February 4th, 2019

Menyampaikan lagu Di Matamu pada pentas AJL 33 semalam dan berjaya mendapat anugerah Persembahan Terbaik, prop serba puith yang dilihat seakan pelamin dengan hiasan bunga di pentas membuatkan ramai yang berkata ia nampak sama seperti pelamin sewaktu majlis pernikahan Elfira Loy.

Apakah niat Sufian dan benarkah beliau sengaja menyindir bekas tunangnya itu? Bagaimanapun, kata Sufian persembahan itu tidak ditujukan kepada mana-mana pihak dan beliau memohon maaf sekiranya ada yang terasa hati. Jauh sekali untuk mempergunakan nama bekas tunangnya untuk meraih perhatian ataupun publisiti murahan.

Saya tidak cuba serang sesiapa. Mana-mana pihak yang terasa hati saya mohon maaf. Ini memang lagu sedih dan berkaitan dengan putus cinta. Bukan saya seorang sahaja yang pernah mengalami putus cinta, jadi saya cuba menyampaikan sebaik mungkin.

Saya jujurnya baru tengok pelamin itu pada sesi latihan. Mungkin bukan hobi saya untuk lihat pelamin orang lain. Apa-apa pun itu bukan niat saya. Saya letak chandelier itu sebagai melambangkan situasi saya yang terperangkap dan akhirnya bebas. Kain putih pula melambangkan permulaan baru dan pelamin itu elemen kejutan.

Dalam pada itu, Sufian juga mengucapkan terima kasih kepada Elfira yang mendoakan kemenangannya di AJL 33. Padanya, tiada apa perkara negatif dan menganggap niat Elfira adalah baik.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Muzik-Muzik 33


43 responses to “Sufian Suhaimi Nafi Tiru Pelamin Elfira, Tidak Sindir Sesiapa”

  1. PIAN ACAH VICTIM NERD says:

    BUDAK ACAH NERD NI. DIA INGAT ORANG BODOH AGAKNYA…PATUT TUNJUK LAH SEKALI. ADEGAN DIA SI SUPIAN CURANG DENGAN PEREMPUAN DALAM KERETA, BELI TIKET FLIGHT, BARING MANJA ATAS KATIL. ELFIRA TERJUMPA, SEKALI ELFIRA PUTUSKAN TUNANG & MOVE ON DENGAN ORANG LAIN, SUPIAN SUPARTO NI MERENGSEK TAK BOLEH MOVE ON. BARU BOOM!

  2. Anonymous says:

    elfira ni bodoh la…lagu pian tu mmg lagu sedih…dan mmg konsep dan segale yg pian buat utk ajl tu mmg tak salah sbb itu pertandingan….so pian kene serius & klu menang kire bonus utk pian…org biase2 cam pian mmg mengharapkan menang utk menambahkan pendapatan…tak mcm elfira, nak mewah cari laki kaye….senang kan hidup…so ko elfira tak yah la perasan sgt, lagu pian akan kekal lagu…dan die akan nanyi lagu tu sampai bile2…sebab org suke lagu tu…ko yg kene move on…jgn bile pian nyanyi ko perasan yg pian tak move on lg…ingat elfira ko tu dah ade laki…biar pian dgn kehidupan die…

  3. Bendi says:

    Jom setuubuh burrit elrifa loy

  4. Anonymous says:

    Muka berserabut.Demdam di hati terpancar di wajah.

Loading...