Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Siti Nurhaliza Mahukan David Foster Dan Bruno Mars

Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, pasti mahu yang best of the best sahaja. Semestinya wang bukan satu masalah apabila Siti Nurhaliza berhajat untuk mendapatkan khidmat David Foster dan Bruno Mars untuk album Inggeris keduanya. Teruja pula Abang Nara mendengar perkhabaran ini.

siti bruno mars

Advertisement

Album Inggeris pertama Siti Nurhaliza telah pun terjual sebanyak 40,000 unit dan 30,000 secara download untuk singlenya iaitu Falling In Love. Ini satu angka yang sangat memberangsangkan di kala kesuraman penjualan album di negara kita. Untuk makluman, anak tiri Siti Nurhaliza, Adib Khalid sudah pun mengadakan perbincangan pada peringkat awal untuk mendapatkan khidmat David Foster dan Bruno Mars. Kata Siti Nurhaliza:-

lbum kedua itu masih lagi dalam peringkat perbincangan malah masih belum ada apa-apa persetujuan daripada pihak mereka lagi. Bagaimanapun jika hasrat itu dapat dilaksanakan ia akan menjadi satu batu loncatan untuk saya mengembangkan karier di peringkat antarabangsa. Harap-harap apa yang dirancang akan menjadi kerana bukan senang untuk mendapatkan khidmat komposer terkenal seperti David Foster.

Abang Nara berdoa agar perancangan Datuk Siti Nurhaliza ini menjadi kenyataan. Bukan senang untuk melihat artis Malaysia mendapat khidmat komposer-komposer antarabangsa yang terkenal seperti David Foster. Kalau dapat pastinya album Inggeris kedua Datuk Siti akan laris macam pisang goreng panas. Kredit berita Mstar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

106 Comments

  1. rozi

    March 19, 2012 at 6:30 pm

    alahai CT oi…
    cermin2 kan lah diri..suara kau mmg tak sesuai nyanyi lagu orang putih…
    Kalau dengar kan duet CT dgn Sean Kingston…masyaallah….
    Kalau ya pun nak cabar diri biarlah bertempat…
    Takda ke sesiapa yg rapat/dekat dgn dia ni boleh bagi nasihat? Atau mmg jenis besar kepala…
    Mgkn juga besar kepala, tengok ajelah kehendak dia bila nak kan Dato’ K…
    Pecah belahkan masjid org pun dia sanggup…bila org mula bercakap ” CT mula dgn CT selepas Dato K dah ceraikan ex wife dia”…
    Tapi pelik juga memikirkan terlalu ramai yg taksub dgn dia ni…

    • holaaaa

      March 19, 2012 at 7:44 pm

      haha bgs kamu yg nasihatkan siti ..directly dgn dia melalui laman twitter..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama