January 8th, 2018

Setelah sekian lama memendam rasa dan tidak dapat menahan kesedihan di dalam hati, penyanyi Isma AF7 akhirnya mengakui rumah tangga beliau bersama Zul 2by2 tidak dapat diselamatkan lagi. Bagaimanapun, Isma belum bersedia untuk menjelaskan perkara sebenar yang menjadi punca rumah tangganya itu bermasalah.

Pergolakan rumah tangga Isma dan Zul mula menjadi tanda- tanya apabila kedua-duanya memuat naik status di media sosial menggambarkan tentang perpisahan dan kedukaan hati akibat dilukai.

Sukar untuk saya menjelaskan punca sebenar keretakan rumah tangga kami ketika ini. Namun, apabila sampai masanya, saya akan perjelaskan juga. Buat waktu ini, memang ia tidak dapat diselamatkan lagi dan dia sebagai suami pun tiada usaha untuk memperbaiki keadaan.

Saya redha dengan apa yang berlaku. Walaupun duduk serumah, dia tetap tak berubah dan tiada inisiatif untuk memulihkan perhubungan. Saya sudah berusaha mempertahankan rumah tangga ini dan lakukan sebaik mungkin untuk berbaik, namun begini juga kesudahannya.

Isma dan Zul berkahwin pada 16 April 1998 dan dikurniakan lima orang cahaya mata. Harapnya Isma kekal tabah dengan dugaan ini, mungkin jodoh beliau dan Zul sampai di sini sahaja. Kadang-kadang jalan untuk berpisah adalah yang terbaik buat kedua-dua pihak agar tidak terus terluka.

Sumber Berita : BH ONLINE


24 responses to “Sudah Lama Pendam Rasa Sedih, Cukuplah Sampai Disini – Isma AF7 Akui Rumah Tangga Bergolak”

 1. Syfa says:

  Kalau dah sibuk kejar perempuan yang boleh Sponsor Dia. Mana tak! Dari Smule sampai ke Bigo, Zul Memang kaki perempuan. Tu si Linda pat Bigo belum habis lagi duit Zul kerjakan. Kesian Isma ter paksa tengok gelagat laki Macam Tu. Yang heran Tu, Hotel pat KL tak pulak tangkap basah si Zul Ngan Linda. Kita dah tahu lah pekong kau Zul. Apa pula Z Zaidi kata Bila artist Malaysia jahanamkan perempuan Singapura? Ok ke?

 2. Anonymous says:

  zaman sekarang orang suka bercerai berai artis ke tak retis….lebih2 lg yg batak kenal kenalan lain….

 3. Joyah Sport says:

  Zul ni nak ikutkan dr dlu kaki perempuan, mana perempuan yg dahi licin yg membuak2 nk jd penyanyi kat stu die amik ksempatan.. dia pernah menikah dengan kawan joyah sebelum isma famous masuk AF dlu.. Masa masih lagi menjadi suami kepada isma.. Bila isma da famous die tinggalkan je kawan Joyah tu.. Wallahualam.. xtau apa jd dgn kawan Joyah tu skang ni.. hilang tanpa berita..

 4. Anonymous says:

  Pkir anak2 bukan masanya pikir kang masing2 je.tu semua dunia.rambut pun dah kurang.sedar2lah.ingat2 mana yg penting dari kejar hidup bebas.

Loading...