Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Suami Saya Bukannya Perlu Duduk Atas Kerusi Roda” – Miera Leyana Bahagia Kahwini Lelaki Berusia

miera leyana kahwin dengan ahli perniagaan

Selamat melangsungkan pernikahan dengan seorang ahli perniagaan, Rosland Othman di sebuah hotel di Kuala Lumpur Ahad lalu, pelakon jelita Miera Leyana yang menerima mas kahwin sebanyak RM100 beserta lima berbalas tujuh dulang hantaran menyifatkan suaminya sebagai lelaki yang sempurna malah menerima ketentuan jodoh tanpa mengira usia.

miera leyana kahwin dengan ahli perniagaan

Advertisement

Menurut Miera, beliau sukakan lelaki yang lebih matang kerana dirinya juga telah menjejakkan kaki dalam dunia lakonan pada usia 15 tahun. Hal ini telah menjadi kebiasaan untuk dirinya bergaul dengan orang yang lebih berusia.

“Suami saya bukannya perlu duduk atas kerusi roda, dia sempurna untuk saya. bagi saya tak jauh sangat pun beza umur kami. Jodoh itu rahsia Tuhan. Age is just a number.”

Demi menghormati permintaan suami dan ahli keluarga yang mahukan privasi, Miera mendedahkan beliau langsung tidak berniat untuk menyembunyikan hubungan cinta mahupun majlis peernikahan daripada pengetahuan umum.

miera leyana kahwin dengan ahli perniagaan

“Macam saya, saya pernah bercinta dan tunjukkannya kepada orang ramai. Lepas tu apabila tak jadi, ia bukan saja beri kesan kepada saya, tapi juga keluarga.”

Di samping itu, Rosland turut berkongsikan saat pertama bertemu Miera pada tahun 2016 sebelum melamarnya pada Mei lalu.

miera leyana kahwin dengan ahli perniagaan

Advertisement

Usahawan itu turut menyifatkan perbezaan umur membuatkan mereka berkawan rapat dan sering berkongsi cerita dan pengalaman kerjaya masing-masing.

Untuk rekod, Miera dan suami telah dinikahkan oleh bapa Miera iaitu Datuk Seri Kasmi Arsat dama sebuah majalis tertutup yang dihadiri ahli keluarga serta rakan terdekat sahaja kira-kira pukul 8.45 malam.

Sumber: mStar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    August 2, 2020 at 12:56 am

    Berusia tu no issue, tapi ni laki orang anak 5 and 1st wife dapat tahu from fb. Tak patut!

  2. Anonymous

    July 30, 2020 at 12:14 am

    Wife kedua ok ni, wife pertama dia helok lg hidup lagi. Hashtag bukanlakiorang tu tak valid k

  3. typo typo

    July 28, 2020 at 12:36 pm

    aiyooo banyaknya typo

  4. Anonymous

    July 28, 2020 at 12:02 pm

    Ramai je sebelum ni artis muda kwen nga org yg berusia…lg berusia dr suami miera pon da..so knape nk isu bnda ni..kesian miera
    #sayabknpeminatdye
    #peliktiba2bndanidijadikanisu…
    #ygpentingbknlakiorang

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top