Written by AbangNara | April 7th, 2011

review filem cun

Abang Nara dengan ikhlas hati mengakui yang Abang Nara tak sempat lagi nak pergi tengok filem Cun ini. Tetapi oleh kerana masuk hari sudah dekat 30 pucuk email terbang masuk ke inbox Abang Nara yang menyatakan kesedapan cerita ini, maka Abang Nara ingin mengajak anda beramai-ramai menonton filem Cun. Sebab-sebab anda wajib tonton filem ini ialah:-

1. Ada Remy Ishak yang hensem (untuk para gadis)
2. Ada Maya Karin yang cun melecun (untuk para lelaki)
3. Filemnya kelakar (boleh hilangkan stress kerja)
4. Filem romantik (sesuai ditonton bersama awek/tunang/bini/suami)
5. Support industri filem tempatan (untuk filem yang memang bagus)

Abang Nara percaya ramai yang dah pergi tonton filem Cun nie kan? So apa kata korang sharekan review dan pendapat korang semua. Daripada pembacaan Abang Nara, filem ini katanya memang best dan lain daripada yang lain. Lakonan Maya Karin dan Remy Ishak pun mantap dengarnya. Macam couple yang benar-benar bercinta. Betul ke?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.