Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sufian Suhaimi Terima Anugerah ‘Most Admired Leaders of Asia Award 2019’

Melakar kejayaan luar biasa dalam dunia hiburan, nampaknya nama penyanyi Sufian Suhaimi semakin dikenali dan tercalon dalam sebuah anugerah berprestij peringkat antarabangsa anjuran Herald Globalyang bakal berlangsung pada 26 Ogos depan, di sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur.

Advertisement

Pada awalnya, Sufian sendiri tidak percaya bagaimana dia boleh tercalon dalam  ‘Most Admired Leaders of Asia Award 2019’ untuk kategori hiburan.

Saya ingatkan ia skim penipuan. Rupa-rupanya anugerah itu memang ada. Selepas mereka menceritakan secara terperinci kepada saya mengenai anugerah itu, barulah saya tahu.

Yang pasti, saya bersyukur terpilih sebagai satu daripada penerima kategori itu. Ada beberapa calon penerima lain berdasarkan bidang masing-masing dan saya terpilih untuk kategori hiburan.

Anugerah Herald Global  turut memberi penghormatan dan pengiktirafan kepada individu yang berjaya mengukir nama dalam industri pembuatan, rekaan dan keusahawanan.

Mendapat penghargaan di peringkat antarabangsa, Sufian harap pencapaiannya ini  mampu membuatkan rakyat Malaysia berbangga kerana ia secara tidak langsung mengharumkan lagi nama tanah air tercinta.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Yakyot

    July 3, 2019 at 6:45 pm

    ???

  2. anonymous

    July 3, 2019 at 4:48 pm

    haiyooooooooooo buta ka penganjur

  3. Anonymous

    July 3, 2019 at 3:20 pm

    Yeke?? Ntah2 nme je international tp juri nye sume malaysia…anjuran malaysia…mcm ade satu anugerah y sorg artis tu dpt kat cannes tu..rupe2 nye atsro y anjurkan hahhahah….

  4. iris

    July 3, 2019 at 2:42 pm

    ingatkan Neelopak tercalon……………takpe la Pian at least ada gak nak calonkan ko kt level2 international….

  5. feldegast

    July 3, 2019 at 2:14 pm

    Kalau SS pun tercalon, lemah sangat la pemilihan dan kriterianya.

    Nyanyi pun ke laut. Tang mana promisingnya pun tak tau.

Loading...
To Top