Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Siti Nurhaliza Dan Neelofa Selebriti Wanita Paling Dikagumi Di Malaysia

Sebuah portal menamakan Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Neelofa sebagai selebriti wanita paling dikagumi di Malaysia.

Gambar: Utusan Online

Advertisement

Dalam senarai portal YouGov, Siti ialah wanita paling dikagumi di Malaysia dengan skor 14.10%. Tun Dr. Siti Hasmah pula menduduki tempat kedua dengan skor 10.10% manakala Neelofa berada di tempat ketiga dengan skor 7.40%.

Kseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

Dua selebriti lain yang berada dalam senarai wanita ialah Vivy Yusof di tempat ke-10 dengan skor 3.10% manakala Fazura berada di tempat ke-14 dengan skor 2.40%.

Senarai penuh untuk kedua-dua jantina ialah seperti berikut:

Pemilihan ini dibuat berdasarkan undian dengan menanyakan dua soalan. Melalui dua soalan ini, jangkauan global serta populariti personaliti-personaliti terbabit dapat difahami. – beautifullnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

157 Comments

  1. Anonymous

    April 17, 2018 at 2:30 pm

    Yelah… Lofa je buruk. Fazura je suci mulia baik luar dalam kata peminat. Lol. Fazura master berdepan wartawan dan peminat. Korang tau tak perangai dia kat belakang mcmana? Hmmm. Lofa pulak jenis bengap punya jujur. Apa yg dia buat tu lah diri Lofa cuma kdg2 yg terpapar tu sikit je. The whole story lain tapi yg terpapar lain. Tu yg bertambah lain punya cerita. Lofa perli ke apa macamlah Fazura tu tak tau perli juga kan. Sekarang Fazura merapat dgn ZMW. Mmg sebelum ni diorang kwn tapi tak rapat mana pun. Sejak Zul Arifin diumumkan berganding ngan Lofa tiba2 rapat. Siap rajin like dan komen photo ZMW. Aku tak minat semua cuma mengikuti perkembangan artis je. Ada lah dapat info dari sumber terpercaya. Like kenapa tiba2 semua ni? Sebelum ni tak rapat dgn Shila Amzah tiba2 rapat sebelum pertunangan Fazura – Fattah. Yelah… SA kan bekas gf Sharnaaz. Nampak sgt semuanya ada kaitan dgn Lofa. Kata tak suka mengata hal org. Yeke? Kau menang depan org je. Belakang2 mengata jugak. Dulu kes Lofa dgn Maria Farida, Fazura join! Padahal takde kaitan pun. Lofa ada kes dgn Marion Kaunter Pertanyaan, pun Fazura join! Padahal takde kaitan pun kes tu dgn Fazura. Pun tiba2 Fazura rapat dgn MF dan MC waktu tu. Waktu tu je. Sekarang? Tak rapat pun. Nampak sgt nak hentam Lofa. Lofa kata ada org nak jatuhkan Lofa, menggelabah jawab siapa Lofa konon takde menang apa2 anugerah pun waktu tu. Sekarang kau rapat2 dgn ZMW. Kenapa? Lofa nak rampas ZA? ZA sendiri ngaku kawan dgn Lofa setakat berlakon je. Luar set masing2 buat hal. Lofa post BTS Ti Amo pun biasa2 je tak nampak gedik macam sewaktu era Lofattah yg mana baik Lofa mahupun Fattah dua2 gedik poyo waktu tu. Biasalah tgh cinta. Fazura ni depan2 je “alaaa biar je lah” then buat muka senyum manja konon cute.

    • Anonymous

      April 18, 2018 at 9:03 am

      …hihi..analisa bagai…fakta ke auta ni..psyko

  2. Anonymous

    April 17, 2018 at 12:13 pm

    jenis2 bitch gini muka tak tahu malu… naik dgn nama busuk, buat kontroversi buruk pon masih terhegeh2 cari glamor… adik beradik plak tu gigih up muka dlm industri hiburan.. maruah takde pon tak kisah yg penting jd popular.. rosak industri ade bitchness cenggini… better naik kan retis yg berbakat.. jenis2 lalang longkang camni jenis muka tempayan nk popular

  3. Anonymous

    April 17, 2018 at 11:59 am

    org buat ni dah buat survey/rsearch whole malaysia ker atau cuma survey/research kat media sosial

  4. Anonymous

    April 17, 2018 at 11:37 am

    cube bukak vote lg skali…alu nak tgk miss neelofa tu jatuh nombor brape plak..lagi pon die mmg berpengaruh sbb banyak sgt kontroversi,so pengaruh negatif je la….Dato siti tu clean je..mne ade kontroversi…see,who is truly attention seekers?

  5. Anonymous

    April 17, 2018 at 9:55 am

    tak kagum pun.. hahaha..

    NEXTttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!

Loading...
To Top