Written by serenity | April 16th, 2018

Sebuah portal menamakan Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Neelofa sebagai selebriti wanita paling dikagumi di Malaysia.

Gambar: Utusan Online

Dalam senarai portal YouGov, Siti ialah wanita paling dikagumi di Malaysia dengan skor 14.10%. Tun Dr. Siti Hasmah pula menduduki tempat kedua dengan skor 10.10% manakala Neelofa berada di tempat ketiga dengan skor 7.40%.

Kseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Dua selebriti lain yang berada dalam senarai wanita ialah Vivy Yusof di tempat ke-10 dengan skor 3.10% manakala Fazura berada di tempat ke-14 dengan skor 2.40%.

Senarai penuh untuk kedua-dua jantina ialah seperti berikut:

Pemilihan ini dibuat berdasarkan undian dengan menanyakan dua soalan. Melalui dua soalan ini, jangkauan global serta populariti personaliti-personaliti terbabit dapat difahami. – beautifullnara.com

156 responses to Siti Nurhaliza Dan Neelofa Selebriti Wanita Paling Dikagumi Di Malaysia

  1. Neelofake says:

    NOT AGREE AT ALL!!!!!!!

    86

    1
    • Anonymous says:

      nara ngan bini dia je yg kagum ngan lupak ni

      55

      0
      • Belon says:

        Disebabkan NEELOFA semua pakat tak setuju. Andaikata Fazura selepas Tun Hasmah korang dok pakat setuju konon memang patut Fazura itu lah ini lah, Fazura layaklah. Lol. Aku ni tak minat pun Lofa tu apalagi Fazura. Peminat je lebih2 saling dengki. Dah tu yg tercatat nak buat macamana? Nak tuduh Lofa bayar semua ni untuk dijadikan sebagai antara yg dikagumi? Busuk hati betul korang ni. Bila berita Lofa selalu keluar kat BN korang marah. Korang tuduh Lofa bayar BN untuk up cerita dia. Mana bukti? Pegilah korang kat Rotikaya atau terus je hadap ig/fb/twitter artis kesayangan korang tu. Lagi senang. Tak sakit hati. Bila keluar cerita Fattzura korang puji habis. Konon memang layak dapat liputan lah itu ini lah. Bila baca komen pun ramai juga peminat Fattzura kat BN. Bukan main korang dgn hashtag tergempak korang #DoaYangBayekBayek #LotsOpLop #LessHet #LopLopLop Okaylah tu Fazura tersenarai. Takyah pandang sangat peratus tu. Alahaiiii korang!

        8

        65
        • Ni lopak says:

          Pencacai lopak detected.

          29

          1
        • Anonymous says:

          bkn sbb lopa la. siti niuhaliza pon tak layak utk anugerah mcm tu. di kalangan artis yes siti maybe no 1..tp bila ko p letak dgn Tun Hasmah…way too far. dr segi kebijakan, taraf pendidikan, apatah lagi pengalaman sebagai mantan isteri perdana menteri yang disayangi…SN tak setanding ok. agak2 la nnak buat perbandingan. Tun Hasmah setia di sisi suami walau apa jua keadaan mengorbankan segala2nya utk negara. dan masih berbakti untuk masyarakat sampai hari ini. SN plak pernah meruntuhkan sebuah rumah tangga hingga ada hati yg terluka. after all…dia artis je pon. nak kagum tang mana???

          52

          3
        • Anonymous says:

          Euww…gigihnye backup

          3

          1
        • kak milah says:

          kalau tun siti hasmah layak sebab mantan bini PM, rosmah lagi layak ah. isteri PM kot. taraf pendidikan pun dia ok. degree in economy. kebajikan plak dia ada kan program PERMATA yang ada cawangan seluruh negara untuk membangunkan kanak-kanak seawal usia 4 tahun. no 1. patut rosmah, 2nd tun hasmah, 3rd tun rahah,4th tun jean, 5 th bini TPM, 6th bini muhyiddin, 7th bini hishamuddin, 8th smpai 50th semua bini menteri dan timbalan menteri. 51th baru siti nurhaliza

          5

          8
        • Anonymous says:

          nara ni yg saja melaga-lagakan fans.. perlu ke mention fazura lah, apalah..? dan gossip lofa berturut2? what the heck??.. and once u see nama kak mah & abg jib dlm senarai.. heleh mmg x boleh pakai pun list tu.!

          6

          1
        • Neefola pun fola lah says:

          Korang nak cakap pasal kelayakan ke apa, dah ni hasilnya nak buat macamana? Semua tak betul lah korang ni. Baik lofa atau siti, dah ni yg terjadi nak buat macamana lagi? Diorang pun taktau semua ni tup-tup tersenarai antara yg dikagumi. Korang ni selagi Lofa ‘atas’ Fazura selagi tu mengata.

          4

          1
        • Ustad video romen neneng says:

          hah? apa sumbangan hasmah again??

          bak kata TMJ, hatta billionaire paling kaya kat dunia ni pon belum tentu boleh hasilkan 3 anak billionaire hehe.

          hasmah, kau sedia la pakai baju bomba tangkis api neraka yachhh. jangan ingat kau takde share dosa nyahhh

          1

          6
        • ADE2 AJE TAU says:

          Errkkk..kalau dato ct.. saya setuju 100%..kalu lopak tu 1% belum tentu..muntah ijo..

          3

          1
      • Belon says:

        Disebabkan NEELOFA semua pakat tak setuju. Andaikata Fazura selepas Tun Hasmah korang dok pakat setuju konon memang patut Fazura itu lah ini lah, Fazura layaklah. Lol. Aku ni tak minat pun Lofa tu apalagi Fazura. Peminat je lebih2 saling dengki. Dah tu yg tercatat nak buat macamana? Nak tuduh Lofa bayar semua ni untuk dijadikan sebagai antara yg dikagumi? Busuk hati betul korang ni. Bila berita Lofa selalu keluar kat BN korang marah. Korang tuduh Lofa bayar BN untuk up cerita dia. Mana bukti? Pegilah korang kat Rotikaya atau terus je hadap ig/fb/twitter artis kesayangan korang tu. Lagi senang. Tak sakit hati. Bila keluar cerita Fattzura korang puji habis. Konon memang layak dapat liputan lah itu ini lah. Bila baca komen pun ramai juga peminat Fattzura kat BN. Bukan main korang dgn hashtag tergempak korang #DoaYangBayekBayek #LotsOpLop #LessHet #LopLopLop Okaylah tu Fazura tersenarai juga.

        7

        36
        • Anonymous says:

          LIST AWAL TAHUN. Cuba edarkn suray khabar atau undian.online utk semua.masyarakat., termasuk org asli di hutan2 atau di mana shj. Siapakh yg lyak duduk no. 3 di malaysia ni yg semua org kenal..aku pendapat aku nicol david bgi pompuan no 3.

          17

          0
        • Narabodoh says:

          Belon bodoh. Lopak bodoh.

          4

          1
        • Anonymous says:

          Bkn netizen sj nak kecam…
          Jd org makin berusia makin matang.. Makin cerdik..
          Ini x – Makin ari makin melalut…
          Pencapaian x skdr d ukur dr bisnes or dpt jd CEO..
          Tp..
          Penilaian org trhdp kita sbg manusia secara total..
          Lofa compare to Fazura??
          It’s like Lofa – The wicked step sister (yg selalu je ada agenda up her sleeves then play innocent)
          Fazura – Cinderella..

          4

          3
      • Anonymous says:

        Di BN saje yg x suka lofa ni…ramai yg suka rupanya diluar sana..terimalh hakikat..ditmpt keje ramai yg sokong n kagum dgn Tun Dr Siti Hasmah..ctdk..neelofa..vivy..terutanya yg vvip..nk wat camaner..

        #bawang2jeygkatadiabusuk

        14

        17
    • Suasuwei says:

      Siti..pengaruh baik
      Nelofa….pengaruh x baik
      Dua2 pun sangat berpengaruh bukan?

      12

      5
    • ABCD says:

      1,2 tu oklah.. yg no 3??????
      Biar benar???
      accurate ker data ni.
      bila survey dibuat.?? siapa yg vote/?
      cuba buat lagi.. dan hebah kan suruh kita vote. confirm result dia jadi lain.

      3

      3
    • Mata mata says:

      Setuju sgt. Agak2 sape la yg letak susunan tu yer. Sgt meragukan?

      1

      1
    • melati says:

      “Selebriti Wanita yg di kagumi adalah Shila Amza…” Dua Ekor ni Bawah Kentot Shila Amza jer….. Tu jrrr nk ckp..!!!

      2

      3
    • Anonymous says:

      euww lofake

      2

      2
  2. mahachetam says:

    Siti & Tun tu aku setuju 200%…

    Bab masuk Neelofa tu elok diberi gelaran selebriti wanita paling busuk di Malaysia..

    66

    2
  3. honey says:

    klau CT yah mungkin la tp neelofa…hermm

    23

    1
  4. Turban bertasbih digital ... says:

    Nara , kau dah gile sgr kat lopak buat bini saja la ….

    Tak habis habis ceta hajjah zeeeuk tu .

    38

    2
  5. anon says:

    KAGUM ??
    SETELAH LUNCHING TUDUNG DI KELAB MALAM TERBESAR DI KL?
    KAGUM??
    GILA KE APA ?
    KAGUM??

    51

    1
  6. wekkkkkkk says:

    Di Malaysia shj.

    7

    1
  7. Bawang putih says:

    Neelofa tu ok sebnarnye dari segi pencapaian cuma yg jadi masalah nye banyak sgt kontrovesi yg dia sendiri cipta.harap Neelofa jadi lebih matang n low profile bila buat sesuatu keputusan terutama bab2 agama islam n hal2 peribadi.

    52

    0
  8. wekkkkkkk says:

    Kalau Mahathir senyap..mcm Pak Lah, x mungkin dpt no. 1
    Ni dh bersara..byk citer pulak.

    Siti Nurhaliza tu mmg patut di no. 1..sbb dia kn no. 1
    Siti Hasmah tu..siapa lagi, kalau bkn bini Mahathir kan.

    Neelofa..puas aku google..
    setakat ini x ada yg membanggakan..biasa2 shj.

    7

    11
  9. Anonymous says:

    aku tak sokong…

    siti nurhaliza & tun dr siti hasmah baru betol

    31

    3
    • wekkkkkkk says:

      Dkt blog ni pun dlm 3 jam kuar citer Neelopak je..almaklumlah Nara kn Kelate..
      sikit2 up citer neelopak..tu sbb dia duduk bwh Siti Hasmah.
      wekkkkkkk

      19

      4
  10. Anonymous says:

    Hari lofak semalaysia… go go nara…

    3

    0
  11. anak bawang says:

    hairan bin ajaib! kata tak suka meluat menyampah..tapi makcik pakcik bawang still suka baca semua tentang neelofa heehehe benci tapi rindu ke ne? or benci2 manja benci2 sayang :D

    3

    12
  12. Anonymous says:

    neelofa??? perkara yg sgt dikagumi tentang neelofa
    1) suka cari pasal
    2) suka cari gaduh
    3) suka tiru idea orang
    4) suka tiru cakap orang
    5) rasa diri dia hebat sangat
    6) attention seeker
    7) banyak lagi la yg euwwwww utk diperkatakan…lol

    69

    1
  13. Anonymous says:

    lofa woman’s icon

    1

    16
  14. Ye ke? says:

    Sebab msia cuma ada 2 retis je.

    8

    1
  15. hawau says:

    siti nurhalliza mmg deserved it, tp kalo lopak belum layak lagi kot rasanye, but, lantak la kang kalo cakap tak lyak kene kecam plak kata menjatuhkan lopak bagai…

    17

    0
  16. Anonymous says:

    asal minah dzouk,akhirnya kembali ke dzouk jugak.

    8

    1
  17. Anonymous says:

    banyaknya bawang

    1

    3
  18. Anonymous says:

    Lofa memamg layakkk. Diusia yg muda dia berjayaaaa. Mcm2 dia kecapi kejayaan.

    Fans fakejura meroyan hari ni hari neelofa hahaha.

    Terimala ni zaman neelofa. Kohkih

    Fazura sepatotnya x perlu tercalon langsung kot. Apa pencapaian dia wehhhh? Hellooooooo. Berlakon pon tak byk dan sendu grr

    3

    21
    • Wekkkkkkk says:

      Hanya meletop menang syok sendiri dan kisah2 yg menjengkelkan.
      Tiada pencapaian yg membanggakn mcm siti nurhaliza, michale yeoh, nicol david, vivy..mereka ni antara biodata berprofile tinggi.
      Lopak ada ke berprofile tinggi..hrp glammour je

      27

      1
    • Wekkkkkkk says:

      Anon 2.41..tolong listkn ape yg mcm mcm kecapi kejayaan

      3

      0
    • Anonymous says:

      tak byk ?? ko ni penjilat upahan lopak ker baru lepas spm ker part time job abis sekolah… so failed in knowledge
      itu list awal tahun… lofa naik sbb kes zouk dgn slogan #BeBitch like hajah zouk.. tak malu ker puas goyang2 tetek kt disko sok2 pakai cincin tasbih.. once a bitch always be a bitch…

      14

      0
    • Anonymous says:

      Fazura aku tak kisah sangat…farah nabila,apa salah farah nabila, lofa kata farah tu pesaing dia anugerah meletop…berapa % je kot followers farah tu nak bandingkan dengan juta2 followers lofa tu..

      1

      2
  19. melati says:

    wakakaakakakaka Lawak paling kelakar 2018….

    16

    2
  20. Anonymous says:

    I love u neelofaaa!!! You are the best! U deserved it!!!

    Lofaa terbaikk! Memang lofa artis yg byk pencapaiannn. U go girl!!!!

    Artis cantik dan Paling berjaya!

    2

    11
    • Anonymous says:

      Hanya bila jadi seorg ibu baru berjaya.

      4

      1
    • Anonymous says:

      nara tulis tajuk ni ada bau2 jd anjing turban benggali
      shame msia ade org paki jd retis yg naik dgn cara memalukan… itu list masa kes zouk smpi kene tegur para ulama.. jual jer pencapaian tu kt pakistan trust me diorg pon xheran.. kt sini dia ni retis busuk hati yg besok xder pon org xheran..

      3

      3
  21. melati says:

    “Khinzir bertemu Andartu” saya [email protected]#$%^&*()_

    1

    2
  22. melati says:

    Wanita yg saya Kagum…!!! Shila Amza…tk payah nk Rampas2 @ jadi Andartu …tetiba jer nk Kawin Shila Amza ni…Terbaik..!!

    13

    1
  23. melati says:

    “Best sgt Shila nyanyi HAVANA” tk Boleh bayangkan kalau CT nyanyi Havana jadi apa ???wakakakaaa

    20

    6
  24. Anonymous says:

    Siti tu mcm saloma..p.ramlee..tiada tandingn pecapaian dia
    Lopak stakat ni belum membanggakn.

    2

    2
  25. Anonymous says:

    Baju hijau tu kain langsir aku utk raya taon nih

    1

    1
  26. Diri Ini says:

    Ingat najib ngan rosmah paling di kagumi…hehehe

    0

    0
  27. mak cute says:

    WOI NARA…KO KLO ADA JE TERSELIT CITER2 YG PUJI LOPA LAJU KO UPLOAD YE…CT OK YG TUDUNG PURPLE TU SORI…BAJU HIJO CM ALAS MEJA

    0

    0
  28. Anonymous says:

    list awal tahun… Nara ni tak agak2 up tajuk… malu laa weii busuk dgn kes zouk.. org kelantan ni camni kot menangguk di air keroh terdesak nk nama naik.. walopon kes memalukan… diorg ni xde cermin ke camne.. xreti malu

    2

    0
  29. haihh says:

    kesian kak ros..1% jer..haihhh…tu rosmah lain kot..

    1

    0
  30. Anonymous says:

    barack lebih ppular dri trump kt malaysia ni ye

    0

    0
  31. Anonymous says:

    geli aku baca tajuk nara arini…. agak2 lah skit nk jd penjilat lopak… cuma 2 3 org Nara tak mewakili sume org lah.. dah xde org nak muka dia.. tersorong2 undi diri sendiri kt ame terdesak nk up… list tu kan masa kes zouk aritu during bitchiness dated

    3

    0
  32. wekkkkkkk says:

    kalau tanya org2 cina/india kawan2 aku kt KL ni..mereka mmg kenallah Siti Nurhaliza..jdi layaklh no. 1.
    kalau aku ckp neelopak..mereka terpinga2..siapa org tuh.
    Jadi mmg x popular di rangkaian tvtv lain..hanya saluran melayu je yg kenal.
    JADI ADA KEMUSKILAN DI SITU, MCM MANA DPT NO 3.

    6

    1
    • Anonymous says:

      Mesti kawan ko org gunung kot. Kawan ofis aku india dan cina semua kenal neelofa dan puji dia. Semua nk muntah dgn fakejura dok beramas mesra dgn abam tah. Buat2 mcm first time dpt jantan. Pdahallllll hahahaha

      3

      9
  33. Anonymous says:

    Sorry. Saya kagum kat Tun Aminah dan Amalina Che Bakri je. Pastu saya kagum Fatin Liyana doktor blogger tu. Asalkan bijak dan berkerjaya.

    1

    2
  34. bunga lalang says:

    aku kagum lagik dgn ibu tunggal yg boleh membesarkan 5 orang anak sehingga semua berjaya tanpa bantuan sesiapa…

    4

    0
    • Hahahahaha says:

      Mungkin ibu tunggal tu ada harta byk. Bukan semua single mother miskin

      0

      2
      • bunga lalang says:

        alahai…ibu tunggal yg miskin ldiceraikan x de nafkah ler atau yg ditinggalkan jantan dgn anak2 untuk dibesarkan…yg kaya bukan ape ade aku kesah

        1

        0
  35. Anonymous says:

    Wanita2 berkerjaya memang ramai adore dgn lofa ni….. Engineer dekat ofis aku ni setiap koleksi lofa dia ada weh. Pakai pon ala2 lofaa….. Style warda tu.
    Makcik2 aku yg cikgu2 tu semua geng tudung lopaaa… Pakat lawan beli…
    Terkelip2 mata aku tgk.huhu. Orang have2 mampu ler beli tudung lopa ni. Huhuhu

    3

    6
  36. adeakukesah says:

    lantak la korang…semua ni xde kesan pd hidup aku..kecoh betul

    1

    0
  37. Anonymous says:

    Peminat fajura meroyan hahahahah.
    Yeayyy artis kami powerrr! Terbaik la neelofa…. hang memang layak. Hang jual apa, hang pakai apa semua orang nak tiru. Ramai adore hang. Yang dok kata nicol david bagai tu memang la dia antara yg berjaya. Tp pengaruh tak besarrr. Neelofa ni dia buat apa semua jadi ikutan.
    NI ZAMAN NEELOFAA

    Yang lain boleh dok diam2 sudahhh..nangis tepi bucu tiak laki sudahhhh.makin murah rezeki lopaaa. Hahahaha

    4

    14
    • Anonymous says:

      nk tau tak..keja kt gomen byk kelate, di lembh klng pun byk kelate..jdi byklah undian..blum termasuk ke negeri kelate.
      maka org2 kelate je yg undi.

      wakakakaka..syok sendiri

      2

      3
      • Anonymous says:

        Memang hebat org kelantan tak dinafikan. Setiap pelusuk anak kelate. Pangkat tinggi2 dalam kerajaan semua kelantan. Tu kau belum pergi sabah dan sarawak semua dari pengarah,penolong pegawai,pegawai semua org kelantan. Maybe sebab org kelantan ramai mix. Mix ni memang bijak2 dan lawa2

        3

        3
        • Anonymous says:

          maka jdi PM belum ada dri KELANTAN.

          5

          0
        • Anonymous says:

          Memang baka molek orang kelantan ni. Laki aku orang kelantan. Semua rumah besar2 woii. Anak2 semua pandai dan cantik2. Terkebil aku. Anak aku pon bijak sebab dpt baka laki aku. Nasib baik. Kalau ikot aku haruuu hahahaha

          1

          6
        • wekkkkkkk says:

          ala..ko terjah kelantan je..cuba ko pergi selangor belah2 arah ke kuala selangor- sekinchan..dn negeri lain di utara dn selatan..byk lagi rmh bsr2..bkn bsr je..maka bersih, indah dn sungai2 nyer x byk smapah.
          kelantan byk smpah kan sungai

          8

          1
        • bunga lalang says:

          klu hebat sgt majukan la negeri sendiri buat ape pegi negeri orang? dah negeri kelantan paling mundur kat Malaysia ni…menyemak je kat sini apsal..jadikan kelantan tu negri paling kaya setanding singapore tu baru aku tabik

          8

          1
        • Anonymous says:

          serumah dulu dgn org kelantan..kalau ada 10 org..hanya 2 je boleh di kira PEMBERSIH, selebihnya muka molek..dapur ulat menari2 sama lipas

          8

          1
        • Anonymous says:

          Hahahaha sape kata kelantan negeri paling mundur tu. Mesti penjilat najib. Lain kali jgn layan tv3 jer. Ko pergi dulu kelantan baru terbeliak. X main la rumah terrace. Semua banglo2 besar beb. Ko masuk kampung pon rumah banglo bersepahhh. Emas2 berselirattt. Kb mall catat jualan antara tertinggi okayy. Org perempuan kelantan shoping emas mcm shoping beli barang dapur je.

          4

          2
        • Anonymous says:

          Bkn merantau..dlm nara ni pun byk org kelantan dn penjilat lopak

          3

          1
        • Anonymous says:

          negeri mana2 ada je pengotor. Housemate aku dulu orang kedah,melaka pengotor gila nk mampus. Makan pastu biar berminggu2 dekat ruang tamu. Last2 aku naik angin aku buang pinggan dan cawan dia yg dah berulat tu. Puas hati aku. Dasar pengotor.paling pengotor yg kedah tu la. Makan nasi bungkus pon x reti buang.

          3

          1
        • Anonymous says:

          Eloklh tu..kedah dkt klantan…mere ak senang

          2

          1
        • Anonymous says:

          ” merebak kn virus

          1

          0
      • Anonymous says:

        Betol2 orang kelantan ni di mana2, byk merantau. Dekat sekolah adik aku mrsm perlis ramai gila budak kelantan. Dan memang top student semua budak kelantan laa. Aku masuk asrama dia rasa mcm dok kelantan. Semua kecek kelate huk alohhh.hahah. tapi memang bagus. Aku lalu je pakat bg salam. Assalamualaikum akakk.kulit putih gebu tu kau jangan cerita. Aku syak rahsia dorang makan budu sebotol sehari hahahah

        1

        1
        • Anonymous says:

          Mkn budu nmpak gebu ke. Padahl kelantanlh pling ramai gigi rongak dn kencing manis dan drh tinggi dan 36 penyakit kritikal yg lain

          2

          2
        • Wekkkkkkk says:

          Aku nmpk smbal sotong tu sgt sedap..akupun ambil, makan, terus terpotong selera, manis smbl sotong. Klau nk niaga dn msk manis, sila buka kdai di negeri kamu, kenapa msk smbl sotong manis di lembah klang

          3

          1
    • Yekeni says:

      And ini menjadi kebanggaan u? Bangga menyanjung another human being? This made u very happy? Omg… i really tak boleh absorb kegilaan fans2 mcm ni. Taksub …

      0

      1
  38. Anonymous says:

    aliff shukri takde tersenarai dalam kalangan lelaki?
    sajat pun tak tercalon

    1

    0
  39. Anonymous says:

    Sedih laa..kenapa kak fazura bukan no 1…sy sokong sentiasa dan selamanya. Kak fazura patot no 1… fazura lagi femes dari siti… lagi hebat… ya Allah murahkan lah rezeki kak fazura.aminn. Jom aminkan.
    Siapa peminat kak fazura?like sikitt.saya doakan kak fazura cepat2 dapat baby..biar newlofa sedih…mesti comel anak diorang… fazura baik..jangan mengata dia tak ada rezeki anak lagi…..i love u always fazura

    1

    5
  40. Anonymous says:

    Aku takde geng wehh dekat ofis ni..semua #belofa… aku sorang je #befaz

    Jilakenyaaa

    8

    1
  41. grrrr says:

    3 kali berturut2 entry nara cite psl lofa… x de artis lain ke kat malaysia ni??

    1

    0
  42. kakikucinghitam says:

    hahaha korg percaya lahh undi sewel ni.. siap najib razak pun tersenarai… hahaaha mcm bace majalah ujang pulak aku rasa

    4

    0
  43. gunmother says:

    Ko sendiri yg kata nk lakukan laman web…. kalau tak kebuluq nnti MISS SORU

    0

    0
  44. Anonymous says:

    bosan dua2 ni

    0

    0
  45. Wekkkkkkk says:

    Aku nmpk smbal sotong tu sgt sedap..akupun ambil, makan, terus terpotong selera, manis smbl sotong. Klau nk niaga dn msk manis, sila buka kdai di negeri kamu, kenapa msk smbl sotong manis di lembah klang

    1

    0
  46. Yekeni says:

    Yes betul!

    Yang satu, i kagum mcmana dia boleh mendapat sokongan ramai walaupun merampas dan act suci murni…

    Yang lagi satu i kagum mcmana dia dapat membuta mata peminat2nya daripada nampak true coloursnya walaupun jelas terserlah…

    But, setelah menganalisa, i tau jawapannya….

    Tudung! The power of tudung! I betul kagum dgn tudung!

    4

    1
  47. Anonymous says:

    Aku x paham..nape cerita neelopa je keluar kat BN ni?? Hahaha..nara ni mcm try hard bende2 x relevan pn nk cerita. Nabil kot ad hati lah?neelopa itu lah ini lah.. nk kipas nelopa pun agak2 lah..owhh..lupa blog ni berbayar kan.. x apa nara ko cuma buat keje nk bg makan anak bini. Asal ko ikhlas dn buat keje halal..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    kenapa perlu kagum dengan orang yang launch tudung kat zouk? yang tak jaga sensitivity agama..

    1

    0
  49. Anonymous says:

    Wow neelofa tahniah lah. Mesti hati die bangga habis dpt tersenarai. Nak2 pulak atas fazura. Anugerah meletop top2 die menang siap mention fazura persaingan terdekat. Aku gerenti andai kata fazura yg menang and fazura tmpt ke 3 for sure die akan up story perli2 fazura 7 hari 7 malam. Lepas nie buat kenduri kesyukuran ye lofa.

    1

    2
  50. Anonymous says:

    Tersenarai atau tidak, saya tetap doakan neelofa dan semua wanita terjaga amalannya sehingga ke akhirat. Gaya tudung lofa tu masih tak cukup betol caranya. Moga diperbaiki (bukan hentaman). Muslimin muslimat dan non Muslim semua, jagalah amalan kita masing2

    0

    1
  51. Faez says:

    Ketiga tiga tu bagi saya ada kelebihan tersendiri. Berhentilah cari kelemahan orang. Nobody is perfect. Jadikan kejayaan mereka sebagai motivasi.

    0

    0
  52. dr menyampah nara n lopak says:

    bukak BN sumer citer ppasal lofa ni..da citer psl nabil knp x couple ngn lofa dah knp nara oi..suke ke tgk diorg bercinta..suke tgk rumah tangga porak peranda..plz nara nk bg anak bini makan dgn cr sebarkan gosip,,.hmmm

    0

    0
  53. Anonymous says:

    adoii..ramai betul mak cik bawang kat sini. Aku setuju sangat2 lofa tercalon sebab memang dia layak kot… Muda2 macam2 pencapaian dia dapat xmacam si fatzura tu baya2 lofa dulu macam2 kontroversi uolss. Pemakaian pun teruk. Kesian fattah . Femos dengan kontroversi je. Sila google ? #donemembawangskali

    1

    7
    • LOPAKAYU says:

      LOPAK tu dari mula masuk industri dengan kontroversi…xcaya??google ok…lebih baik free hair daripada pakai tudung tapi macam bertelanjang…sekian.

      kepada peminat LOPAK yang benak sekelian…cukup2 la throwback pasal SHPM tu..move on plz..kenapa la taksub sgt…

      1

      1
    • LOPAKAYU says:

      oh yeee..hanya org bodoh je konon2 bangga dia g UNHR tu…jawap soklan pon tah apa2…nak tau sbb apa dia nak sgt join aktiviti tu semua??SEBAB DIA NAK NAMPAK YANG KONON2 DIA BAGI SUMBANGAN PADA NEGARA…KONON HARUMKAN NAMA NEGARA…APA YANG DIA BUAT ADALAH SEMUA PASAL DIA..NAK NAMPAK DIA GAH…TAPI HAKIKATNYA DIA LOSER…TGK JE LA STATEMENT DIA PASAL “SYARIAH COMPLIANCE”…ITU PON DIA XTAU NAK BEZAKAN

      2

      1
  54. Snoe jareed says:

    Kajian portal PALING BANGANG ngok ngangg dalam dunia…
    Agak agak nak menipu…bodoh

    3

    0
  55. Anonymous says:

    masalah otak eh kamu2 yg haters ni. ada otak nda guna main lpas seja. bkn dia sendiri yg label diri dia salah satu wanita berpengaruh. aihh bodoh btul sgala keyboard warriors yg perasan tau smua. kasi steady blik otak yg suda miring tu and tryla kasi ubat hati yg telebih buruk sangka tu

    1

    2
  56. Anti Bebawangs says:

    Haha menyalak para bebawangs nampak Cik Lofa tersenarai antara selebrity yang dikagumi.

    0

    4
    • Wekkkkkkk says:

      Klau stakat paling popular itu aku x byk komen.
      Tapi mmg “”perkataan sgt d kagumi itu tidak boleh senaraikan nama dia”
      Dah lh buat taik bebaru ni
      Minta ampunlh pada semua rakyat makaysia
      .bkn ulamak2 je.
      Sgt ego

      1

      0
  57. Anonymous says:

    dua2 tak setuju apa dorg buat pada GLOBALLY?????????nth2 undi hummmm….

    0

    0
    • Malaysia je says:

      Yg di kagumi di malaysia je. Bukan dunia.
      Contoh mcm pelakon deepika padukone dn amithbachan..mereka di kagumi di india shj..di malaysia sikit je undian.
      Jdi ct, lopak dn siti hasmah tu di malysia je…bukan dunia

      0

      0
  58. fatt says:

    ct tu boleh dikagumi..
    neelofa tu, ape dia buat?smp nak kene kagum???

    3

    1
  59. Anonymous says:

    … eh tahun ni Kempen NEELOFA ke?????? entah apa benda budak ni contribute??? takde yang awesome sangat, banyak sangat kuah sup aje ku tengok…

    0

    0
  60. PILIH BULU says:

    SEKARANG SUDAH PUKUL 9.50AM, SAMPAI SEKARANG BELUM ADA KISAH ARTIS LAIN..ASIK2 TITLE NI SAHAJA..JADI X HAIRANLAH MENGAPA DIA JDI TRENDING.
    PILIH BULU.

    1

    0
  61. Anonymous says:

    tak kagum pun.. hahaha..

    NEXTttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!

    1

    0
  62. Anonymous says:

    cube bukak vote lg skali…alu nak tgk miss neelofa tu jatuh nombor brape plak..lagi pon die mmg berpengaruh sbb banyak sgt kontroversi,so pengaruh negatif je la….Dato siti tu clean je..mne ade kontroversi…see,who is truly attention seekers?

    1

    0
  63. Anonymous says:

    org buat ni dah buat survey/rsearch whole malaysia ker atau cuma survey/research kat media sosial

    0

    0
  64. Anonymous says:

    jenis2 bitch gini muka tak tahu malu… naik dgn nama busuk, buat kontroversi buruk pon masih terhegeh2 cari glamor… adik beradik plak tu gigih up muka dlm industri hiburan.. maruah takde pon tak kisah yg penting jd popular.. rosak industri ade bitchness cenggini… better naik kan retis yg berbakat.. jenis2 lalang longkang camni jenis muka tempayan nk popular

    1

    0
  65. Anonymous says:

    Yelah… Lofa je buruk. Fazura je suci mulia baik luar dalam kata peminat. Lol. Fazura master berdepan wartawan dan peminat. Korang tau tak perangai dia kat belakang mcmana? Hmmm. Lofa pulak jenis bengap punya jujur. Apa yg dia buat tu lah diri Lofa cuma kdg2 yg terpapar tu sikit je. The whole story lain tapi yg terpapar lain. Tu yg bertambah lain punya cerita. Lofa perli ke apa macamlah Fazura tu tak tau perli juga kan. Sekarang Fazura merapat dgn ZMW. Mmg sebelum ni diorang kwn tapi tak rapat mana pun. Sejak Zul Arifin diumumkan berganding ngan Lofa tiba2 rapat. Siap rajin like dan komen photo ZMW. Aku tak minat semua cuma mengikuti perkembangan artis je. Ada lah dapat info dari sumber terpercaya. Like kenapa tiba2 semua ni? Sebelum ni tak rapat dgn Shila Amzah tiba2 rapat sebelum pertunangan Fazura – Fattah. Yelah… SA kan bekas gf Sharnaaz. Nampak sgt semuanya ada kaitan dgn Lofa. Kata tak suka mengata hal org. Yeke? Kau menang depan org je. Belakang2 mengata jugak. Dulu kes Lofa dgn Maria Farida, Fazura join! Padahal takde kaitan pun. Lofa ada kes dgn Marion Kaunter Pertanyaan, pun Fazura join! Padahal takde kaitan pun kes tu dgn Fazura. Pun tiba2 Fazura rapat dgn MF dan MC waktu tu. Waktu tu je. Sekarang? Tak rapat pun. Nampak sgt nak hentam Lofa. Lofa kata ada org nak jatuhkan Lofa, menggelabah jawab siapa Lofa konon takde menang apa2 anugerah pun waktu tu. Sekarang kau rapat2 dgn ZMW. Kenapa? Lofa nak rampas ZA? ZA sendiri ngaku kawan dgn Lofa setakat berlakon je. Luar set masing2 buat hal. Lofa post BTS Ti Amo pun biasa2 je tak nampak gedik macam sewaktu era Lofattah yg mana baik Lofa mahupun Fattah dua2 gedik poyo waktu tu. Biasalah tgh cinta. Fazura ni depan2 je “alaaa biar je lah” then buat muka senyum manja konon cute.

    1

    1

Leave a Comment

Optional