Written by AbangNara | July 7th, 2011

siti saleha mohon maaf

Tak perlu meroyan, tak perlu mengamuk dan tak perlu nak marah-marah, Siti Saleha memohon maaf atas penyebaran gambar-gambar sosialnya. Katanya gambar tersebut sudah diambil 2 tahun yang lalu. One word, Abang Nara respek gila dengan Siti Saleha yang tenang menangani isu ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Siti Saleha Mohon Maaf Tentang Gambarnya Yang Tersebar

  1. tizzakiah says:

    goood~~!

    0

    0
    • khalis says:

      siapa la yang meroyan ni agaknya kan? hehe.. 2 tahun lepas tapi masih tersebar..hebat betul orang yang pandai cari..

      Jue Aziz separuh bogel dalam filem Abu Ya?

      Transformers 3 tiru filem The Island??

      Gambar baru koleksi gadis Pin-up majalah mangga

      0

      0
    • IsyaKhaisya says:

      yes, tenang jer nora elena nie…like her style

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tk payah lah nk mintak mintak maaf ! buang masa aje….gambar tu dh tersebar nk ape kn! suroh yg sebar kn gmbar ni yg minta maaf ngan elina….bukan elina yg nk kene minta maaf ngan semua orang ! gambar tu pn bukan ada ape2 pn…….n kalau ada ape2 pn 1 mlaysian pn dh tengok nye bunnnnnnnnnn…..jadi tk payah lah susah2 nk minta maaf ye elinaaaaaaaaaa

      0

      0
      • razer.SLayer says:

        wah..so far ko pengumpul DISLIKEyg terbanyak agknyer kot……hahaaha…

        congratz babe….. ^______________________^

        0

        0
      • akubenciorgbodohsombong says:

        abg nara..apa masalahnya si minah tak berapa jambu ni..dia ni virus tau tak..virus e.coli…menyusahkan org…pepagi bila org baca komen..asal baca komen dia semua org boleh rasa negatif thinker dia ni..penyebar aura negatif..mengadap kompeter 24 jam tapi tak memaksimumkan penggunaan kompeter dengan cara yg berhemah…wahai minah yg tak berapa jambu…jangan sampai semua peminat blog abg nara banned ko..ko ni rasanya perlu berubat sbb bila ko mengadap kompeter 24jam langsung tak stop, ko jadik tekanan tau tak..dalam 24jam mengadap kompeter tu apakata ko cari artikel kesihatan yg menunjukkan org mengadap kompeter 24 jam mcm ko ni apa penyakit berbangkit termasuk tekanan perasaan, kemurungan , sembelit dan dsb.

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha..ha..haaaaaaaa marai kite sama ketawa ha ha haaaaaaaaaaaa bang nara mari kite ketawa ha ha haaaaaaaaaaaa

          0

          0
        • budak nakal says:

          minah ni mereng agaknya.

          0

          0
        • mulut capoi says:

          Aku x cayalah mengadap komputer 24jam, kalu betul mesti kurus kering/ dia ni minah gedempol, ni mesti spesis malassss. Tak lama tu tunggu hari nak mati……atau pun dia ni OKU.

          0

          0
        • minah jambu 24mengadap computer says:

          BODOH N STUPID BAFFALO SI mulut capoi bodoh ni…………dh lah bodoh bahlol pulak tu tk sekolah !

          0

          0
    • pokmat says:

      good jadahnya..mintak maap ngn tuhan le..btpe ngn peminat..

      0

      0
      • Apat says:

        Kalau dia mintak maaf ngan tuhan perlu kee nk masuk FB segala pk logik laaa bodo..

        0

        0
      • tengku hau says:

        ntah nye…dia ingat peminat yang bleh hapus dosa dia…mintak ampun dgn tuhan la.artis mmg mcm tu…semua x eh percaya

        0

        0
    • abg nara says:

      dosanye abg nara sb buka aib org…..apa nak jd abg nara skrg…gosip2 gak…tp abg nara nak berhentila dr gosip2 ni..buka aib org..xkisahla dia artis ke sapa2 ka….t kat sana Dibuka aib lagi dasyat…

      troll..;p

      0

      0
      • yume says:

        aku tak nak lah bidas apa yang ko kata sebab memang betul.. xelok buka aib orang TAPI adalah lebih afdal kalau kau tak buka blog ni dan baca segala isi cerita blog ni dan lepas tu kau sendiri mesti terfikir yang bukan2…

        0

        0
    • aizyr says:

      agak2 kalo bini nara ni tersebar gambar2 lame amek sendiri kat rumah seksi ape perasaan abg nara ek? =)

      0

      0
  2. luvlavender says:

    xpsl2 die yg kne mntk maaf.sape la yg punye kje sbnrnye sebarkan pic2 2

    0

    0
    • Giga says:

      Betul tue, kesian dia. tapi yg sebarkan nie, bukan ke abg nara? patut abg nara yg minta maaf.
      kalo setakat pics mcm nie, x payahla nak bising, dahla 2 tahun lepas….
      Yg gossip latest, x nak pulak cakap sapa nama..well, setiap manusia akan berubah, baik or buruk :D

      0

      0
      • mata kail panjang 2 jengkal says:

        setuju…abg nara pon patot mintak maaf…tp x lupa org yg tgk blog nih pon kne mintak maaf jugak yer…klu bukan pasal nak tgk gosip korg seme xkan bukak blog abg nara nih…maafkan saya siti saleha, lain kali jgn ulang lg bende mcm nih yer…maafkan kami…maafkan kami…maafkan kami…

        0

        0
    • sayang kalian says:

      apa plak xpsl2 kena mintak maaf..dia pun kena mintak maaf gak coz dlm gambar tu dia pelakunya..sblm ni sepatutnya dia kena beringat dia x sharusnya berpakaian, berkelakuan or bergambar sebegitu rupa…then bila dia mintak maaf tu dh jelas nyata dia jg sebenarnya sedar akan kesilapan dia…(kalau la dia benar2 sedar)..dan kpd si penyebar tu insaflah yer..x kan stiap kali nak sebarkan gbr yg jelas mengaibkan org nk gn alasan kalu x dsebarkan nanti dia or artis lain tak beringat..helloooo…pelbagai cr lagi kt bleh gunakan utk sedarkan org lain..perlu ke guna cara yg mengaibkan diri seseorg..x perlukan..sebagaimana si penyebar gbr itu mengharapkan spy dirinya tidak diaibkan org lain bgt jg dgn saya, kamu, abg nara, korang, n lain2 orang yer….

      0

      0
  3. gula_melaka says:

    betul tu, luvlavender.
    once again, another artiste has to forcefully turn herself 180 to fulfill public’s expectation…

    0

    0
  4. :( says:

    sy maafkn Leha…biasa la artis..teringat kes Faizal Tahir buka baju,smpi skrg org stil ungkit wlupun dah minta maaf..tp rasenye klu artis2 wanita buat perangai senang aje org lupakn..inilah dunia!..skali lg sy maafkn :)

    0

    0
    • nano says:

      Alah macam dalam Nora Elena tu dia berlakon sopan sangat…..pakai skirt pendek pastu bila duduk kepit kaki tau plak…..sapa kata dia innocent….????

      0

      0
  5. kaki_g0ssip says:

    since semlm aku dh ckp tu gmbr lama. tp komen aku kena dislike ! wahlauuuuwehh !

    sbbkn saleha skrg ni kurus, yg gmbr semlm tu she’s a bit chubby.

    0

    0
  6. anonymous says:

    actually sapa sebenarnya yg paparkan gambar-gambar dia ek…..bkn org tu ke sepatutnya mintak maaf..

    0

    0
    • Enchik Nine says:

      Aku lagi tak faham… Siapa yang simpan gambar beliau nie ek???

      0

      0
    • cik sal says:

      honestly, dah tau ayat ‘gambar 2 tahun lepas’ akan terkeluar dr mana2 artis yg terkantoi gambar ngokngek diorng…artis malaysia, biasalah…x hairan…i dont respect them, hence i dont watch any from those.

      0

      0
      • myra says:

        habis tu ape yg kau buat kat blog si nara ni?bukan kbykannye update gosip pasal astis malaysia ke?wadehel.

        0

        0
    • Mentari 25 says:

      Kenapa lak br sekarang nk suh tukang sebar tu mintak maaf?? cuba kira dh berapa banyak gambar2 artis tengah bersosial sakan dari si tua azizah mahzan sampai laa yg terbaru ni di sebar dan di malukan, x der sorang pn duk sibuk2 suh tukang sebar tu minta maaf.. berterima kasih lagi adakan?

      0

      0
      • Jika orang mengumpat seseorang lepas tu tukang dengar pula sampaikan apa yg. didengar cerita pulak dan membuatkan tuan empunya diri malu, marah dan bersengketa. lepas tu tersebar dan hal ini diperkatakan olih org. lain…kerana kebocoran mulut penyampai dan penyebar…..cuba cari jwapan siapa yg. salah?.
        Apakah hukuman terhadap orang itu dan apakah yg. penyampai itu dapat dan apakah motifnya……renung2 dan fikir2kanlah…….

        KITA YG. BERI KOMEN MESTILAH PUNYA PENDAPAT SENDIRI TERHADAP APA YG. DIPAMERKAN, TAKKANLAH NK. SOKONG
        DAN PUJI BENDA YG. TAK ELOK NANTI JADI IKUTAN DAN SANJUNGAN.

        cemuhan , teguran yg. tajam, marah, sindir, supaya sipelaku perbuatan itu sedar akan perkara tersebut kerana dah berlaku.
        Lebih2 lagi golongan artis punya peminat sendiri,
        peminat akan marah kerana tertipu dengan sikap hipokrit artis tersebut, dengan itu hilang rasa hormat.
        Golongan2 artis adalah memainkan peranan penting…..terutamanya dalam industri hiburan untuk menyampaikan mesej yg. positif kpd. golongan2 yg. terawang2, hidup terumbang ambing tanpa arah tujuan….jiwa kosong……tapi golongan ini kadangkala suka sendirian , tidak dengar ceramah2 ugama, membaca bab2 ugama, jauh sekali nk. jejak surau atau mesjid.

        Apabila mereka menonton sesuatu jalan cerita tak secara langsung rasa insaf timbul….daripada itu mungkin mereka mula untuk kembali semula kejalan benar….walaupun tidak meyeluruh….itu dkira artis itu berjaya berdakwah sambil berlakon.

        Pelakun itu, walaupun dia tidak melalui hidupan harian sebegitu sedikit sebanyak dia akan tahu itu adalah perkara baik untuk diikuti.

        pengarah dan penulis cerita akan dapat ganjaran yg. baik dari Allah……Wallahualam…..
        Aku pun manusia yg. kerdil dan hina disisi Allah……sama2lah kita ikut perkara2 yg. baik apabila disampaikan olih org. lain, jangan hina , marah dan perlekehkan org. menyampaikan perkara baik.

        Yang baik adalah dari Allah ….manusia ini sebagai khalifah dimuka bumi.

        0

        0
  7. Clipkertas says:

    i likeeeeee!!!!!
    nie la namenyer artis profesional n bijak..
    So, kpd artis2 M’sia… jdkn la contoh cam ct saleha nie,,,
    jgn korang igt, korg dikenali nak mgamuk tunjuk lagak…!!
    x kemane la korang…

    gooodddd job Siti Saleha…

    0

    0
    • HALENA says:

      jgn pulak lepas nih dalam kepala artis2 kita…..ohhhh…buat salah tak pe…mintak maafje terus orang lupa ye..terus kena puji melangit…tak patut jugak cam gitu..haram tetap haram Nak…

      0

      0
  8. Clipkertas says:

    i likkkeeeee……!!!
    goodddd job Saleha…

    0

    0
  9. gosip berhemah la konon says:

    cehh….yg patut minta maaf sebenarnya Nara sebarkan gambar2 lama Siti saleha. nara yg patut bertenang dulu dan fikir habis2 sblm post sesuatu isu yg mengaibkan. choi~

    0

    0
    • pas__cual says:

      nara sibuk bkk aib org.lps tu duit bg ank bini makan.good job nara.keje nara asik tgk fb artis da tu ada yg xkena trus sebarkn.

      0

      0
      • Permulaannya blog nara ni kureng perhatian tapi sekrang hoiii…..apa ni …..nak mengumpan ke .. dari carta 23 nak keatas lagi….tak salah nak bersaing tapi kena pada tempatnya.

        Ni…..dah mula nk. lupa diri…dah senang…….
        Ko suruh gosip berhemah…..nak berhemah tapi ko siarkan gambar2 yg. menggelegak.

        Tapis2lah sikit jika nk. siar tu……dari orang suka orang benci…..ko baru kawin nanti mungkin dapat anak…..takut anak2 ko nanti jadi caca -marba pulak.
        Dulu tunjuk gambar kaki Fazura…..nampak sangat ko punya cari aib orang, dah lama aku perasan tapi buat diam…..
        Hari ini hari Jumaat…..aku nak tegur sikit…..
        walaupun aku ni jahil x tinggi mana pengetahuan hanya celah kuku saja…..Jika kamu dapat hasil rezeki dari blog kamu ni…..adakah berkat……
        Tau…….kamu niat baik.. nak org. komen benda2 yg. tak elok untuk dijadikan teguran dan pengajaran, tapi ada yg. x sepatutnya nara siarkan….Aku x kisah kalau ko marahkan aku nanti…..jngan amalkan sikap pilih kasih……adakah ko diberikan habuan olih seseorang untuk mengaibkan seseorang……cara kamu didalam perhatian pengembara alam maya seperti kami.
        Aku berteka-teki sendiri….minta2 nara tidak begitu…aku tengok muka kamu spesis org. baik2, tapi jangan org. mengesaki kamu…mungkin kamu x ada niat macam tu….
        Jangan jadi blog ini x secara lagsung membuli seseorang…….
        Perjalanan mu panjang lagi wahai anak muda,…jangan pulak kamu yg. terpesong.

        Tak kira apa yg. dilakukan ………hanya satu ada niat baik……hanya kerana Allah , dari dia kita datang dan kepadanya kita akan kembali.
        Allah yg. memberi rezeki dan bila2 masa ia bolih menariknya kembali.

        0

        0
  10. durian says:

    sepatotnye nara ni kene mintak maaf jugak kat siti saleha sbb mengaibkan dia. puii
    xelok mengaibkan org, nara. anda tu dah la baru kahwin. kot org2 yg anda aibkan tu bedoa pada Allah supaya bagi balasan kat anda, baru anda tau sakitnye hati saleha tu

    0

    0
    • pas__cual says:

      apa nara kesah.asal duit masyuk tiap bulan.lps tu boleh ajak bini mlancong n beli handbag mahal.halal haram tolak tepi…nara nak mgata org diri sendiri pon xbetol.

      0

      0
  11. cik nie says:

    takpe la saleha kitorang maafkan ko. lain kali beringat2 dulu kalo nak bergambo. apepun, bagus la saleha ni tak meroyan cam sesetengah artis tu. rilek2 je n mintak maaf cpt2. die tetap salah sbb bergambo mcm tu tp yg tukang sebar gmbar tu lg2 bersalah.

    0

    0
    • pas__cual says:

      ko maaf kan?dia buat salah kat ko ke?idiot

      0

      0
      • yume says:

        adeh pas_cual weh… ko sebenarnya yang idiot…

        0

        0
        • .Dahlah tuu…..bumi mana x ditimpa hujan laut mana x bergelora. Kita manusia semua ada buat salah.
          Teringat drama ustaz Amirul…..aku baru perasan rupanya ini yg. berrlakun jadi isteri U.A.
          pandainya ko berlakon…..aku jarang menonton drama tapi drama ustaz Amirul aku x ketnggalan, sampai anak aku tolong ingatkan dan kadang2 panggil aku….DRAMA USTAZ AMIRUL DAH MULA DAH…..
          Wahai S.Saleha semoga kamu mendapat hidayah
          dari Allah….dekatkanlah dirimu dengan Allah.
          Biarlah manusia pandang hina dan kutuk kamu, mintalah keampunan dari Allah, Allah maha pengasih dan maha penyayang…..
          Hijrahkanlah diri mu…….aku sebagai org. tua yg. daif ini akan memohon dalam doaku supaya kau menjadi seorang muslimah yg. baik seperti apa yg. kau lakonkan dalam drama itu…..
          Mungkin cara didikan dari awal ko jadi macam tu…kesian ….

          0

          0
  12. anyss says:

    tp wlpn pic lme, org dh tau yg saleha memg suke bsosial..
    memg salah pgedar pic 2..,,tp saleha pn ade silap gk.. jgn cuai klu mlibatkn privasi picture..fitnah ade kt mne2..(lg2 mlibatkn soal agama)
    so beware gurl! btw..gd job cz dh sdr dr ksilapan…

    0

    0
  13. mira khan says:

    bagoslah artis mcm ni….
    mengaku kesalahan sndri…
    kita manusia X smpurna
    syg aduhhh saleha…

    0

    0
  14. HALENA says:

    hem…ntahle artis2 nih..hampir semuanya mcm nih wlupun tak semua…tp yg haram tetap haram..bkan nak kata kita baik…yelah artis kenlah tnjuk contoh baik sbb mereka ni ikutan remaja..harap2 siti salha betul2 dah insaf dan tak buat lg benda2 mcm nih…

    0

    0
  15. Mat says:

    dear siti saleha,u didnt do anything wrong to these people so stop apologizing. In fact, those moralistas shitbag should apologize to you for getting their nose on your personal life. Bodoh pnya Meleis, sejak bila die buat salah kat kau?kau ngan kau nyer maaf tu pegi simpan lah

    0

    0
    • pas__cual says:

      betul tu.siti saleha bkn salah dgn peminat pon.buat apa nak mintak maaf dgn pminat.suka hati dia la nk pakai apa,nk pluk sapa.tu dosa dia dgn tuhan bkn dgn manusia @ pminat dia.nara yg ptt mintak maaf.blaja tinggi tp otak ltk kat lutut.xpela nara asal duit masyuk kn?halal haram tolak tepi.biasa typical malay islam la knonnya.

      p/s: da banyak duit hsil dr blog gosip ni baik abg nara btulkn gigi abg nara.lalalala..

      0

      0
  16. bola says:

    kan dah cakap..dia neh campuran..bg aku takde la nak terkezut sgt..tp sape yg sebar gamba tuh la yg salah..

    0

    0
    • isk..isk..isk.. says:

      Kalau tak sebarkan nanti dia tak beringat, lain2 hari buat lagi. Takkan nak biar perkara2 camni terus berlaku. At least ini boleh dijadikan sebagai peringatan & pengajaran untuk dia tapi untuk artis lain jugak.

      0

      0
      • pas__cual says:

        artis kena baik mcm malaikat ke?tak boleh nak g berhibur ke?artis pon mcm ko juga.nk berseronok.xkn nk g bseronok pg kat zoo kot.

        0

        0
    • nano says:

      By the way dia ni memang innocent sangat ke???? Please…..

      0

      0
  17. haiqal says:

    Haruslah kena mintak maaf.Maklumlah jadi duta sana sini.Kalau nama kotor,siapa yang nak??

    0

    0
  18. kid says:

    dia dah mintak maaf, tugas dia dah selesai.. tul tak?
    Aku Menang Bowling Terbuka Putrajaya tapi…

    0

    0
  19. zuan says:

    bagus la kalau macam tu, harap tak ganggu masa depan :)

    latest movie review http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-lada-land.html

    0

    0
  20. Rimas says:

    Two years back pn tapi ko tetap islam….. lain la klu two years back ko tu non-muslim…!
    “LU PIKIR LA SENDIRI”

    0

    0
  21. Rimas says:

    zaman skrg ni klu nk cari pompn yg muka cantik,bersih,suci mmg senang…! tp yg cantik, bersih dan suci pd hati dan sikap mmg PAYAH….. itulah namanya indah khabar dr rupa.

    0

    0
    • serabot says:

      aku pun rasa susah nak jumpa lelaki yg betul2 lelaki zaman skarang ni kan…
      bukan saje mengharapkan duit drpd perempuan, tp x mampu mendidik perempuan dr segi iman jugak…hm cemana eh…

      0

      0
      • pompuan biasa2 jekk.. says:

        ha aku stuju.. asyik salahkan pompuan jek.. padahal lelaki yg berkualiti utk jadi imam n pembimbing lg susah nak cari.. tu soal akhirat.. soal dunia pun dh x lepas.. byk laki skarg suka ambil kesempatan jerk… apa cerr?

        p/s: sory lari tajuk.. hehehe..

        0

        0
    • holly says:

      mcm mana pulak dgn lelaki melayu islam yg xguna n xbertanggungjawab?RIMAS, I PON RIMAS TAU DGN MALAY GUY XGUNA.

      0

      0
  22. Ngok Ngek says:

    haa korang pecaya la tuu mahap2 sume tu??? ciplak ayt artis lain..utk lepaskan diri. kui3 xda mkna aku nk minat sume artis kt mesia rosak!

    0

    0
    • durian says:

      x minat ngan artis malaysia eh?
      so ape yg ko buat kat blog ni? blah je la dr blog ni.
      takde sapa suruh ko menyalak kat cni

      0

      0
    • lara says:

      rosak la hape la..tp ko bace jugak pasal diorg…meh aku nk bgthu…yg ko bace2 kt sini, sumenya blom tentu betul..kita pon xthu life diorg betul2 mcm mne..
      yaa mmg ada antara diorg seksi, xsembahyang, minom arak n bla bla…tp itu antara dia dgn tuhan..katakan la dia dh bertaubat n Allah terima taubat die so dia akan jadi lebih suci dari ko, yg duduk depan laptop n mengutuk org sana sini n xpernah mintak maaf pun org tu…

      0

      0
  23. aku says:

    mintak maaf bila buat salah tu d abaguih da..tp xpayah mintak maaf kat ktrg..mintak maap kt tuhan..apepon xbermakna dgn maaf saleha leh suka ati wat camtu..u r public figure..so kena hati2…apapon,jadikan sempadan benda da berlalu tu!kamu ade bakat..

    0

    0
  24. reza says:

    rasa nya blog seperti ini yg akan jadi umpatan. perkara kecil jadi besar. dari 1 org tahu..dgn ada nya blog seperti ini menyebabkan 1 malaysia tahu buruk perangai sesaorang itu. kesian hidup jadi artis atau memang dia org suka dgn penyebaran seperti ini…

    0

    0
  25. alyzafisol says:

    she’s so good…mintak maaf kat semua org…camni la artis, learn from the previous mistakes…

    0

    0
  26. ala…cool sudah..artis… kan.
    Camtu kot gaya hidup kan..
    kan lakonan semata…

    0

    0
  27. bird says:

    minta maaf tu bagus..tapi mintak maaf kat tuhan kan lgi elok xpayah nak mintak maaf kat peminat..nak mati nanti bukan nak bawak peminat sekali..

    yg peminat pun x payah la nak backing2 sangat..dosa tetap dosa jgn la nak pertikaikan pulak..

    0

    0
  28. selamat tinggal says:

    selamat tinggal semua.mulai hari ni i’m officially xakan buka lg blog beautifulnara.nasihat saya kepada abg nara, berblogginglah tentang cerita2 yg baik seperti perkahwinan, selamat melahirkan anak, review filem etc

    0

    0
  29. lara says:

    ok la tu…ringan mulut utk mintak maaf…org yg sebar2kan ni bile plak nk mintak maaf…
    ape pun jgn la cpt sgt nk sebar2kan aib org tambah2 bnde dh lame..bkn ape kite ni ade lg keturunan..esok2 ank sendiri pon buat perangai same jgn la baru reti nk insaf yeeee..

    0

    0
  30. hana anjell says:

    SEPATUTNYA SI NARA NI YANG KENA MINTA MAAF…SUKA SANGAT BUKA AIB ORANG SANA SINI…..MACAM LA KAU TU MALAIKAT SANGAT…NAK DEDAH KAN LAH KONONNYA PERANGAI ARTIS 2 MALAYSIA….
    cT SALEHA…..U JUST 21…..BANYAK LAGI BENDA U KENA LALUI DALAM IDUP NI….SI NARA NI ADALAH SEBAHAGIANNYA….

    0

    0
  31. gyulee gyuri says:

    aik..dia plak yang kena minta maaf…dia buat salah apa??pasal peluk2 dlm pic..?org yang sebar tu pn patut mintak maaf…bila nampak artis peluk dlm pic ada yang nak kecoh..tp kenapa bila artis yg belakon peluk2 xde org pn nak marah..?sebab belakon tak dosa ke..??pelik btoi…lagi2 kalau peluk laki atau isteri orang..lagi la dosa…nampak macam senang je artis Malaysia yg beragama Islam duk peluk walaupun belakon..dah macam xde maruah kan…dalam hukum xde pn kata kalau peluk bila belakon x dosa…kalau di ikutkan sentuh sikit antara lelaki dan wanita bukan muhrim dah berdosa…lagi pun pic Siti Saleha ni dah 2 tahun kot..come on la..jangan nk jatuhkan maruah seseorang dengan senang lenang je..mentang2 la siti saleha ni ramai peminat sejak cite Nora Elena tu..ade je yg nak dengki kan…ntah la..x tau dh nk ckp apa pasal dunia hiburan skrg ni..dah terlalu melampau….

    0

    0
    • genkcorner says:

      genk setuju ngan pendapat awak..gambar artis berpeluk ramai nak kata itu dan ini..tapi artis berpelluk dlm lakonan???perkara yg sama juga kan,,

      JOM KOMEN ENTRI GENK
      JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP
      JOM TERJAH BLOG MISSCHA

      0

      0
    • -_- says:

      agreeeeee! gamba dua tahun lepas kecoh sgt. yang PALING LATEST, yg berlakon bersentuh2 ni tak jadi masalah pulak. TAK PAHAM!

      0

      0
    • wak lu lah bhai says:

      aku cabar nara, lepas ni jangan dok tulis benda2 yang nak aibkan artis lagi. patutnya kau yang kena minta maaf lah nara, sebab kau lah punca utama nya penyebaran gambar2 tu. kau tak malu ke? makan hasil dari aibkan orang lain.

      0

      0
      • gyulee gyuri says:

        haaa..tu la…yang aku pelik gambar 2 tahun ni duk jadi isu skrg….nasib baik dia xde pic berbikini je macam fasha tu kan..kalau x lagi kecoh….benda yang latest dia xnk update sebab memang BN selalu lembab nak dpt gosip2 baru..sbb tu gambar 2 tahun lepas pn nk update…tgk ;a mcm wedding Noh dgn Mizz Nina baru nak tunjuk..org dah fedup dh tgk kat lain , dia baru nk update….apa kata BN lepas ni cari benda2 yang baik..lenkali letak la gambar elok untuk tatapan umum ni…aku rasa kat sini majoriti org Islam kan…

        0

        0
  32. ujang9897 says:

    elok la tu dia tak melenting..hee…tak mcm gambit bongok tu…

    pengajaran utk gua yg bakal jd artis ni..hahaha

    ni biodata nora elena..hee

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/06/biodata-siti-saleha-nora-elena.html

    cun gak dia

    0

    0
  33. -_- says:

    Tak paham. Yang korang dahaga sangat apology dia kenapa? yes she’s an actor tapi dia ada hidup dia sendiri jugak. memang apa dia buat tu salah tapi itu antara dia dengan Allah, kita orang tak da hak nak judge, tu hidup dia. Kita boleh nasihat tapi ni bukan cara nak nasihat. Kalau ye pun korang peminat, korang ingat she has to live her life macam apa korang nak ke?

    come on la, lagipun bukan “artis” je yang macam ni, korang asyik cakap kalau x mcm ni bukan “artis”, banyak lagi la orang bukan “artis” macam ni tapi tak di heboh kan sebab diorg bukan center of attention.

    Please be more open minded, aku tak kata apa dia buat betul, tapi it’s HER LIFE. So tolong lah, tak payah nak bantai sangat artis2 ni dan jangan bantai orang mix. Just because she’s mixed you think you have all the rights to say keluarga dia fucked up, sesat and sebagainya. do you wanna know what’s more fucked up and sesat? tu haa perempuan kat sekolah agama mengandung lepas tu buang baby, perempuan pakai tudung buat maksiat, perempuan ISLAM lelaki ISLAM merata2 buat maksiat. My point is majoriti semua org buat dosa. Cuma ada dua type je :

    org yang buat tunjuk kat public dengan orang yang buat tak tunjuk kat public belagak suci belagak mcm takda apa2 pnah jadi.

    Please open your mind and tak yah nak sibok hal orang, dosa dia, antara dia dan Allah. nak nasihat bukan ni caranya!

    0

    0
  34. kiraier says:

    bagi aku, orang yg sebarkan pic2 tu, siti saleha tu ngan nara sekali, tiga2 salah.. woahahaha~ apa yg aku cakap ni? ==” ayat berterabur..

    0

    0
  35. naikMOTOR says:

    ni la dia harga yang leha harus bayar untuk jadi artis,bukan senang-lifestyle n privacy ko sume orang akan ambik kisah,jadi kena besedia apa saja perkara yang bakal ko terima samada ko [email protected] x
    so leha kena amalkan gaya hidup sihat dan BERSIH dari gejala negatif.
    pasti sume orang sayang kita

    0

    0
  36. razorblade says:

    dia mintak maaf sebab buat orang marah kot wpun dia x berniat. biasa la society. they need someone to blame for. tak bley blah kot pic taken on the year of 2211.

    0

    0
  37. Mr Rileks says:

    lantak dia la nak peluk sapa pon… hohoh…

    0

    0
  38. monte carlo says:

    Ala taktik dan cara yg sma..si paparazzi selongkar gmbr2 peribadi artis..kemudian kutuk2..nama pon artis mmg la mcm tu..

    0

    0
  39. akmall says:

    takde benda yang betul pada manusia ni… mintak maaf salah… tak mintak maaf salah… apakah ini yang dipraktikkan kita sebagai manusia?….Dia mintak maaf pun kira bagus… lau dia jawab serupa x-men mcne?…kan?

    0

    0
  40. mancai says:

    salam, elok la tu siti saleha… :)

    0

    0
  41. xxxxxz says:

    beautifulnara!!! pg mampos!!!

    0

    0
  42. Criticizer says:

    Watpe nk kecoh2… die bukannye gadis melayu terakhir pon smpi korg nk kutuk2 cmni.. ramai lg kt luar sne yg lebih terok. Tgk je night club kt kl, comfirm lebih kurang 50% kt dlm tuh bangsa Melayu!!! Terhegeh2 nk g bersosial!!! Bangang nk mampos!!!!

    0

    0
  43. lin says:

    kalau dulu leh bergambar camtu, sekarang masih bergambar camtu lagi ker?
    banyakkan muhasabah diri dik ooiiii…
    Jangan minta maaf ajer, yang penting tu PERINGATAN untuk diri kita semua yang sentiasa lupa dan leka…
    selain dari minta maaf. INSAFLAH….yea dik oiii

    0

    0
  44. hamba allah says:

    b nara…henti kan la penyebaran benda2 yg mendatangkan fitnah. berdosa besar. bila 1 malaysia mengumpat dan memberi andaiyan yg x elok kpd artis atau sesiapa pun…..pengasas blog b nara akan menerima semua dosa……

    0

    0
  45. dani says:

    biarlah orng dah sedar silapny n dah mnta maafpun.jika d ikut wat apa mnta maaf itu suka hati dialah…

    0

    0
  46. gadis kampung @ KL says:

    ayat Nara pun salah gak…..

    “One word, Abang Nara respek gila dengan Siti Saleha yang tenang menangani isu ini”

    dah terlebih ‘one word”…….jangan marah ya =)

    0

    0
  47. farid says:

    hai bro..lu ni asyik nak memalukan orang je..apehal?
    gua harap nanti lu pulak kena aib kaw-kaw punye…
    nak sangat orang masuk lu punye web, habis sampai dalam seluar dalam lu nak selak…

    0

    0
  48. efew says:

    er.. aku tak nampak pun ayat si Saleha ni minta maaf… dia cuma menjelaskan je….

    p/s: kekadang fitnah itu memang sengaja dibuat-buat dan ada juga fitnah itu datangnya bila seseorang itu menghampiri sesuatu/perkara yang mendatangkan fitnah walaupun dia tidak melakukan seperti apa yang difitnah. jadi eloklah menjauhi tempat2/melakukan sesuatu yang boleh menjadi fitnah!

    0

    0
  49. xbetchayx says:

    Hmm aku tak paham la korang ni. Dia mintak maap pun salah, tak mintak maap lagi ler ramai mengutuk.

    Sbb tu la Industry artist kat Malaysia ni tak leh nak berkembang. Peminat2 / org yg melihat ni byk nyer bg Judgement lebey2 mengalahkan Tuhan. Suruh cermin dulu la, Pikir sendirila, Minta maap tak ikhlas la.

    Aku tgk Industry luar macam kat Indonesia / Korea, kalau artist dia org buat silap, mintak maap, dia org bagi chance kat artist tu mcm Luna Maya.

    Kalau kat Korea lagi la, artist tu tweet atau lepas cakap kat radio pun jadi kontroversi. Pastu depa mintak maap, ok jer peminat terima balik dan terus menyokong asal dia ni dah sedar akan kesilapan. Ni baru isu lepas cakap, belum isu sosial cium mulut lagi.

    Si Saleha ni mintak maap sebab 1. dia memang kesal dgn sikap lama dia, 2. Dia dah belajar dr kesilapan (insya-allah tak buat lg). 3. UNTUK FANSERVICE (buat sape yg tak paham ayat ni – ni macam PR ler nak meng-assurekan yg dia dpt message dr peminat utk suruh dia berubah.)

    Lagi pun bukan korang yg boleh judge appology artist tu ikhlas ke tidak. itu antara dia ngan tuhan.

    0

    0
  50. kutu kepala says:

    tahniah abang nara…cik nara sudah peknen..kelassss gitew..bile nak buat entri baru pasal baby nara????hehehe

    0

    0
  51. noor says:

    tuan yang empunya diri dah tentulah bersalah tetapi pada orang yang mengeluarkan gambar dan menyiarkan keaiban orang lagilah BERDOSA, dgn siapa dia nak mohon MAAF.

    0

    0
  52. yoyo says:

    this is how educated people handled their controversy,,btw, to abg nara u should apologized too,,membuka aib org adalah satu dosa besar

    0

    0
  53. nasib baik masa saya tgh aktif menyanyi media internet ni masih ditahap kurang canggih kalau tak mcm2 gambar saya keluar ..huhu biasalah artis pun manusia biasa jugak yg tak lepas dr melakukan kesilapan,setiap artis perlulah berhati2 dgn kelakuan ditempat2 awam dan mesti berhati2 dgn setaip lensa kamera kerana dgn hanya satu klik seluruh kerjaya/hidup korang agak musnah/tunggang langgang macam saya huhu

    Apapun artis adalah public figure-korang kena cari dalam kamus dan fahamkan apakah maksud disebaliknyer dan kepada umum jgnlah terlalu cepat menuduh setiap artis hanya dgn sekeping gambar..this what happen to Wardina
    Finally..all the best to Siti Saleha

    0

    0
  54. nad says:

    Yang kondem abg nara letak gambar2/cerita2 gosip tu, tak payah masuk blog beautifulnara ok. banyak blog2 islamik dan dakwah yang ada di internet.

    0

    0
  55. bagusnya siti saleha ni.. i like..

    0

    0
  56. mimi says:

    saya ada terbaca kat paper, SS kata gambar ni diambil masa dia melawat ibu dan sedara dia di UK. Gambar tu semua sedara dan kawan2 ibu nya…

    0

    0
  57. Sal Qalezzs says:

    terkejut.. n rase sikit terkilan.. tpi bile nora elena ni minta maaf n mngakui kesilapan.. rase mcm lega sikit.. btw sy akan terus minat n sokong awak! jgn dnga ape yg org nak cakap ok!

    0

    0
  58. duri durian says:

    org y ptama y bdosa adlh org y post gmbr itu…sbb mbuka aib ssama islam.wlpun de artis ke sape…maruah org kta kn jg…wlau sjhat mn org itu.kta xprlu nk psoalkn…biarlh antara die ngn Tuhan…

    0

    0