Written by Bella | December 3rd, 2019

Kemelut rumah tangga Lufya Omar masih tiada kesudahan lagi. Meskipun dilanda dugaan berat, dia masih lagi kekal tabah dan menjalani kehidupan seperti biasa dan sering berkongsi aktiviti hariannya di media sosial.

suami lufya beri nafkah rm250

Terbaru, foto Lufya sedang membeli barangan keperluan yang dimuat naik di akaun Instagramnya mencuri tumpuan ramai.

Lufya melalui ruangan kapsyen mempersoalkan adakah dengan hanya berbekalkan RM 250 mencukupi untuk membeli barang keperluan anak?

suami lufya omar nafkah anak rm250

Lufya akui agak sukar untuk dia berjimat memandangkan harga barang sekarang mahal.

Timbul persoalan di kalangan netizen adakah suaminya hanya mampu memberi nafkah RM250 untuk keperluan anak mereka sehingga Lufya terpaksa memikirkan pelbagai cara untuk berjimat? Rata-rata netizen bersetuju bahawa jumlah berkenaan terlalu kecil, tidak mencukupi untuk menampung perbelanjaan seharian anak yang sedang membesar.

lufya omarlufya omarlufya omarlufya omarTerdahulu, Lufya akui terkejut dan keliru dengan pendirian suaminya itu yang tidak mahu menceraikannya di Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari pada 18 November lalu, sedangkan sebelum ini Dr Che Hafiz pernah mengeluarkan kenyataan sudah menceraikannya melalui aplikasi WhatsApp.

Sumber Berita : Forum CARI

16 responses to Suami Lufya Omar Beri Nafkah Anak Hanya RM250 Sebulan?

  1. Anonymous says:

    Susu beli laa yg refill kat 99 murah, kalau yg tin biase pon kat giant jusco ade je offer, jgn laa berbelanja dekat village grocer ke ape grocer ke mmg lah mahal, pampers pon skrg bawah rm40 da dpt yg paling bagus 1 bag ade 40pcs x silap, boleh lah beli skali 4 bag kan cukup tu skali dgn susu. Anak belum bersekolah so yg lain2 tu xde kos tambahan rasenye. Jd kalau nak minta tambah kos utk anak pon mungkin boleh minta tambah lg 150 ke utk jajan2 n makanan.

  2. anak makcik bawang says:

    ORANG KELANTAN KAN? EX HUSB ALONG AKU PUN SAMA

  3. tepi says:

    itu hak anak dia, drp segi islam dan juga undang2.
    bangsa dayus macam ko boleh g neraka cepat2. shoo shoo

  4. Anonymous says:

    lufya kene start keje laa camtu… sama2 sedap sama2 kuar duit bela anak.. ramai lagi janda2 kt luar sana lebih 1anak bekerja bela anak ramai lepas laki hilangkn diri… ni dh bercerai pun masih merentan kisah bekas suami kt socmed…

  5. Kamal Bahrin says:

    RM250 untuk seminggu jer dah habis, mana cukup tu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini