Sufie Rashid Kecewa Ibu ‘Serang’ Tentang Pertunangannya

Hiburan

Sufie Rashid Kecewa Ibu ‘Serang’ Tentang Pertunangannya

Penyanyi Sufie Rashid meluahkan rasa kecewa dengan tindakan ibunya, Irma Suriana Mahamud yang terus ‘menyerang’ dan terlalu lantang bersuara mengenai pertunangannya sehingga mencetuskan pelbagai spekulasi. Mungkin apa yang berlaku kepadanya kini adalah salah satu ujian dari Allah SWT untuknya.

Advertisement

Menurut Sufie,  bapanya merupakan sumber kekuatannya selama ini untuk mengharungi setiap cabaran dalam hidup.

Terdahulu, Irma menerusi akaun Facebooknya memberitahu majlis pertunangan itu berlangsung tanpa persetujuannya dan tidak pernah menghantar wakil untuk merisik.  Irma turut mendakwa tunang Sufie yang mengatur majlis tersebut bagi meraih perhatian. Irma juga berkata beliau sudah bersedia untuk mendedahkan perkara sebenar kepada pihak media beserta bukti kukuh. Segala pembohongan akan terbongkar.

Berita mengenai majlis ini sepatutnya menggembirakan tetapi sebaliknya menjadi penuh kontroversi. Semakin hangat nampaknya isu ini dengan pelbagai drama. Apa agaknya perkara besar yang bakal didedahkan?

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Aqo Imran

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

104 Comments

  1. Tasha

    December 21, 2018 at 4:15 pm

    Please la.. Apa yang berlaku dalam family biarlah stay dalam family je.. Kenapa nak dicanang ke seluruh alam?? Sampai netizen boleh komen dan mengata macam2. Saya tahu mesti ada sesuatu di sebalik perkara yang terjadi. As an outsider, I reserve my comment. Cuma hentikan lah mencanang hal family. Sufie tu seorang celebrity. Tak bagus untuk reputation dia. Dan untuk Pn Irma, sila jaga reputasi awak juga kerana tak kira apa yang berlaku di sebalik, bila awak memulakannya (mencanang hal family), you are on the negative side. Tak ada untungnya menjatuhkan reputasi anak sendiri kerana reputasi awak juga akan jatuh.

  2. [email protected]

    December 20, 2018 at 10:14 am

    baik ke buruk anak mak tu kne cakap yang elok pasal anak awak,,, nampk sgt mak bermasalah moral kesian ank jd mangsa sb dpt mak xmatang macamni,,,

  3. bodopiang

    December 19, 2018 at 10:43 pm

    mak dia spesis mak si elfira loy tu ..
    kah kah kah kah kah

    buduh

  4. Yekeni

    December 19, 2018 at 3:45 pm

    As long as he tak kurang ajar sudah. Walaupun itu ibu, tapi dia tak boleh turut segala suruhannya kalau ibu dia tak benar. Learn how to say no to ur mothers with respect guys, if not, ur wives will suffer. Separate ur wives fm ur mothers if they can’t get along. Mothers are not always right. Just treat them with respect and u wl be fine.

    • hemmm

      December 19, 2018 at 10:00 pm

      easier said than done honey.

    • Yekeni

      December 20, 2018 at 10:28 pm

      True. But it can be done. Trust me. U wl have a happier marriage.

  5. anon 19/12

    December 19, 2018 at 2:46 pm

    siapa diaorg ni..apesal aku x pernah tahu..hahaha..
    seekers attention betol dua2 ni..