March 7th, 2012

Sekali tengok memang tak kenal. Dua kali tengok pun tak kenal jugak. 3 kali tengok, Abang Nara dah putus harapan nak tahu siapakah yang menghiasi muka depan majalah E&F isu 5 ini. Nasib baik ada tertera nama Alyah dan Siti Saleha. Kalau tak memang kempunan nak tahu siapakah awek 2 orang yang bergaya ala filem Avatar ini.
siti saleha

Memang ini adalah antara cover yang paling unik Abang Nara pernah tengok untuk majalah. Lain daripada yang lain. Kagum pun ada, pelik pun ada, misteri pun ada. Kira perasaan bercampur-baur la. Namun Abang Nara tabik kepada kreativiti editor majalah E&F ini kerana berani membuat pembaharuan.

Apa pun anda boleh membaca majalah ini secara online di www.wuuhuuonline.com.


85 responses to “Siti Saleha Dan Alyah Bergaya Ala Avatar Dalam Majalah E&F Isu 5”

  1. Jeng jeng jeng says:

    Alyah looks stunning..Nampak lebih slim. Saleha ok just tang pewut tu tak ramping.. anyway nice photo.. Kalau pinggang jenis lebar think tak perlu guna belt. Or just use slim belt supaya potongan kat pinggang tu nampak lebih panjang n slim. Ataupun baju saleha tu patut jenis yg fit panjang aras bwh pinggang baru match her. Jgn mare.. pendpt aku jer..

  2. aku kesah? says:

    kahkahkahkah…ni dia abg long aku kesah mai dah..hari ni aku xnk laser sbb aku minat saleha,lantak kat p kat dia tp aku nak pecah perot baca komen2 korg ni..hahahaha..lawak2..

  3. neelopak says:

    buruk la..lg buruk neelopak ..

  4. Bukan Siapa-siapa says:

    jgn la otak sempit cgt..tuh kn khendak editor mjlah tuh..dah tema cm tuh na wt cm ne..
    kang ta na bg komitmen, media boikot lak..

    *sat g aku msti kne kutuk coz cara tak m’halalkn yg hram kn..mcm biase lh..jp g ustaz/ustazah msok~

    • sarah_nina says:

      pasrah nampak… hehehe..
      ya betul.. kena ada komitmen.. tapi sebagai individu dia ada kuasa untuk memilih dan menolak..rugi lah media kalau nak boikot tak tentu pasal.. lagipun banyak aje media yg lain..pokok pangkal diri sendiri..:)

    • nida says:

      yup. just like dato’ siti dulu. dengan prinsip dielah, die berjaya hingga ke hari ni.

  5. tukang ajar budak says:

    kelakar tol part nak komen kt sini kena jiwa kental, jiwa bapuk , sensitif tak bole..lawak sguh korg, nasib mak tulennn…
    haha

Loading...