December 20th, 2017

Jarang lagi memuat naik foto bersama sejak kebelakangan ini, ramai yang mendakwa hubungan percintaan Sufian Suhaimi bersama tunangnya Elfira Loy sedang bermasalah. Menurut, Sufian mereka berdua mengambil keputusan untuk tidak kerap berjumpa sepanjang tempoh pertunangan dan hubungan mereka baik-baik sahaja.

Kami okey dan tak ada sebarang krisis pun. Cuma, selepas bertunang kami mengambil pendekatan untuk tidak kerap berjumpa. Nanti orang mengata macam-macam pula. Disebabkan itu, orang tak nampak gambar kami bersama di Instagram masing-masing.

Sebenarnya, sudah sebulan kami tidak berjumpa. Namun, setiap hari kami berhubung. Lagi pula tidak wajib untuk berjumpa kan? Tidak berjumpa bukan bermaksud tak sayang dan rindu. Apa yang penting adalah saling memahami dan percaya.

Seperti orang lain, pasangan ini juga menghadapi dugaan tetapi lebih daripada orang sekeliling. Bagaimanapun, Sufian dan Elfira sudah matang untuk berdepan dengan situasi tersebut dan saling memahami dan menyayangi.

Baguslah kalau sudah jarang berjumpa, kata orang biar hubungan itu ada manisnya sebelum kahwin dan mungkin juga untuk mengelak daripada dugaan yang lain sepanjang bertunang. Doakan yang baik-baik buat Sufian dan Elfira semoga perancangan pernikahan mereka berjalan lancar.

Sumber Berita : Harian Metro


Comments are closed.

Loading...