Stadium Gong Badak Runtuh Buat Kali Ke-2

Trending

Stadium Gong Badak Runtuh Buat Kali Ke-2

Aksi ini tiada kaitan dengan MONSTER mahupun ultraman ini disebabkan oleh nafsu dan juga hilang sifat waras manusia. Menurut sumber, kekecohan bermula apabila tiket untuk menyaksikan MLM malam ini telah habis sehingga menimbulkan kemarahan orang ramai yang menunggu terlalu lama. keadaan semakin kecoh apabila ada segolongan pemuda mula memecahkan cermin pintu masuk stadium dan merosakkan penghadang besi. Admin syak dorang ni mat rempit sebab inspektor polis yg pernah bertugas di terengganu ada story kat admin laa yang di terengganu ni kes yang paling besar adalah kes mat rempit. Come on laa orang sekarang ride konvoi jauh-jauh la! apa bran main moto takat nak habis duit isi minyak. Admin harap kes ini tak jadi di masa akan datang, tempat tu baru siap repair kot dah rosak balik. Kesian mat said nak cover kerja macam harem gini.

1

2

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

11 Comments

  1. minah

    January 9, 2013 at 11:24 am

    hodohnyer perangai, mentaliti tahap sampah!!!

  2. minah kepoh

    January 5, 2013 at 12:23 pm

    Peghaak sungguh diorang neh.. kesian.. benda jarang dapat.. cmni la.

    • surihati

      January 5, 2013 at 2:43 pm

      adoii.. kat shah alam tiap-tiap minggu buat, tak pernah sekali pun macam ni..

  3. cik cik

    January 5, 2013 at 12:23 pm

    malam tadi ada ceramah UAI kat area sna jugak. alhamdulillah penuh. walaupun tak sepenuh MLM

  4. siputsedut

    January 5, 2013 at 12:21 pm

    org2 berkelakuan mcm ni serupa binatang dlm zooo…xbertamadunnn, binatang dlm zooo pon cerdikk…

  5. ganu

    January 5, 2013 at 11:47 am

    Mentaliti tahap sampahh…

Loading...