Stadium Gong Badak Runtuh Buat Kali Ke-2

Trending

Stadium Gong Badak Runtuh Buat Kali Ke-2

Aksi ini tiada kaitan dengan MONSTER mahupun ultraman ini disebabkan oleh nafsu dan juga hilang sifat waras manusia. Menurut sumber, kekecohan bermula apabila tiket untuk menyaksikan MLM malam ini telah habis sehingga menimbulkan kemarahan orang ramai yang menunggu terlalu lama. keadaan semakin kecoh apabila ada segolongan pemuda mula memecahkan cermin pintu masuk stadium dan merosakkan penghadang besi. Admin syak dorang ni mat rempit sebab inspektor polis yg pernah bertugas di terengganu ada story kat admin laa yang di terengganu ni kes yang paling besar adalah kes mat rempit. Come on laa orang sekarang ride konvoi jauh-jauh la! apa bran main moto takat nak habis duit isi minyak. Admin harap kes ini tak jadi di masa akan datang, tempat tu baru siap repair kot dah rosak balik. Kesian mat said nak cover kerja macam harem gini.

1

2

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

11 Comments

  1. akudah bosan

    January 5, 2013 at 9:43 am

    hello bang nara, tolong bg info bebetol ye…ni bkn kali kedua stadium ni runtuh…ni stadium tertutup, yg dah lama runtuh dan x dibaiki2 lagi tu stadium sebelah die..tolong uat homework sblm post entry ye..jgn pakai hentam keromo jek…n lagi satu, mase ni, bkn diorg merusuh sebab tiket habis, tp diorg berebut nak pi amik teket kat depan tu…teket mase ni maseh ade lg laa…saya salah seorg yg berada di sana pd waktu kejadian…tp, org terengganu mmg no manners laa…sedih tgk…

  2. waras

    January 5, 2013 at 9:06 am

    ni orang kate selok kera

  3. Anonymous

    January 5, 2013 at 7:36 am

    kalo rosak cmni, soh penganjur bayar….abis kan duet rakyat aje utk bende2 x patut berlaku mcm ni…..mcm org x betamadun btl!

  4. Sweet32

    January 5, 2013 at 7:04 am

    Tiket MLM memang cepat abis.. Cube klu jual tiket berkaitan dgn agama, rasenye byk lg tiket x abis jual. Selalunye la klu ade kaitan dengan syarahan agama, free aje tp org x heran.. X pulak smpi pecah2 cam ni.. Cian manusia… Nmpk sgt dunia dah akhir zaman!

  5. Anonymous

    January 5, 2013 at 4:44 am

    Malunye… Huhu

Loading...