Suami Sporting, Risteena Luah Rasa Syukur Kahwini Isa Khan

Hiburan

Suami Sporting, Risteena Luah Rasa Syukur Kahwini Isa Khan

Risteena, 32 atau nama sebenarnya Nur Risteena Munim Zainul Ilyas mendirikan rumah tangga pada sebulan yang lalu mengakui dirinya amat bahagia bersama suami tercinta, Isa Khan pelakon dan juga penyanyi.

Dia berasa bertuah mengahwini Isa Khan kerana suaminya itu seorang yang sangat memahami dan sporting.

Advertisement
risteena dan isa

Risteena bahagia bersama suami tercinta, Isa Khan

Dia turut mengatakan dirinya berasa teruja pertama kali menyambut bulan Ramadan dan Aidilfitri bersama suaminya pada tahun ini katanya ketika temubual bersama Harian Metro.

Tahun ni seronok dan teruja sambut Ramadan dan bakal menyambut Aidilfitri pertama sebagai suami dan isteri. Kami sudah fikir nak warna sedondon, buat rumah terbuka dan pelbagai perancangan difikirkan.

Menurutnya juga, dia berasa bertuah kerana memiliki suami yang bukan jenis meminta untuk sediakan semua perkara dan dia juga berkata suaminya tidak harapkan pun dia untuk menyediakan sarapan pagi kerana Risteena mengakui dirinya bukan lah seseorang yang bangun pagi.

Perkahwinan yang dilangsungkan pada 12 Mac yang lalu, Risteena dan Isa kelihatan amat bahagia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. anonymous

    April 19, 2021 at 11:57 pm

    kannn so ambitious …suami punya la jambu jgn over confident sgt cek kak kat luar ttu ramai tau prempuan kaya 10 x lebih gorgeous dari u yg belum berkahwin

  2. tecit

    April 19, 2021 at 3:00 pm

    hahhahahaha. tgk la nt dah 10 tahun kawen dihambatnye kau bangun g belikan die nasi lemak hahahha

  3. brunes

    April 19, 2021 at 11:46 am

    belum sampai setahun kawin dah keluar statement macam 20 tahun berkahwin.. bluek

    memang sah kamu berdua couple acah hot sweet versi 2.0 sarah dan shuib

  4. Dida

    April 19, 2021 at 9:46 am

    Yolah. ….baru kawin. …….

Loading...