran, seronokla dia dabik dada bangga org layan. Bodoh pun dapat bayaran. Male chauvinist!
    Analisis jgn sampai sama tahap jadi Motif Viral. SS tu patut masuk Motif Viral je.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top