Menuduh Stadium Bukit Jalil Tiada CF: Individu Ini Nyaris Disaman KBS

Trending

Menuduh Stadium Bukit Jalil Tiada CF: Individu Ini Nyaris Disaman KBS

Seorang individu di twitter dengan angguh menuduh Stadium Nasional Bukit Jalil yang merupakan venue utama Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 tiada CV dan tidak memenuhi piawaian dari Bomba, CIDB dan JKR.

Advertisement

Tindakan individu ini sangat tidak wajar. Venue untuk event antarabangsa menerima tuduhan seperti ini memang menaikkan kemarahan orang. Yela kan, sapa tak marah kalau main tuduh ikut kepala dia je. Nasib baik KBS ni jenis bertolak ansur jugak, kalau tak memang dah kena sama mamat ni.

Individu tersebut telah delete tweet selepas diugut untuk disaman oleh KBS. KBS dengan twitter rasmi miliknya telah memberikan surat rasmi yang menyatakan Stadium Bukit Jalil menepati piawaian keselamatan bangunan yang ditetapkan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...