June 5th, 2017

Jika anda pengikut setia pelakon Nora Danish di Instagram, pasti anda tahu beliau gemar memuat naik setiap menu yang dimasak oleh suaminya, Nedim Nazri. Tidak dinafikan, Nedim memang berbakat dalam bidang masakan.

Disebabkan kerajinan suaminya yang menyediakan makanan yang berbagai dan lazat, Nora akui berat badannya sudah meningkat.

Dia adalah chef terbaik! Nedim memang gemar memasak dan sejak kami kahwin dia nampaknya lebih selesa berada di dapur. Pelbagai masakan dimasaknya sehingga berat badan saya naik hampir tiga kilogram dan ada ingat saya sedang hamil kerana wajah nampak tembam! Tetapi saya tidak merungut kerana ia rezeki tetapi saya sendiri kadang-kadang malas hendak bersenam dan selepas ini memang kena kerap ke gim.

Sebelum berkahwin lagi Nedim memang handal bab-bab memasak ni dan bukan sahaja boleh masak hidangan Melayu tetapi juga barat. Pernah sekali dia masak ayam tandori yang dipelajari menerusi internet dan ia sangat sedap mengalahkan yang dijual di kedai. Sekarang saya dan anak-anak pun kalau makan di luar akan merungut kerana masakannya jauh lebih sedap.

Wah, bertuah sungguh Nora dapat suami yang pandai masak dan sering ingin memberikan makanan yang terbaik buat isteri serta anak-anak. Ini baru suami mithali ye dak?

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...