Written by Bella | October 10th, 2019

Lama juga kita tidak dengar sebarang perkembangan terbaru mengenai pelakon Amar Asyraf, jarang juga kita lihat lakonanya di kaca televisyen. Namun, namanya kembali hangat diperkatakan selepas seorang wanita mendedahkan dia sedang menjalin hubungan cinta dengan Amar sejak September tahun lalu.

amar asyraf kahwin lagi

Umum mengetahui Amar sudah mendirikan rumah tangga tetapi tidak ramai yang tahu dia sebenarnya mempunyai dua orang isteri. Fuh!

Menurut wanita itu, dia tahu status Amar yang bergelar suami orang, tetapi pelakon lelaki itu sungguh pandai memikat dan menabur janji manis sehingga akhirnya wanita itu jatuh hati.

amar asyraf

Hubungan mereka semakin serius dan Ammar pernah bertemu dengan keluarga wanita tersebut memohon restu untuk bernikah.

“Pendedahan bukan untuk

kepentingan diri tetapi tidak mahu

perempuan lain jadi mangsa”

amar asyraf playboyamar asyraf

Bukti hubungan cinta mereka

 

amar asyrafamar asyrafamar asyrafamar asyraf

“Akhirnya ada juga yang berani buka cerita

‘playboy’ ni”

ammar asyraf playboyammar asyraf

“Tak sangka Amar Asyraf macam tu,

muka nampak baik”

amar asyraf

Betul-betul mengejutkan juga pendedahan tentang Amar, bukan sahaja soal ingin berkahwin lagi tetapi dakwaan dia gagal menjadi seorang suami yang bertanggungjawab. Apa-apa pun,harapnya Amar dapat tampil memberikan penjelasan sebelum lebih banyak spekulasi liar tercetus.

26 responses to Sudah Ada Dua Isteri, Wanita Dedah Amar Asyraf Mahu Kahwin Lagi?

  1. Anonymous says:

    omg…td gigih je aku lps baca kat ohbulan psl berita ni tp dia tak gitau nama bg hint kawen 2013, dan aku suspect si amar asyraf ni.. sekali betul daa hahaha… so dia ni la si AA tu kan yg nonny ckp

  2. Anonymous says:

    playboy rupanyer.. 2×5 si alif aziz… dua bini amar ni diam jer.. xde bukak aib suami kt media social…

    kes alif dpt bella mulut luas bercerita… sendiri bukak aib sendiri gatal pepet cari balik nk main ball ling dgn bekas laki katenyer….

  3. Mumbles says:

    Euwwww muke dh la mcm tempe ada hati jd playboy..:.patutpun klu tgk drama mamat ni geli je nengok..dari dialog n gaya mmg gatal2 huduhhh..ade drama dia ngn tasya shila tuuuu..sma je gatall

  4. Anonymous says:

    Selintas baca, aku perasan si ashraf muslim, rupanya amar asyraf, tak pernah ada gossip sebelum ni, padahal aku minat sangat kat die sejak drama setia hujung nyawa

  5. feldegast says:

    Dia ni kerja apa? Biasa kalau jenis macam ni, tabur ayat manis2 ni takde lain harapkan duit pompuan yang dah gilakan dia tu je. Elok la pompuan ni sedar cepat.

  6. penyondol says:

    kesian dekat bini no 2? bini pertama xkesian ke..lagi jauh teraniaya..alang2 ko mmg nak merampasss celah mane ko rase teraniayai jadi no 3????

  7. Anonymous says:

    OMG… tapi suka tgk amar berlakon. Muka redup je n nmpk baik.

  8. Laki Melayu says:

    Tipikal laki melayukan… serupa si MERAH tu… duhai… byk pelaburan di air benih jer kamu ni

  9. Anonymous says:

    Lol..waktu si nonni tu ckp AA aku mati2 ingat aidil laki fasha..minyak maap..laen kali bgtau je lah name betul…tk pasal org len kene

  10. Papo jela says:

    To be honest.aku sbg seorang pempuan yg ramai peminat pon boleh cair tgk lakonan dia ni..tak tekejut la dekat luar pon org boleh cair.. papepon kalo x betepok seblah tangan, dgn org bujang pon x kan terjadi..

  11. Sicantik says:

    Ooo..AA ni lah yg Nonie ada dedahkan cerita dulu. Habis semua AA yg lain terpalit.

  12. Cemomot says:

    Muke mcm jamban cmni la slalu curang..da agak dah

  13. Shadira Ali says:

    Jantan Melayu bajingan, celaka dan murahan macam ni mmg banyak zaman sekarang ni… Tipu pompuan tu, tipu pompuan ni, tabur ayat manis sana sini… Punya la gatal batang berkurap, bernanah, berHIV dia tu… Tabur benih sana sini, pastu abaikan anak bini… Jantan celaka mcm ni mmg tak layak berpoligami… Muka pon hodoh mcm mangkuk jamban pecah, duit pon takde nak tanggung anak bini… Dia goyang telur tabur benih saja… Bini2 dia tu cari duit tanggung hidup dia… Dasar gatal butuh!!!

  14. Pemerhati says:

    Kalau kes yg Nonny sedangkan Tu..bukan ke katanya dorang dh terlanjur. Nonny suruh si AA Tu bertanggungjawab? Uihhh berat. Tak tahu pun dh berkawin mamat ni . Siap dh berbini dua. Ingatkan asyraf Muslim.. rupanya Amar Asyraf.

  15. trz says:

    ada link tak apa yang nonny tu ckp? aku igt2 lupa kesnya…

  16. akue says:

    bukan nonny yg tlanjur..kawan nonny..dia cuma menyampaikan…memang lelaki ni la tu…

  17. Anonymous says:

    aah btul,,,

  18. mestimawuuu says:

    wey.. yg no. 3 ni nmpk lawaaa… rugi la klu die tak amik jd bini ketiga. huhu

  19. Brunes says:

    perempuan desperate je nak kan dia ni.. ewwwwww dah terang2 playboy lelaki dayus.

    tapi lagi desperate bella dan alif lah..

  20. Anonymous says:

    aku rasa la kan kalau dia ni AA yg dimaksudkan Nonny tu.. time Nonny spill the tea time tu mgkin dia blm kawen lg bini ke 2 nya… and then lps kjadian Nonny tu barula dia bertanggungjawab tp sbb tepaksa kot sbb kantoi… tgk statement this girl ckp si Amar ni plak x pnh jgk bini ke 2 and anaknya… mgkinlaaaaaa

  21. Anonymous says:

    Datuk Red the second

  22. Butterfly says:

    Datuk Red the second

  23. Lelaki baik semakin kurang di dunia says:

    Geli lelaki mcm ni.. Xcukop2?

  24. Lelaki baik semakin kurang di dunia says:

    Geli lelaki mcm ni.. Xcukop2?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini