March 27th, 2019

Fesyen pelakon Rozita Che Wan selalunya memang ‘up to date’ dan unik. Sesiapa kalau lihat memang terpegun sehingga ada yang menganggap beliau sebagai ikon fesyen. Pendek kata, apa sahaja yang beliau pakai pasti nampak cantik.

Namun, menerusi foto terbaru Che Ta di Instagram, beliau yang menggayakan skirt berwarna hijau telah mendapat perhatian ramai.

Siapa sangka, skirt yang dipakai Che Ta dijadikan bahan lawak dimana rata-rata netizen berkata sekali pandang sudah nampak seperti sayur ataupun daun pisang.

Sekali-sekala netizen bergurau apa salahnya kan Che Ta? Apa-apa pun, beliau masih kekal anggun dan cantik.


51 responses to “Skirt Che Ta Jadi Bahan Lawak Netizen, Disamakan Dengan Sayur”

  1. Gurlz87 says:

    ni ke yg nara gelar icon fesyen???? puikkkkk..semua nye serba tak kene aku tgk ni

  2. anon says:

    nape aku rase die makin kurus… macam sakit pon ada.. pakai sun glass besar sgt.. mcm ada bende nak disembunyikan

  3. Che Ta lawa says:

    Dh lumrah manusia yg muda mmg cantik n dipuji bila dh masuk 40an pompuan cantik jelita camaner pun org akn panggil makcik silap sikit panggil nenek atau tokwan, mengamuk sakan cam lady boss aku maklum single lg, ngan Che Ta ni lglh 3kali lawa dia. Tapi dia cam end 20an jer, ramai yg jeles.
    Ok Che Ta mmg diakui bergetah.

  4. Anonymous says:

    Icon kokdiang mengganas lagi…

  5. Anonymous says:

    RASANYA CHE TA PAKAI SPEK NAK COVER KEDUT KAT MATA KOT . KE SEBAB TAK LARAT NAK PAKAI BULU MATA PELESU DAH ? HIHIHI

Loading...