July 20th, 2018

Tular di laman sosial sekarang para selebriti melakukan #KekeChallenge. Aksi yang bermula dengan turun dari kereta kemudian terus menari di luar kereta sambil bergerak mengikut pergerakan kereta itu kini menjadi bualan ramai. Ramai selebriti tempatan yang turut sama ter’pengaruh’ dan memuatnaik video mereka melakukan aksi ini. Yang kelakar pun ada, yang comel pun ada, yang sempoi pun ada.

keke challenge

Apa-apa pun diingatkan agar semua yang ingin melakukan #KekeChallenge ini agar berhati-hati dan memastikan keadaan sekeliling selamat terlebih dahulu. Yang penting pastikan si pemandu sentiasa peka dengan apa yang ada di depan mereka. Tak mahulah jadi sesuatu yang tidak diiinginkan. Apa-apa pun, jom kita layan #KekeChallenge oleh para selebriti tempatan:-

1. Fatin Afeefa

A post shared by Khaleesi (@fatinafeefa) on

2. Tauke Jambu

A post shared by tauke jambu officials (2) (@taukejambu2) on

3. Siti Sarah

4. Haiza

5. Johan ERA

6. Ariff Jiwa Asyraff

A post shared by Arif Jiwa Asyraf (@arifjiwaasyraf) on


19 responses to “Siti Sarah, Fatin Afeefa, Johan, Tauke Jambu & Ramai Lagi Selebriti Malaysia Mula Lakukan #KekeChallenge”

  1. Kak Teh says:

    Nmpk sgt buat aksi murah tunjukkn kat org..bila org kecam mula la byk alasan..yg lelaki kira ok lg..yg pompuan tu ..ish ish..x heran kot sb artiskn byk yg mabuk ketum..

Loading...