Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Suhaimi Saad Minta RM5,000 Untuk Tampil Di Program Analisis TV Alhijrah

Isu Suhaimi Saad dengan pendiriannya mengatakan bumi ini bukan berbentuk sfera bulat dan percaya ia sebenarnya ‘flat earth’ antara topik terhangat sejak kebelakangan ini.

Advertisement

Susulan itu, pihak TV Alhijrah mahu mengundang Suhaimi untuk tampil membicarakan topik ‘flat earth’ di program Analisis. Bagaimanapun, Suhaimi dikatakan meminta bayaran sebanyak RM5,000 untuk tampil dalam program tersebut.

Mengakui meminta bayaran RM5,000 dari TV Alhijrah, Suhaimi turut menjelaskan sebab beliau berbuat demikian.

Terdahulu, Suhaimi mencetuskan kontroversi apabila membuat kenyataan bumi ini rata dan turut mencabar angkasawan negara, Datuk Dr.Sheikh Muszaphar untuk bersumpah dengan nama Allah SWT bahawa bumi itu bulat sfera.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 Comments

  1. Eliesa

    February 25, 2019 at 3:44 pm

    RM 5,000 pun tak mampu bayar ke? hahahahahahaha lainlah RM 50,000

    • Anonymous

      February 25, 2019 at 5:53 pm

      isu nyer ss tak layak di beri bayaran sesen pun… sah2 bodoh sombong… flat earth dah terbukti tak betul… bumi ni sfera mau cerita bohong tunggang terbalik aper lagii..

  2. Noname

    February 25, 2019 at 1:51 pm

    Cara dia jawab dia bkn bodoh n bkn gila..
    Just dia still money matters and guna kn agama nk attack..
    Pèrlu ke bagi airtime untuk orang cmni..
    Baik bagi airtime pada aktivis2 kemanusian zon peperangan yg x de kepentingan peribadi atau nk show off ..respect them..

  3. Luarbiasa

    February 25, 2019 at 1:37 pm

    Alahai… Selama ni tvalhijrah panggil panel datang jauh2 free free macam tu aje ke? 5k is way too low kot utk sejam punya live show.

    Apa pun. Why nak suggest topic flat earth? Isu yg x payah nak debat kot. Mmg dah terbukti bukan flat pun.

    Kalau nak panggil SS, baik isu kenapa tak sekolahkan anak??
    Isu antivaccine dah lepas.

  4. Anonymous

    February 25, 2019 at 12:49 pm

    ss. lau sy ceo tv tu,, ss minta 10k pon ok,, jnj ss dtg n beri hujah,, syok wooo

    • dUCk kuek kuek

      February 25, 2019 at 1:01 pm

      sbb kita boleh tgk mcm mn otak di berfungsi kan… kalu setakat taip kt fb boleh delete. kalau live, dpn tv dpn org ramai, dia boleh delete ke? tak pe kasi je berapa byk dia nak. smpi ms habis jg duit dia tu. tp apa yg dia dah tunjukkan pd org ramai, tak kan habis / tamat…. sendiri cari psl kan….

  5. suka cakap lepas

    February 25, 2019 at 12:37 pm

    betul la apa dia cakap tu.. stesen tv memang suka amik kesempatan.. sukahati dia nak buat apa lah… betul ke salah ke… ini negara demokrasi, masing – masing ada pandangan dan pendapat sendiri.. kalau salah pun, x pulak aku nampak dia kena tangkap polis…

    • Anonymous

      February 25, 2019 at 1:30 pm

      ko ingt polis x ada kejo ke..malahan polis bantuan pun x cukup..inikan pulak polis ada gun../ petol

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top