Suami Kantoi Curang Dengan Kawan Baik Sendiri Melalui Monitor Bayi

Trending

Suami Kantoi Curang Dengan Kawan Baik Sendiri Melalui Monitor Bayi

Hati isteri mana yang tidak hancur apabila kawan baik sendiri mempunyai hubungan sulit dengan suaminya. Ditambah lagi, kawan nya juga sudah mempunyai suami yang menyaksikan sendiri perbualan mesra antara pasangan curang ini melalui skrin monitor bayi yang dipasang di dalam bilik.

Advertisement

Seorang pengguna twitter @_Anirbassam_ berkongsikan kisah kawannya ini di laman social twitter. Kisahnya bermula dengan kelahiran anak kedua pasangan tersebut. Kawan baik nya berserta suaminya pergi melawat bayi tersebut dan dipendekkan cerita, kawan baiknya ingin melihat bayi tersebut. Suami menawarkan diri untuk membawa kawan baik nya ke atas untuk melihat bayi.

Di dalam bilik bayi, si isteri dan suami kawan baiknya mendengar perbualan kasih sayang antara pasangan durjana tersebut yang merancang untuk bercuti bersama sama.

Tak dapat dibayangkan perasaan si isteri dan si suami yang mendengar perbualan curang pasangan mereka melalui skrin monitor bayi yang berada di bawah. Kejam sungguh!






Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. ayoi

    July 4, 2017 at 10:50 am

    btl ke ni??cam tipu je….xkn laa bangang sgt si suami tu x tau ade baby monitor kat dlm bilik anak dia….

  2. Anonymous

    July 3, 2017 at 5:50 pm

    pening baca bahasa rojak teruk camni.

Loading...