Siti Saleha Dan Alyah Bergaya Ala Avatar Dalam Majalah E&F Isu 5

Hiburan

Siti Saleha Dan Alyah Bergaya Ala Avatar Dalam Majalah E&F Isu 5

Sekali tengok memang tak kenal. Dua kali tengok pun tak kenal jugak. 3 kali tengok, Abang Nara dah putus harapan nak tahu siapakah yang menghiasi muka depan majalah E&F isu 5 ini. Nasib baik ada tertera nama Alyah dan Siti Saleha. Kalau tak memang kempunan nak tahu siapakah awek 2 orang yang bergaya ala filem Avatar ini.
siti saleha

Memang ini adalah antara cover yang paling unik Abang Nara pernah tengok untuk majalah. Lain daripada yang lain. Kagum pun ada, pelik pun ada, misteri pun ada. Kira perasaan bercampur-baur la. Namun Abang Nara tabik kepada kreativiti editor majalah E&F ini kerana berani membuat pembaharuan.

Advertisement

Apa pun anda boleh membaca majalah ini secara online di www.wuuhuuonline.com.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

85 Comments

  1. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    March 7, 2012 at 5:55 pm

    huh !!! macm pontianak dua2 ekor ni !!!

    • fan minah jambu

      March 7, 2012 at 7:55 pm

      minah jambu, diorg kutuk ko bebal, ko laharkan sket minah, geram betul aku ngan diorg ni..

    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer

      March 8, 2012 at 5:13 pm

      sabar sabar……dorang ni tkde lain asek asek nk kutok je ! u rilek dulu minah jambu tau la ape nk buat ngan dorang ni melampau betol !!!!!!! tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dorang tu sape?

  2. Zee

    March 7, 2012 at 5:27 pm

    ala avatar? they look nothing like avatar la abg nara.

  3. yann

    March 7, 2012 at 5:14 pm

    aduh mengapa begini? tak cantek la..

  4. pebendela ko nih

    March 7, 2012 at 4:48 pm

    xminat.dah mcm beruk aku tgk..

  5. nadi

    March 7, 2012 at 4:40 pm

    oi bodo..perkataan ‘ala’ yg nara tulis tu adalah ‘macam’..nara tgk sekali imbas je kot pastu dr perspektif dia pic tu macam avatar..dia x tulis pon berkonsepkan avatar..pemahaman kalo failed x pyh komen la..ko ingt ko pompuan aku x berani nk pundek pundekkan??muahaha..nk komen kt blog nara ni kena jiwa kental…jiwa pondan,bapuk @ sensitif xleh nk kena kutuk bek blah je..

    • adik minah jambu

      March 7, 2012 at 4:53 pm

      ko nnt minah jambu tau ko kutuk die bapuk, abis ko kene lahar.. muahahaha

Loading...