“Suami-Suami Saya Memang Kebanyakannya Muda” – Dr Erin Nafi ‘Freehair’ Sebab Suami Lebih Muda

Hiburan

“Suami-Suami Saya Memang Kebanyakannya Muda” – Dr Erin Nafi ‘Freehair’ Sebab Suami Lebih Muda

Bekas isteri pendakwah bebas, Da’i Farhan, Dr Erin mencuri perhatian netizen selepas dilihat tampil ‘free hair’ baru-baru ini.

Gambar menunjukkan Erin tidak lagi bertudung mengejutkan ramai namun menurut tuan empunya badan, dia tidaklah membuka tudung sepenuhnya.

Advertisement

Bukan itu saja, menerusi Instagram, Erin telah menafikan bahawa dia tidak lagi memakai tudung kerana baru berkahwin dengan lelaki yang lebih muda.

Ramai tanya kenapa free hair. For your info suami-suami saya memang kebanyakan muda, nak buat macam mana Allah hantar yang muda-muda.”

Jelasnya lagi, sejak dulu dia memang ‘free hair’ dan menurutnya, status suaminya yang lebih muda tidak seharusnya dikaitkan dengan penampilan terbarunya yang tidak lagi berhijab.

Jangan kata suami muda so saya kena jadi muda dan sebab dia muda nak jadi muda dan buka tudung. Tidak langsung sebab dia kenal saya, saya dah freehair dan dia tak tahu pun saya siapa.”

Terdahulu, tindakan Erin tampil tanpa bertudung mendapat perhatian ramai warganet namun katanya dia tetap menunaikan solat dan tidak lupa tanggungjawab kepada Allah.

bekas isteri da'i farhan freehair
10 bulan lalu

"Masih Tak Tinggal Solat Wajib & Sunat.." - Bekas Isteri Da'i Farhan Dah 'Freehair'?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Rotikaya

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. Junaidi Syarif

    March 11, 2022 at 7:58 pm

    DEAR BEAUTIFULNARA, PLEASE REMOVE ‘DOCTOR’ TITLE ON HER.

    • SayNOtoFakeDR

      March 17, 2022 at 2:02 pm

      agree..this bloddy stupid lady is NOT a PhD holder nor a medical doctor. Suka2 claim title Dr..si Nara ni pun, bukan dia tak tahu, tapi dia berterusan nak tulis yg salah..

  2. andartu kartu

    March 8, 2022 at 6:27 pm

    nak buat mcm mana ALLAH hantar yg muda muda……ini tidak adil ALLAH tak hantar utk aku…. jgn kata muda sekor jantan pun tak hantar…tidak adill

Loading...