Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Suhaimi Saad Anjur Seminar Keibubapaan, Bincang Isu Vaksin Dan Kajian ‘Flat Earth’

Bekas penyanyi nasyid, Suhaimi Saad kembali lagi mencetuskan sensasi apabila memuat naik poster seminar yang dianjurkannya.

Advertisement

Menerusi butiran didalam poster tersebut, seminar itu adalah tentang ilmu keibubapaan dan pendidikan awal  kanak-kanak yang akan diadakan pada 31 Mac ini dengan bayaran sebanyak RM 269, terhad untuk 20 peserta sahaja.  Beberapa topik hangat seperti isu vaksin dan kajian bumi rata juga akan dibincangkan.

Isteri dan anak-anak beliau pula akan menjadi penampilan istimewa di seminar itu. Bukan itu sahaja, Suhaimi turut akan menyanyi di seminar itu.

Tentunya pengajuran ini mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang kurang senang dengan tindakannya itu.

Kata Suhaimi, beliau mendapat idea untuk menganjurkan program tersebut selepas ramai yang meminta nasihat serta pandangannya tentang cara mendidik anak-anak terutam sekali berkaitan dengan isu belajar dari rumah.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 Comments

  1. poyo

    March 12, 2019 at 9:22 am

    apesal la aku nampak dorang ni satu family macam busuk je

  2. Suhaimi makin pelik

    March 12, 2019 at 1:12 am

    Apa nk jadilh dgn si ss ni lama kelamaan kena cekup jgk nnti kalau dh teruk menyalahi undang2, harap2 tak sampai gitu kesian sungguh anak2. Mungkin dia depression dgn kehidupan skrg pun kita taktau, sampai kelaku dh mcm merepek jer. Pergilh buat siasatan ss ni waras ke tak lg.

  3. Bulat Leper

    March 11, 2019 at 11:14 pm

    haha .

    masaalahnya , ada tak yg join ? dengarnya full .. kan 20 orang je . hihihihhihihihi

    perserta
    1) ss
    2) ina naim
    3) 4 org anak dia
    ( dah 6 orang)

    lagi 16 orang pliz !!!!

  4. Umairah

    March 11, 2019 at 10:47 pm

    sy xbce pun berita ni psl xsekufu dgn org ni tp enjoy sgy bce komen2 bernas kat sini. xtawla kan kot ada yg sudi byr nak dgr ckp mat ni dgn lbh lanjut, bolehlah ssmbung mmbawang lg

  5. Anunimus

    March 11, 2019 at 9:37 pm

    Dulu aku kesian kat ina naim ni kena tggl dgn mawi (pling xleh belah, siap astro siarkn rncgn mawi n ina ni) n bersyukur die dpt suami yg lebih baik (pd awalnye)… Tp sygnye aku silap…suaminya teruk rpnyer…. Syukur mawi x pilih ina… N ina buat pilihan yg salah

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama