March 16th, 2012

Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, pasti mahu yang best of the best sahaja. Semestinya wang bukan satu masalah apabila Siti Nurhaliza berhajat untuk mendapatkan khidmat David Foster dan Bruno Mars untuk album Inggeris keduanya. Teruja pula Abang Nara mendengar perkhabaran ini.

siti bruno mars

Album Inggeris pertama Siti Nurhaliza telah pun terjual sebanyak 40,000 unit dan 30,000 secara download untuk singlenya iaitu Falling In Love. Ini satu angka yang sangat memberangsangkan di kala kesuraman penjualan album di negara kita. Untuk makluman, anak tiri Siti Nurhaliza, Adib Khalid sudah pun mengadakan perbincangan pada peringkat awal untuk mendapatkan khidmat David Foster dan Bruno Mars. Kata Siti Nurhaliza:-

lbum kedua itu masih lagi dalam peringkat perbincangan malah masih belum ada apa-apa persetujuan daripada pihak mereka lagi. Bagaimanapun jika hasrat itu dapat dilaksanakan ia akan menjadi satu batu loncatan untuk saya mengembangkan karier di peringkat antarabangsa. Harap-harap apa yang dirancang akan menjadi kerana bukan senang untuk mendapatkan khidmat komposer terkenal seperti David Foster.

Abang Nara berdoa agar perancangan Datuk Siti Nurhaliza ini menjadi kenyataan. Bukan senang untuk melihat artis Malaysia mendapat khidmat komposer-komposer antarabangsa yang terkenal seperti David Foster. Kalau dapat pastinya album Inggeris kedua Datuk Siti akan laris macam pisang goreng panas. Kredit berita Mstar.


106 responses to “Siti Nurhaliza Mahukan David Foster Dan Bruno Mars”

  1. rozi says:

    alahai CT oi…
    cermin2 kan lah diri..suara kau mmg tak sesuai nyanyi lagu orang putih…
    Kalau dengar kan duet CT dgn Sean Kingston…masyaallah….
    Kalau ya pun nak cabar diri biarlah bertempat…
    Takda ke sesiapa yg rapat/dekat dgn dia ni boleh bagi nasihat? Atau mmg jenis besar kepala…
    Mgkn juga besar kepala, tengok ajelah kehendak dia bila nak kan Dato’ K…
    Pecah belahkan masjid org pun dia sanggup…bila org mula bercakap ” CT mula dgn CT selepas Dato K dah ceraikan ex wife dia”…
    Tapi pelik juga memikirkan terlalu ramai yg taksub dgn dia ni…

Loading...