April 9th, 2019

Umum mengetahui pelakon Nelydia Senrose sudah sah bergelar isteri kepada ahli perniagaan, Mohd Hafez Halimi dalam satu majlis akad nikah yang diadakan Sabtu lalu.

Sangat rapat bersama, Uqasha Senrose telah memuat naik satu ucapan khas buat adiknya, Nelydia.

Dalam ucapannya, Uqasha meluahkan rasa gembira kini adiknya sudah menemui kebahagiaan. Namu, pada masa yang sama, beliau sedikit sedih kerana kehidupannya akan berubah selepas ini setelah Nelydia berkahwin. Sudah tidak dapat melakukan apa-apa bersama.

Rata-rata netizen tidak dapat menahan sebak saat membaca nukilan tersebut.

Kami faham perasaan Uqasha apabila orang tersayang terutama sekali adik-beradik yang sudah berkahwin akan melangkah pergi menjalani kehidupan sendiri. Tidak sama keadaannya lagi. Sama-sama kita doakan agar satu hari nanti Uqasha pula bertemu jodoh. InshaAllah.


13 responses to “Sudah Terlalu Rindukan Nelydia, Ucapan Uqasha Senrose Sentuh Hati Netizen”

  1. ciK piNgu says:

    ape yg mengada sgt.. bukan dia pindah duk kutub selatan pun yg ngade2 nk bsedih teruk2.

  2. damai says:

    aku kdg confius nely dgn uqasha, muka mcm kembar, and pernah met them personally mmg very soft spoken and lembut sgt

  3. poyo says:

    kenapa bagi abang?nely bukan adik ke?means adek ipar la kan

  4. jakun semelai..hihiii says:

    ini namenye gawon biji ketuat..hmm cantek juga kan..

  5. nona says:

    takdelah cantik mana pun! – aspalela abdullah, neng yatimah, bibi yem, rosiah chik seribu kali lagi lawa…korang setuju tak?

    • Anonymous says:

      Aku rasa ko dah boleh stop kot nak bandingkan mereka yang dah tiada…Carilah yang hidup….

Loading...