Written by Bella | January 8th, 2019

Kemunculan Datuk Seri Siti Nurhaliza semalam di platform jual beli digital, Go Shop untuk mempromosikan  Set Istimewa Vantage mencipta rekod luar biasa apabila beliau berjaya membuat jualan berjumlah RM 8 juta ringgit  bersamaan kira-kira RM67,000 seminit, hanya dalam tempoh dua jam.

Sebanyak 22 unit set periuk tersebut dapat dijual berharga RM 369 setiap satu. Tidak dinafikan lagi, penangan Siti Nurhaliza masih lagi hangat dan mencuri perhatian ramai  peminat.

Jumlah jualan yang diperoleh melebihi tujuh kali ganda daripada jumlah sasaran awal yang ditetapkan.

Pengaruh Siti Nurhaliza sehingga kini masih tidak dapat ditandingi oleh mana-mana artis. Betapa hebatnya beliau dapat meraih jualan yang begitu tinggi.

53 responses to Siti Nurhaliza Pecah Rekod, Raih Jualan RM 67,000 Seminit

  1. ciK piNgu says:

    wowwww……

    2

    0
  2. joy yah says:

    ct klo jual barang second pun kompem laku

    5

    1
  3. Anonymous says:

    kan dah ckp bila dh ade anak org lupa kisah jd perampas ni…. penghancur rumahtangga org always win msia heart !!
    sabar laa izreen lagi 2 3 thn org lupa kisah ko… kisah intan kene keluar umah… tp bukan banglo 2 3juta pun so ok laa intan xralat sgt kene halau pun.. sap sap sui lah nnti org syg ko… ape ko post berjuta likes… skrg relax dulu

    11

    40
    • Will says:

      Aku harap kau merangkak dekat akhirat nanti cari si yg kau tuduh tu……betapa biadapnya kau, manusia jenis cap babi shja yg tulis gini

      0

      0
    • Anonymous says:

      kau ni dh kenape?

      1

      1
    • Anonymous says:

      ko ckp dgn intan ke izreen ni atau ke netizen..hawau betul lah ayat

      1

      0
    • bawang says:

      orang cepat lupa sejarah silam CT sb dia x kepoh macam izreen tu. CT pandai bawak diri, senyap tak komen apa2, cuma buat lagu Biarlah Rahsia.

      Izreen tu once dia keluarkan statement dia yang ntah pape tu, sampai 7 keturunan makcik bawang tak akan lupakan title perampas dia ni.

      Ada paham ?

      2

      0
  4. Anonymous says:

    brg naik harga sedih, semua sedih sbb naik, tpi beli set2 mgl2 x berkira, akhirnya simpan dlm almari kaca atau msk magee je periuk tu

    18

    0
  5. Sokong Datuk Siti says:

    22 unit x RM369 bersamaan RM8,118. Kena tukar jadi 22 ribu unit telah dijual. :-)

    19

    0
  6. haihh says:

    bengong yang beli2 tu..dia dh tentu jadi duta org tu bayau puluhan ribu..bila banyak sales banyak ade lagi kamsen..acik2 hakak2 yang beli2 tu tengok retis jer yang jual semua elok konon nye..bila dah sampai barang baru nyesal tak sudah2..pas tu merungut..sudah2 le acik2 hakak2 semua..time2 ni beli barang yang perlu jer..benda2 ni semua mengarut…last2 pakai periuk cap crocodle made in thailand..hahaha..tpi kalu nk beli terpulang..mane tau kot2 dtck termuncul lak hantau barang depan rumah acik2 hakak semuo..haha..

    24

    0
  7. minah kelabu says:

    dia ni kalau jual pa pun,cakap apa pun mesti laku..cer bg sherry al hadad ka,bg dd alias ka ada ka nak laku cmtu…X KAN punya..$$$$ penting dlm marketing

    2

    3
  8. Jamesdob says:

    Winstrol Making Me Fat
    Take into account how far out you loved ones is going to be when looking at local communities, especially once you have kids. Possessing loved ones found near by could be a big benefit equally emotionally and monetarily. A family member can behave as a crisis babysitter when needed or be there to help on a huge painting job.
    Equipoise Horse
    Don’t use citrus fruit with your meat marinades. If you marinate beef with lemon or lime drinks, many times, it generates a mealy, grainy structure. In the event you still wish to have that mild citrus flavor, make use of a tiny drizzle or press of citrus or lime liquid prior to providing the plate. This continue to gives a zesty citrus flavor, but makes sure your meat is soft instead of grainy experiencing.
    Sustanon 250 Masteron Cutting Cycle
    To combat the tiredness that accompanies cancer remedy and acquire by your every day routine, don’t forget to request assist. Solicit household, buddies, and neighbors to help you by helping cover their jogging tasks and chores throughout the house. Getting of help will make them really feel helpful and will enable you to get things accomplished.
    Tren 75 Oral

    0

    0
  9. Pikio pikio says:

    Artis dah sendu ke Wow shop atau go shop la. To pompuan out there. Beli barang ikut kemampuan dan paling penting perlu ke atau nk bubuh dalam almari showcase! Klu minat pd artis pun tak bermakna ko kna bli apa dia promote.

    5

    0
  10. Anonymous says:

    Go Shop tu brg dr China tak laku jual disini ke?

    2

    1
  11. benci androgynous says:

    nak wat ape benda cam ni? buat sarang lipas je simpan dalam almari mcm nenek aku beli bertimbun dengan pinggan mangkuk cawan kecik bukan nye pakai pon… buat pancut dek Kucing jantan je semak tengok

    4

    1
  12. Anonymous says:

    Harga telor naik bising, periuk x bising pun… piuhh Melayu sama saja!

    2

    1
  13. Adib says:

    Kenapa dia tak promote jenama sendiri? Cosmetic SimplySiti tak pernah pun Siti nk datang buat kemunculan kt GoShop. Tengok neelofa siap tunjuk tutorial hijab lagi di GoShop. Kesian SimplySiti ramai peminat tak tahu pun tu company Siti. Kenapa Siti tak promote cosmetic dia kt ig mcm cara Kylie Jenner promote Kylie Cosmetic tu?

    1

    1
  14. bungalonjong says:

    igt ler semua apa yg kita beli akn dipertkaikan di hadapan Allah di akhirat kelak. tak salah nk membeli asalkn pakai, jgn bt pekasam je. jenuh nk jawab kelak. jgn ler asal artis promote jer laju nk beli pdhal periuk kuali belanga pinggan mangkuk bertimbun2 tak guna lg.. peringatan utk aku jgk.

    0

    0
  15. Duh says:

    Aku cadangkan DS ni buat program lelong pinggan mangkuk Padang Besar yg tak pakai bertahun2 dlm showcase tu serta periuk Siam dan periuk buaya yg bungkus dlm kain pelikat kt atas almari tu. periuk besar2 tu tak pakai dah. Dulu nenek aku bli kut nk buat kenduri kawin anak cucu. Tapi tak pakai pun sebab kenuri ambik catering. Kesian periuk tu berkarat jer!

    1

    1
  16. Anonymous says:

    utk yg mmg suke memasak mmg tau kualiti vantage ni cmne, tambah pulak kat luar mmg mahal even tho ko beli kat langkawi, so bile go shop ni jual ade diskaun tambah dpt free gift tu yg berkoyan2 beli, xyah laa nak pertikai kenapa org beli periuk mahal, kire murah lah tu drpd ko membazir beli harga asal kat market or langkawi. kalau sape yg cakap pakai periuk biasa tu pon boleh, depends ah selera masing2, takkan ko beli spender murah pastu nak suruh org pakai jugak sama dgn ko dgn alasan membazir awakakakakaka

    7

    0
    • Anonymous says:

      tgk betul2 yg kt go shop tu.. its low quality set that why its cheap
      heat level kene careful jenis ni.. xsama dgn yg kt langkawi tu arrrr… makan berkilo2 toxins jer lah nnti.. haaa vantaaagee sgt..
      makcik2 ngokngek camni laa… sanggup beli cheap level asal kan vantage…

      jgn compare yg kt langkawi… different qualities tu… tebal.. type.. coated sume lain… thats why its damn pricey only afford by real ppl who know about qualities
      jgn ingat ctdk pakai jenis ni… dia sendiri pakai vantage same type mcm kt langkawi tu…

      2

      0
  17. Anonymous says:

    tak suka dengar lagu Anta Permana..! pening kepala dengar !

    4

    1
  18. manila luzon says:

    SITI CAN SELL EVERYTHING…ingat lagi dia dalam iklan hotlink dedulu….iklan dia ngan farid kamil kot kalo x silap…dalam tu ada scene siti pakai henpon nokia yang agak latest time tu…..iklan pasal hotlink je tapi disebabkan cara tokti pakai phone tu nampak best jewk…ku gagahkan jua beli henpon yg sama…..

    0

    0
  19. Tk says:

    Aku tenguk iklan … cara DS lambai bye bye. Gerak Jari Terbawa bawa teasing Afiah kut .. nyanyi cak cekor dan gamit. Mintak cekor bagi kunyit (betui ke ejaan?) DS tak usah ler masuk Wow ni. You have got enuf money. Betul Ke orang kata artis hosting wow wow go go ni nk artis yg kepo yg lain tu deme2 yg dah low profile??

    1

    1
  20. Pikio pikio says:

    Jihan mulut loud riang ria should jon wow wow go. Sesuai n Mesti brg laku. On second thought. Tak payah ler. We see too much of ajihan on TV … asyik asyik muka jihan …. bintang, see your voice, masak, parodi. dll. Uekkk uekk. Tak larat telinga dengor her unfeminine laughter. Adooi bila Kontrak abis? ASTRO helppppppp!!

    1

    0
  21. Singa perkasa says:

    TAHNIAH KEPADA RAKYAT MALAYSIA…TERNYATA KORANG MASIH BODOH,,,,BILA NAK MAJU DARI SINGAPORE,,,,HAHA,,,JANGAN MIMPI.

    0

    1
  22. Duh says:

    Ko tu sapa nk panggil org malaysia masih bodoh? Klu u malaysian aku lantik ko Ratu bodoh. Kku ko org singa then aku decorate ko dengan Bintang Bongok tengin kelas pertama …. wooii singa Perkasa learn to respect. Jangan senang2 nk panggil orang bodoh!! Got it?

    4

    0
  23. Tk says:

    Megah sgt ke duk kt pigeon hole kt singapoh tu?

    0

    0
  24. Singa perkasa says:

    KAMI JAUH LAGI KAYA DAN MAJU DARI KORANG BRO..HAHA

    0

    0
  25. Duh says:

    Negara maju. Tapi sedeyy bro … ko orang cannot afford landed property. Let alone bungalow houses. .duk di flat yg sempit. ada yg biar orang tua duk di verandah, beratap plastik. Ada yg dibiar duk bawah tangga flat kerana flat sempit. Ini fakta bukan dusta. bro!!

    1

    0
  26. Singa perkasa says:

    TAPI KAMI OK JE DENGAN HARGA PETROL…TAK MENYALAK NAK FREE ITU FREE INI…TAK BISING DENGAH HAL REMEH BODOH CAM KORANG…HAHA…
    1 SGD 3 RM BRO.

    0

    0
  27. Mak Tuah says:

    Ye la sibgapore kan anak emas Israel semua orang tahu le… tu perangai setengah melayu sana dah ikut cina yahudi sana… apalah nasib melayu singapura

    1

    0

Leave a Comment

Optional