Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search

Lama tak mendengar khabar Datuk Siti Nurhaliza. Hujung minggu lalu, beliau telah tampil mengadili peringkat akhir SimplySiti Star Search. Datuk Siti masih maintain gorgeous seperti biasa. Bersinar-sinar bak sebutir bintang kejora. Amboi ~~

siti nurhaliza

Advertisement

Terima kasih kepada majalah LISA dan Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza di acara ini. Difahamkan kesemua peserta memang hebat dan berbakat. Sukar jugak untuk memilih pemenang. Apa pun semoga pertandingan seumpama ini akan diteruskan di masa hadapan oleh pihak SimplySiti.

siti nurhaliza

9 lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza yang gorgeous dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti nurhaliza
P.S: Masih mencari jurugambar untuk majlis perkahwinan anda? Mahu dapatkan perkhidmatan yang terbaik dengan harga yang berpatutan? Mereka adalah official photographer untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan kini sedang mengadakan promosi hebat. LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography untuk sebarang persoalan dan info lanjut.

Advertisement

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

110 Comments

  1. osman mentor

    November 8, 2012 at 4:38 pm

    apa lah ct ni. dah lah perampas hak orang. peha besar betul
    suruh laki dia doa sendiri lah, itu kan bini dia, takkan kita nak doa
    untuk dia pulak, pergi umrah byk kali, apa kata ct derma kat
    peminat karat dia pergi umrah, disini bebas nak kata apa pon

  2. Pingback: Hot Trending For 2012.11.01 : Siti Nurhaliza | Rock It MySelebriti

  3. Pingback: Hot Trending For 2012.10.30 : Siti Nurhaliza | Rock It MySelebriti

  4. Pingback: Hot Trending For 2012.10.29 : Siti Nurhaliza | Rock It MySelebriti

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama