Siti Nurhaliza Gondol Anugerah Ikon Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH) 2011

Hiburan

Siti Nurhaliza Gondol Anugerah Ikon Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH) 2011

Masa muda-muda dulu, adik Abang Nara memang suka beli majalah Media Hiburan. Abang Nara pun tumpang sekaki membacanya. Menarik jugak sebenarnya majalah Media Hiburan ini. Tambah menarik apabila mereka mula mengadakan Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan atau lebih dikenali sebagai PPMH. Untuk tahun 2011, Anugerah Ikon PPMH telah dimenangi oleh Datuk Siti Nurhaliza.

siti media hiburan

Advertisement

Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, pakai fesyen macam mana pun tetap akan tampil menarik. Lagi beberapa keping gambar Siti Nurhaliza semasa PPMH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Razin Photography.

siti media hiburan

siti media hiburan

Advertisement

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

146 Comments

  1. princess

    February 3, 2012 at 10:11 pm

    Dulu, sy peminat no 1 tok Tie..tp, skrg tidak lagi..emm, anugerah IKON? ntah la, bg pendpt sy, baik beri pd Wardina ker, Heliza ker..yg nyata lebih islamik dan BERPENDIDIKAN Tinggi..2 baru la bole dijadikan IKON..mengutamakan dunia & akhirat..tp, yela rezeki msg2..:)

  2. usha sahaja

    February 3, 2012 at 7:02 pm

    alaaa…ramai g hajjahs y lebh teruk dari dia,apa2 pun kita just berdoa,,semoga segalanya dipermudahkan n dia terbuka ati sepenuhnya nk berhijab sepenuh nya,,tak perlu menambah aib n mengnaburkan kata-kata yang tidak sepatutnya… mungkin sb dia ni artiskan,,janji dia x berbogel sudahh,,n tak memalukan agama sendiri dengan pakai tudung dgn suar ketat tuu…

  3. ladyof72

    February 2, 2012 at 9:11 pm

    kalau benar dpt hidayah tak bnyk pun sikit mungkin jd mcm irma hasmie, klu bnyk shamkamikaze, tp klu tkdpt ape pergi package mahal sbb ada duit, budi bahasa baik, ckp lemah lembut, takada maknanya. sebenarnya betullah ct tu masih pentingkan duniawi, klu haji mabrur bukan mcm ni. wallahuwa’lam.

  4. sajaje

    February 2, 2012 at 11:00 am

    huduh tol..

  5. az

    February 2, 2012 at 10:12 am

    banyak tul “pahala” tok tie kat sini ek….:p

    yg penting doakan dia, DIRI SENDIRI n teman2 seagama mendapat hidayah yg sepurna….amin…

Loading...