Siti Nurhaliza Gondol Anugerah Ikon Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH) 2011

Hiburan

Siti Nurhaliza Gondol Anugerah Ikon Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH) 2011

Masa muda-muda dulu, adik Abang Nara memang suka beli majalah Media Hiburan. Abang Nara pun tumpang sekaki membacanya. Menarik jugak sebenarnya majalah Media Hiburan ini. Tambah menarik apabila mereka mula mengadakan Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan atau lebih dikenali sebagai PPMH. Untuk tahun 2011, Anugerah Ikon PPMH telah dimenangi oleh Datuk Siti Nurhaliza.

siti media hiburan

Advertisement

Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, pakai fesyen macam mana pun tetap akan tampil menarik. Lagi beberapa keping gambar Siti Nurhaliza semasa PPMH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Razin Photography.

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

146 Comments

  1. kaklily

    February 2, 2012 at 2:48 am

    tulah mula mula dulu kata nak pakai tudungla, tengok sekarang ni makin lama rambut nampak makin banyak…lain kali dont just promise, yang rugi dia sendiri, bukan kita,

  2. sunqiss

    February 1, 2012 at 11:26 pm

    Semoga kak siti dikurniakan cahaya mata and hidup bahagia selamanya ngn Datuk K…Amin

  3. sunqiss

    February 1, 2012 at 11:23 pm

    Tak baik kutuk2 dia.Boleh menimbulkan hasad dengki dan fitnah pada pembaca lain. Fesyen dia nampak sarat sikit je tp overall nampak kreatif , funky, sesuai untuk majlis yang dia hadiri and ada nilai. Ada nilai seni pada yang bijak memandangnya iaitu tidak dipengaruhi sifat kedengkian (btudung or not) ketika menilai imej beliau.hehe…ape2pun dia lebih sopan berbanding artis2 yg boleh la dikatakan popular tp belum ade yang cemerlang seperti beliau. sama2lah kte doakan yang terbaik untuk beliau dan yang terbaik untuk kte semua k. semoga kak siti dikurniakan cahaya mata suatu hari nanti and hidup bahagia ke akhir hayat ngn datuk k. Amin…

  4. Jijah

    February 1, 2012 at 6:09 pm

    ishhhhh korang mmg xde keje lain ke… nak mengutuk je… semua tak puas hati je… lantak dia la nak buat @ nk pakai apa pun… asal bahagia sudah…kena kt batang hidung sendiri baru cuak… dah dahhh la… ntah ntah korang ni sembang je lebih… terokkk dari artis kt luar sana… Nyampah tgk komen yg melampau n asyik mengutuk je…

    • aduhai

      February 1, 2012 at 7:41 pm

      Ya Allah ampunkan lah dosa sang pengutuk kat sini..semoga mereka diberikan petunjuk ..

  5. kudabelang

    February 1, 2012 at 6:00 pm

    dada pun terbukak..fesyen kekampungan tetap jd pujaan dihatinya

Loading...