Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Suami Saya Dah Pakai Mesin Oksigen, Serius Wabak Ni Bahaya..” – Rebecca Nur Islam

Pelakon Datin Rebecca Nur Al Islam memaklumkan keadaan suaminya, Datuk Norazam Sulaiman yang kini semakin teruk kerana jangkitan COVID-19 baru-baru ini.

Advertisement

Perkongsian di dalam Instagram Story, Rebecca memberitahu suaminya kini sedang menggunakan mesin oksigen untuk bantuan pernafasan dan turut menunjukkan mesin oksigen yang digunakan oleh dia untuk suaminya.

Suami mummy dah pakai mesin oxygen sekarang ni.. Doa kan kami sekeluarga ya.

Dalam pada masa yang sama, Rebecca turut menasihati orang ramai untuk tidak mengambil ringan tentang wabak COVID-19 dan memohon semua mendoakan buat dia sekeluarga agar sembuh dari penyakit yang boleh membawa maut ini.

Advertisement
Rebecca Nur Islam Dan SuamiSumber : Instagram Rebecca Nur Islam  

 

Pada 8 Julai lalu, pelakon yang kini berusia 35 tahun itu berkongsikan cerita duka dimana suami, enam anaknya dan juga tiga orang pembantu rumah telah disahkan positif COVID-19, dua hari selepas itu, Rebecca memaklumkan dirinya juga positif.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik. 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. nilai

    July 14, 2021 at 12:40 pm

    raya ni nk protes utk beraya lg ramai2 ke kak beca? apapun, Allah uji kita tnda syg ,..semoga dimudahkan urusan & sembuh smua ahli keluarga .amin YRA

  2. Perodua

    July 13, 2021 at 4:44 pm

    Semoga cepat sembuh. Amin

  3. Anonymous

    July 13, 2021 at 1:03 pm

    suruhlah rita, suhaimi, linda , zizan not our level jaga . awakkan kaya bagi je mereka gaji.

    • Brunes tiruan

      July 13, 2021 at 1:12 pm

      ko pun bkn level artist.. ewwwwwwwwww.. jgn perasaan erk….. ko bkn sapa2 pun!! hnya sampah yg hina je!!

  4. anonymous

    July 13, 2021 at 12:46 pm

    tak pe kau kayeeea

  5. Nana

    July 13, 2021 at 12:22 pm

    Semoga diberikan kesembuhan segera untuk semua pesakit Covid-19. Cepatlah wabak ni berakhir

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top