Siti Saleha Dan Alyah Bergaya Ala Avatar Dalam Majalah E&F Isu 5

Hiburan

Siti Saleha Dan Alyah Bergaya Ala Avatar Dalam Majalah E&F Isu 5

Sekali tengok memang tak kenal. Dua kali tengok pun tak kenal jugak. 3 kali tengok, Abang Nara dah putus harapan nak tahu siapakah yang menghiasi muka depan majalah E&F isu 5 ini. Nasib baik ada tertera nama Alyah dan Siti Saleha. Kalau tak memang kempunan nak tahu siapakah awek 2 orang yang bergaya ala filem Avatar ini.
siti saleha

Memang ini adalah antara cover yang paling unik Abang Nara pernah tengok untuk majalah. Lain daripada yang lain. Kagum pun ada, pelik pun ada, misteri pun ada. Kira perasaan bercampur-baur la. Namun Abang Nara tabik kepada kreativiti editor majalah E&F ini kerana berani membuat pembaharuan.

Advertisement

Apa pun anda boleh membaca majalah ini secara online di www.wuuhuuonline.com.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

85 Comments

  1. Jeng jeng jeng

    March 8, 2012 at 9:54 am

    Alyah looks stunning..Nampak lebih slim. Saleha ok just tang pewut tu tak ramping.. anyway nice photo.. Kalau pinggang jenis lebar think tak perlu guna belt. Or just use slim belt supaya potongan kat pinggang tu nampak lebih panjang n slim. Ataupun baju saleha tu patut jenis yg fit panjang aras bwh pinggang baru match her. Jgn mare.. pendpt aku jer..

  2. aku kesah?

    March 8, 2012 at 1:39 am

    kahkahkahkah…ni dia abg long aku kesah mai dah..hari ni aku xnk laser sbb aku minat saleha,lantak kat p kat dia tp aku nak pecah perot baca komen2 korg ni..hahahaha..lawak2..

  3. neelopak

    March 8, 2012 at 12:23 am

    buruk la..lg buruk neelopak ..

  4. Bukan Siapa-siapa

    March 7, 2012 at 7:56 pm

    jgn la otak sempit cgt..tuh kn khendak editor mjlah tuh..dah tema cm tuh na wt cm ne..
    kang ta na bg komitmen, media boikot lak..

    *sat g aku msti kne kutuk coz cara tak m’halalkn yg hram kn..mcm biase lh..jp g ustaz/ustazah msok~

    • sarah_nina

      March 7, 2012 at 8:06 pm

      pasrah nampak… hehehe..
      ya betul.. kena ada komitmen.. tapi sebagai individu dia ada kuasa untuk memilih dan menolak..rugi lah media kalau nak boikot tak tentu pasal.. lagipun banyak aje media yg lain..pokok pangkal diri sendiri..:)

    • nida

      March 8, 2012 at 9:34 am

      yup. just like dato’ siti dulu. dengan prinsip dielah, die berjaya hingga ke hari ni.

  5. tukang ajar budak

    March 7, 2012 at 7:44 pm

    kelakar tol part nak komen kt sini kena jiwa kental, jiwa bapuk , sensitif tak bole..lawak sguh korg, nasib mak tulennn…
    haha

    • Rin

      March 8, 2012 at 2:20 am

      terasa mcm mlawat zoo lah plak kat blog neh..
      terasa mcm ramai haiwan yg komen.. *mata pndang ats*

    • rin gile

      March 8, 2012 at 9:02 pm

      haa’aah kau la salah sekor haiwan tu.. haiwan juling plak tu!!

Loading...