Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Sorry Sayang Sebab Tunjal Kepala You..” Ini Cerita Sebenar Di Sebalik Kes Tular Nubhan Kasari Isteri Depan Orang Awam

Jika sebelum ini tular mengenai video memaparkan penyanyi Nubhan Ahmad yang dilihat sedang mengasari isterinya, Dr. Afifah Tawfek dipercayai kerana bertengkar di tempat awam. Dalam video tersebut, Nubhan seolah-olah sedang menolak kepala isterinya dengan kasar dipercayai akibat daripada kes kehilangan kereta.

Advertisement

Setelah agak menyepi daripada mengeluarkan sebarang kenyataan, Nubhan harini telah tampil memberikan penjelasa mengenai situasi sebenar yang berlaku.

Dia dilihat telah memberikan penjelasan mengenai peristiwa itu di laman instagram miliknya. Dalam pada itu, dia turut membuat permohonan maaf buat isteri kerana telah berkelakuan kasar.

Menurutnya, peristiwa tersebut telah dirancang dan hanyalah ‘prank’ semata-mata. Ianya dilakukan bersempena dengan ulang tahun perkahwinan mereka yang kelima tahun.

View this post on Instagram

Kisah sebenar “LELAKI DAYUS” . Sorry sayang @drfietawfek sbb i tertunjal kepala you. I cuba nak buat u marah…tapi u x marah2 ? i dah jam… sbb tu terpaksa berkasar sikit….sampai sekarang i rasa bersalah ni ? . As u wish! U nak sangat hadiah ni…hope you happy! Sorry jugak sbb tesalah date anniversary. Mngkin masalah hakiki lelaki suka lupa date ni x dpt dipisahkan. Sepoz bulan ogos. I ngatkan july? . Good luck for ur business @lantarabeauty i will support you ?? . Full video di youtube channel saya “NUBHAN AHAMAD” Jgn lupa subscribe ok! ? . . #5thAnniversary

Advertisement

A post shared by NUBHAN AHAMAD (@nubhan.ahamad) on

“Kisah sebenar “Lelaki Dayus”. Sorry sayang @drfietawfek sbb i tertunjal kepala you. I cuba nak buat u marah.. tapi u x marah2. I dah jam..sbb tu terpaksa berkasar sikit.. sampai sekarang i rasa bersalah ni. As u wish! U nak sangat hadiah ni..”

Dalam kapsyen panjang lebarnya, Nubhan turut mengucapkan selamat maju jaya buat isterinya yang kini terlibat dalam dunia perusahaan kecantikan.

View this post on Instagram

Alamak…apsal rasa lain mcm ni? Ikannn oooo ikan….jgn langgar2 sebarang wahai ikannnn ??

A post shared by NUBHAN AHAMAD (@nubhan.ahamad) on

 Nubhan telah mendirikan rumah tangga bersama Afifah pada Ogos 2015 yang lalu dan kini berseri rumah tangga dengan kehadiran dua orang cahaya mata iaitu Aafiya Kamilia dan Ahmad Aaffan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    July 21, 2020 at 6:43 pm

    Taktik tah pape

  2. aira

    July 21, 2020 at 5:46 pm

    berukknyeeeeeee perangaiiiii..dah kantoi malu..kate hadiah anniversary pulak

  3. Aduhh32x

    July 21, 2020 at 5:36 pm

    Aigoo.. ksian pla dgr isterinya menangis mcm tu. Tak payah prank²’ la.. still akan terasa even da th benda tu main² je. ?????

  4. Anon

    July 21, 2020 at 4:12 pm

    Dah agak dah. Semua ni marketing nak jual produk aje.

  5. Anonymous

    July 21, 2020 at 3:37 pm

    si sendu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top