July 22nd, 2020

Baru sahaja menimang cahaya mata yang kedua Jun lalu, pelawak dan penyampai radio terkenal Jep Sepahtu akhirnya mendedahkan wajah dan nama anak lelakinya itu, baru-baru ini.

Dia dilihat telah berkongsi sebuah video pendek menerusi laman instagram miliknya itu yang memaparkan keadaan terkini anak lelakinya itu dan turut berkongsi nama yang dipilih.

View this post on Instagram

Subhanallah?? anak abah Khidir @muhammadkhidirofficial ???. Tq @natalismothercare ??. Service memang tip top ??

A post shared by Jepsepahtu (@jepsepahtu) on

“Subhanallah, anak abah Khidir @muhammadkhidirofficial. Tq @natalismothercare. Servis memang tiptop,”

Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Zainal Abidin itu mendedahkan nama anaknya itu di ruangan kapsyen dan turut sempat memberi ucapan penghargaan kepada sebuah servis penjagaan ibu bersalin yang telah menjaga dan merawat isterinya, pelakon Sari Yanti.

View this post on Instagram

Terima kasih kesayangan abah @sariyanti @dariyainaraofficial #barr #baasit #khidir ??

A post shared by Jepsepahtu (@jepsepahtu) on

View this post on Instagram

Last few days kita warded . Mama try kasi kita formula milk – kita allergic. Sekarang kita dah sihat alhamdulillah ??

A post shared by Khidir (@muhammadkhidirofficial) on

 Menyelusuri ruangan komen, ramai peminat dan rakan artis telah mengucapkan tahniah dan memuji kecomelan permata hati Jep dan Sari Yanti ini. Malah ada di antara komen peminat turut mendapat respon daripada Jep sendiri.

Pasangan ini juga turut membuka akaun Instagram khas buat Khidir dan sehingga hari ini akaun tersebut telah mempunyai lebih daripada 12,000 pengikut.

Jep dan Sari Yanti sebelum ini telah mendirikan rumah tangga pada Februari 2017 dan turut mempunyai seorang cahaya mata perempuan, Dariya Inara.


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...