April 16th, 2018

Sebuah portal menamakan Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Neelofa sebagai selebriti wanita paling dikagumi di Malaysia.

Gambar: Utusan Online

Dalam senarai portal YouGov, Siti ialah wanita paling dikagumi di Malaysia dengan skor 14.10%. Tun Dr. Siti Hasmah pula menduduki tempat kedua dengan skor 10.10% manakala Neelofa berada di tempat ketiga dengan skor 7.40%.

Kseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Dua selebriti lain yang berada dalam senarai wanita ialah Vivy Yusof di tempat ke-10 dengan skor 3.10% manakala Fazura berada di tempat ke-14 dengan skor 2.40%.

Senarai penuh untuk kedua-dua jantina ialah seperti berikut:

Pemilihan ini dibuat berdasarkan undian dengan menanyakan dua soalan. Melalui dua soalan ini, jangkauan global serta populariti personaliti-personaliti terbabit dapat difahami. – beautifullnara.com


157 responses to “Siti Nurhaliza Dan Neelofa Selebriti Wanita Paling Dikagumi Di Malaysia”

  1. Anonymous says:

    Yelah… Lofa je buruk. Fazura je suci mulia baik luar dalam kata peminat. Lol. Fazura master berdepan wartawan dan peminat. Korang tau tak perangai dia kat belakang mcmana? Hmmm. Lofa pulak jenis bengap punya jujur. Apa yg dia buat tu lah diri Lofa cuma kdg2 yg terpapar tu sikit je. The whole story lain tapi yg terpapar lain. Tu yg bertambah lain punya cerita. Lofa perli ke apa macamlah Fazura tu tak tau perli juga kan. Sekarang Fazura merapat dgn ZMW. Mmg sebelum ni diorang kwn tapi tak rapat mana pun. Sejak Zul Arifin diumumkan berganding ngan Lofa tiba2 rapat. Siap rajin like dan komen photo ZMW. Aku tak minat semua cuma mengikuti perkembangan artis je. Ada lah dapat info dari sumber terpercaya. Like kenapa tiba2 semua ni? Sebelum ni tak rapat dgn Shila Amzah tiba2 rapat sebelum pertunangan Fazura – Fattah. Yelah… SA kan bekas gf Sharnaaz. Nampak sgt semuanya ada kaitan dgn Lofa. Kata tak suka mengata hal org. Yeke? Kau menang depan org je. Belakang2 mengata jugak. Dulu kes Lofa dgn Maria Farida, Fazura join! Padahal takde kaitan pun. Lofa ada kes dgn Marion Kaunter Pertanyaan, pun Fazura join! Padahal takde kaitan pun kes tu dgn Fazura. Pun tiba2 Fazura rapat dgn MF dan MC waktu tu. Waktu tu je. Sekarang? Tak rapat pun. Nampak sgt nak hentam Lofa. Lofa kata ada org nak jatuhkan Lofa, menggelabah jawab siapa Lofa konon takde menang apa2 anugerah pun waktu tu. Sekarang kau rapat2 dgn ZMW. Kenapa? Lofa nak rampas ZA? ZA sendiri ngaku kawan dgn Lofa setakat berlakon je. Luar set masing2 buat hal. Lofa post BTS Ti Amo pun biasa2 je tak nampak gedik macam sewaktu era Lofattah yg mana baik Lofa mahupun Fattah dua2 gedik poyo waktu tu. Biasalah tgh cinta. Fazura ni depan2 je “alaaa biar je lah” then buat muka senyum manja konon cute.

  2. Anonymous says:

    jenis2 bitch gini muka tak tahu malu… naik dgn nama busuk, buat kontroversi buruk pon masih terhegeh2 cari glamor… adik beradik plak tu gigih up muka dlm industri hiburan.. maruah takde pon tak kisah yg penting jd popular.. rosak industri ade bitchness cenggini… better naik kan retis yg berbakat.. jenis2 lalang longkang camni jenis muka tempayan nk popular

  3. Anonymous says:

    org buat ni dah buat survey/rsearch whole malaysia ker atau cuma survey/research kat media sosial

  4. Anonymous says:

    cube bukak vote lg skali…alu nak tgk miss neelofa tu jatuh nombor brape plak..lagi pon die mmg berpengaruh sbb banyak sgt kontroversi,so pengaruh negatif je la….Dato siti tu clean je..mne ade kontroversi…see,who is truly attention seekers?

  5. Anonymous says:

    tak kagum pun.. hahaha..

    NEXTttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!

Loading...