October 29th, 2012

Abang Nara pernah makan di Restoran Sekinchan Ikan Bakar Gombak. Boleh tahan jugaklah rasanya. Tak sangka pula rupa-rupanya “Datuk J” yang dikaitkan dengan Tasha Shillla ialah Datuk Jamal Md Yunus, pemilik restoran Sekinchan Ikan Bakar.

datuk jamal sekinchan ikan bakar

Baru berusia 42 tahun, Datuk Jamal dikatakan telah memberi sebuah kereta Audi A5 dan menaja kehidupan Tasha Shilla. Semalam menerusi Metro Ahad, isteri Datuk Jamal, Datin Nurhanizatul Shida tampil menyatakan yang suaminya tiada hubungan istimewa dengan pelakon tersebut. Katanya:-

Sebenarnya, saya sudah penat menjawab tuduhan banyak pihak dan blog tertentu yang mengaitkan pelakon itu dengan suami saya. Saya lebih kenal suami saya! Suami meminta saya bersabar dan tidak mudah percaya gosip mengaitkan dia dengan mana-mana wanita atau artis. Tidak dinafikan, hati isteri mana tidak cuak mendengar cerita itu pada mulanya. Untuk itu, saya selalu mencuri baca khidmat pesanan ringkas (SMS) atau panggilan di telefon bimbit suami untuk mencari bukti. Bagaimanapun, suami menyatakan kesibukan berniaga menyebabkan dia tidak ada masa untuk melayan cerita remeh-temeh dan meminta saya tidak cepat melenting dengan gosip itu.

tasha shilla datuk j

Tak ada sebab rasanya Datuk Jamal untuk membuat hubungan sulit dengan Tasha Shilla. Wifenya pun cun melecun orangnya. Lagipun bak kata si isteri, suaminya sibuk dengan perniagaan dan tak ada masa untuk semua ini. Diharap selepas ini tiada lagi cerita-cerita yang melibatkan Datuk Jamal dan Tasha Shilla terpampang di dada akhbar.


100 responses to “Suami Saya Tiada Hubungan Dengan Tasha Shilla – Isteri Datuk Jamal, Pemilik Restoran Sekinchan Ikan Bakar”

  1. wak lu says:

    nk tau apsal sekinchan ikan bakar byk yg dh closed?? ni la sbb nye.. sbb trlalu byk tabur duit kat retis ni.. taja itu la.. taja ini la.. beli audi la.. bini lak.. mcm nk cover laki dia je.. malu kot? entah2 retis ni dh kena pelempang ngan bini datuk ni.. sapa tau??

  2. lelaki sejati says:

    bohsan aku baca komen tiap kali masuk bab poligami..sudah2 la kaum pompuan oiii…kitorg lelaki memang dikurniakan azimat berbini 4…take it or leave it….kalau sorg laki tu nak 1, ke 2, 3 ke..4 ke..izinkan saje….hahahhaha…tak payah nak kecoh lebeh2 sebab korg xde azimat yg power mcm kaum kitorg….aku kawin 2 relax je…bini aku pun dapat payung emas kat syurgaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………….

    • ha ha says:

      nafkah bini2/anak2 jgn lupe yer…tanggungjwb sbgai seorang suami/ayah/ketua keluarga jgn abaikan plak…berat nak jwb ngan Allah seksok…more “binis” means more responsibilities…hahahaha pdn muka

Loading...