June 14th, 2012

Tidak seperti Anzalna, Neelofa atau Tasha Shilla yang sedang hangat dengan kontroversi sekarang ini, Siti Saleha bergerak tanpa cerita panas semenjak dua ini dalam mengorak langkah membesarkan lagi namanya di dalam industri hiburan. Baru sahaja selesai menjalani penggambaran filem Pencinta, Siti Saleha tampil menghiasi muka depan majalah InTrend Jun 2012.

siti saleha

Adik kepada Sam Bunkface ini bercerita tentang sesuatu yang penting di dalam majalah Intrend keluaran terbaru ini. Adakah Siti Saleha bercerita tentang kekasih hati? Kalau anda hendak tahu, jangan lupa dapatkan majalah InTrend di kedai buku berhampiran anda.


50 responses to “Siti Saleha Hiasi Muka Depan Majalah InTrend Jun 2012”

  1. bolradhabol says:

    saleha beauty with brain…
    xperlu kontrovesi utk tonjolkan diri…
    moga terus succes ye…
    luv so much….

  2. smue tak leh pkai says:

    camni aaar. cer korang bukak mata tu sikit dan tengok Saleha ni.
    apsal dia timbul tenggelam? sebab dia ada education, sambung blaja apa bagai.
    sama gak macam Ramona, tu sekor lagi budak dewi remaja,
    ada gak gosip tapi rilek je aku tengok.
    ape yg aku nmpak, SALEHA & RAMONA timbul tggelam sebab diorg sambung blajar, nak make sure ada pelajaran.
    kalau korg nak tau, ANZALNA & TASHA tu bukannye ade plajaran!
    study kat sekolah je, anzalna tu masa gi kolej kat australia blaja tak habis pun!
    IZARA & NEELOFAKE tu plak lepas dah mula blakon bertangguh2 study smpai la skrg tak sambung2 lagi!
    sekurang2nyer SALEHA & RAMONA wlaupun smbung blajar taoi masih kekal dlm industri!
    takyah nak lofa 10A sgt ler, kalau dah prangai cam haram.
    takde gunenyeeer.

  3. bolradhabol says:

    aku dah penah jumpa dia…sgt humble dgn peminat..
    xbuat muka rimas biarpun ramai giler nk bgambar hari tu..
    sweet sgt..yg plg penting ada 6 movie dia thn depan kt pwagam…
    kalo xsilapsalah satunya filem kerat 14 ngan abng haroon ajiz…
    aku mesti tgk semua tuh..sbb dia artis yg cool xdak kontroversi..
    mulut senyap tp keja jalan…
    gud girlllll…..

Loading...