Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Sorry I Original Ya…”- Datin Eina Azman Tak ‘Menggelabah’ Disamakan Dengan Sajat

Eina Azman

Pelakon cantik yang kini kembali aktif menghiasi drama-drama tempatan, Datin Paduka Eina Azman kembali mencuri perhatian peminat apabila menunjukkan bentuk tubuh badannya yang langsing dan cantik.

Menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya, Eina Azman dilihat telah berkongsi beberapa keping foto yang memaparkan bentuk tubuhnya sambil mengatakan bahawa usaha untuk mendapatkan figura seperti itu memerlukan kesabaran dan semangat yang konsisten.

Advertisement

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@eina_azman)

Ibu kepada anak kembar Karl Kareef dan Arianna Aubrey ini juga tidak melatah apabila ada seorang pengguna media sosial telah menyamakan dirinya dengan usahawan kosmetik kontroversi, Nur Sajat.

Tenang menjawab kritikan netizen, Eina dilihat telah menjadi ‘role model’ serta pembakar semangat kepada mereka di luar sana yang ingin bertubuh langsing serta sihat.

Komen IG EinaSumber : Instagram Eina Azman  

Ujar pelakon drama The Maid ini lagi, tidak perlu melakukan perubahan drastik seperti pembedahan buang lemak jika mahu cantik dan langsing tubuh badan sepertinya.

“Nak badan cantik tak semestinya kena pergi operate. Kita lakukan senaman, jaga makan. Pasti boleh lebih cantik dan original.” ujar Eina lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@eina_azman)

Sekadar info, Datin Paduka Eina Azman telah mendirikan rumah tangga bersama seorang ahli perniagaan, Datuk Seri Paduka Kaiser Gurmeet Harden pada tanggal 31 Disember 2014 yang lalu dan kini dikurniakan sepasang kembar lelaki dan perempuan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. pak abuu

    April 6, 2021 at 2:47 pm

    orang kata figure kurus melentik kat tangah dan putih melepak dah cam sajat. tak original.. dia plak bangga kata dia original with 2 kids..alamakkkk mesti dia sendiri tak paham orang duk ngata dia

  2. tecit

    April 6, 2021 at 12:25 pm

    serius laaa. cantik gileeeeeeee. slimmmm kt tgh montok yg lainnye

  3. OriKonon

    April 6, 2021 at 3:41 am

    Org tau la nyah kau banyak buat, google gambar lama je dah tau. Dari atas sampai bawah..cuma asli jantina la yg lain mmg macam sajat..

  4. IKAN SEPAT

    April 5, 2021 at 11:59 pm

    BERHABIS BERIBU2, IKAT PERUT INGATKAN DAPAT PUJIAN MACAM ANGELINA JOLIE SEKALI DAPAT GELARAN DAH MACAM SAJAT! HAHHAHAHAA HANATS ABISSSS .

  5. anonymous

    April 5, 2021 at 5:34 pm

    kah kah ka kah lawak gila..kawan penat tau posing nak tayang body hasilnya di samakan dgn nyah sajat maluuuuu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top