Written by AbangNara | December 2nd, 2009

anak siti nurhaliza

Tak dapat dipastikan sama ada betul atau tidak kenyataan ini keluar dari mulut Dato’ Siti Nurhaliza sendiri. Sebabnya kenyataan ini dibuat kat Indonesia. Jadi mungkin ada kesalahan translate, atau mungkin Dato’ Siti tak faham soalan ke.

Apabila ditanya tentang kesediaan menimang anak, Dato’ Siti telah menjawap:-

[note]Sekarang ini sebenarnya masih sibuk dengan karier masing-masing, kalau kerja sudah selesai, baru kami fikirkan tentang anak. [/note]

Sebelum tue Dato’ Siti ada bagitau yang  anak rezeki aturan Allah & jika betul mahukan anak, Datuk K sudah pun mempunyai anak sendiri.

Ok taknak komen lebih-lebih tapi kalau dah jadi penyanyi dan artis nombor 1 Malaysia, bila rasanya kesibukan tue nak habis? Kalau nak tunggu sampai habis, jawapnya memang tak dapat lah nak tengok Gugu Gaga Siti Nurhaliza.

Apa-apapun kami sentiasa mendoakan agar Dato’ Siti Nurhaliza cepat-cepat menimang anak. Tak kira la kalau berlaku secara eksiden ke apa. Tak sabar nak tengok kecomelan anak Dato’ Siti.

390 responses to Siti Nurhaliza Dan Dato’ K Sepakat Taknak Anak Lagi, Nak Tunggu Sampai Bila?

  1. violet says:

    emmm….
    rezeki…
    law tolak..
    pyh gak

    0

    0
  2. fin says:

    salah jawab kot..dia kan nak anak…hrmmm….

    0

    0
  3. apalah ertinya sebuah perkahwinan tanpa kehadiran seorang anak…..sian ct….tula kawen lg ngan org tua…

    0

    0
  4. kira-kira says:

    xde rzeki ag la 2………

    0

    0
  5. awekcun says:

    BEST TAU DPT ANK…

    0

    0
  6. junnosuke says:

    aq dah agak dah…
    dtuk K tu bkan nk ank pun…
    ct plak brslndung ckap kt wrtwn
    x der rzekila pe la…..

    0

    0
  7. dorang ni xder masa kot… 2 yang xdapt anak 2

    0

    0
  8. Naura says:

    try sirap anak dara le dato…konpem menjadik kehkehkeh

    0

    0
  9. anNeDeSiLva says:

    sini semuanya korg ekk….

    0

    0
  10. anNeDeSiLva says:

    kaya tp takde anak kan tak best…
    moga2 Allah tu berila seorg puteri ke putera ke kat siti…
    sorg pon jadikla drpd takde kan..

    0

    0
  11. violet says:

    x pa datok k..
    i ada nih…
    huhu

    0

    0
  12. anne berapa kener bayar nant….
    kola byar tp tbe2 x leh p 2 jan ni mcm mana….
    pasal duit 2 xkesah xnak ambik balik pun,
    nantkan korang marah lak kalo xp

    0

    0
  13. yula says:

    anne tau tak tiket natrah tuk ari isnin de lg tak

    0

    0
  14. violet says:

    mlm ku sasau…..
    gilakan kau…..

    0

    0
  15. KAK LADY CAKAP KAT ada saluran ct yg tsumbat tuh… hahaha…

    YANG DATUK K kot tersumbat

    0

    0
  16. anNeDeSiLva says:

    sory semua..
    bayaran maybe dalam 25 hengget sor..
    kalau tak bayar duit burn..
    sorry k..
    sbb susahla kalau cancle last minit then nk pulang2 kan duit…
    once bayar consider SOLD..heheheheh
    pet aku dh jawab soalan ko..

    0

    0
  17. yula says:

    bosan la yeeeeeeeee…
    nak kuar xtau nak p mn dah
    kalu tng aku blik leh p dating bwah pkok ceri smbil mkn ais kacang

    0

    0
  18. ANTU NATI KO PUJUK LE JULY P KELUAR GAN KO

    0

    0
  19. ladybird says:

    MENU nye ape ANNE?

    0

    0
  20. aries_april says:

    anne…jgn bcr rhsia ya?

    pet byr kna tuk aries…..

    klau ko x byr…
    aries ngan antu dh plan nk bt pa kat ko…
    anne pn nk join…

    0

    0
  21. aries_april says:

    weiya…ni email add aries…
    [email protected]
    aries dh cri ko nya mail add kat page sblh…
    mmg xda….
    dh dpt…mail add ya?

    0

    0
  22. violet says:

    hhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  23. lily 2 kan awek ko kat sebelah antu

    0

    0
  24. hantupensil says:

    anne suh kak nara order kambing golek sekor..
    untuk makan2 nanti…
    heheheh

    0

    0
  25. aries_april says:

    weiya dh dpt ke blum?

    0

    0
  26. violet says:

    ok gegurl n boboy sume..
    nk lik dah..
    so korang gosip elok2 k..
    jgn ada BONGOK…
    :)

    take care n salam…

    0

    0
  27. yula says:

    dah kui 5
    isk ralit lak
    p layan nenek kebaya sat no

    0

    0
  28. EclipsE says:

    lajunya korg komen….
    smpi trtgl aku…
    xlarat nak bc komen korg…
    bz bangat…
    anne yg gathering tue how?
    nak reply email kak nara pon xsmpt…
    rely bz….
    tensen….

    0

    0
  29. rasa nyer dato K tme mudah ensem gak ni….

    entah2 tme dia kenal Tok ti dulu men CAHTING kot… tok ti mintak pic dia bagi pic tme dia muda 2 yang tok ti sangkut 2…..

    tp ble juper dah agak kertu….
    demi tunai kan janji tok ti terpasa kawin gak…

    mcm dia salh cakap tme nak pakai tudung dulu…

    0

    0
  30. eclipse says:

    pet ko dh ok ker dgn sume org?
    dgn aku ko mmg ok kan?hehehe

    0

    0
  31. ladybird says:

    weiya … mane ada? antu ko xnak bg email ko kat akak? nak kumpul geng ni.. nama geng..GENG KAPAK. salah sorang ahlinye PET..

    0

    0
  32. ladybird says:

    PET akak gelak giler dgn kot ni… ade jer idea .. kat atas 2 weiya_ poyo… hahaha,,, sukeati bapak tiri laki mak ko jer kan…. lawak22

    0

    0
  33. eclipse says:

    weiya ko nak kawen dh ker??

    0

    0
  34. nama club kak lady

    GENG KAPAK LADYBIRD tema warna itam n merah….
    baju kener merelip…. kalo orang kelate cakap sina bana

    0

    0
  35. eclipse says:

    u’ll blk kul bp ha??

    0

    0
  36. eclipse says:

    klu korg bukak club tadarus…
    konpom aku join…hheheheh…

    0

    0
  37. ok lah u all dah nak balik ni… juper lagi besok bye2 semua

    0

    0
  38. awekcun says:

    HELLO….
    ADA ORG LG KE

    0

    0
  39. awekcun says:

    HUHUHUHUU…
    LANTOK LEW PON XDE..
    MANE KO PI..

    0

    0
    • lanToK LeW says:

      hahahahha…ko rindu kat aku ke awekcun…?????terharu giler aku….wakakaka

      0

      0
      • lanToK LeW says:

        awekcun…kalo ko terbaca kmn aku nie sok..aku minta maaf laa ye..aku lek kol 8.30 laa dari isnin sampai rabu…mlm ni laa tuh…da lwt baru aku nk on9…sorry k..tgk la malam besok camne…kalo aku lek awal aku on9 laa…x janji taw….windu kat ko….

        0

        0
  40. BumbleBee says:

    e’ehh…ckp cmtuh plak Tok T ni. Allah tarik balik bakat kurniaanNya dan rezeki yg Dia curahkan dlm bidang nyanyian tu bru tahu….sebok sgt ngan career tu. bukan leh bwk mati…doa anak tu nnt yg mendoakan kter memberi cahaya kt alam kubur nnt….yoshhhh.

    0

    0
  41. pening says:

    Ala Tok Ti…x kan x nak anak kut..DK tu lainlah..anak dgn isteri dulu da berderet…nnt da tua..sunyi rmh ala banglow kau tu…

    0

    0
  42. rozi says:

    memang dato K tak mahu anak sejak dari mula nikah dgn siti… kesian siti

    0

    0
  43. Choqs says:

    selamatkan pagi ini utk semua!

    0

    0
  44. bender says:

    cayalah kak siti mmg taraf DIVA!!1

    0

    0
  45. Sagittarius (Nov 22 – Dec 21)[?]
    Sagittarius
    The Bottom Line

    Take control of the herd. Your group’s efforts are going in all directions.
    In Detail

    Your attitude can work wonders right now — especially if it’s positive. Believe in yourself and your abilities. Right now, there’s absolutely nothing standing in your way. If you can convince yourself that you’re about to experience — and deserve to experience — great things, you will actually have the power to make them happen. Believe it, and it can happen. Need it, and it can be yours.

    0

    0
  46. eclipse says:

    slmt pg msia….

    0

    0
  47. pening says:

    Anak adelah anugerah dr Allah yg amat bernilai….walau menimbun mne pun harte seseorg tu, jika tanpe zuriat x de ertinye….

    0

    0
  48. Choqs says:

    pet demo duk mn kl?duk wat kijo mn eh?

    0

    0
  49. xder umah baru ker

    0

    0
  50. junnosuke says:

    umh trbuka x der ker????

    0

    0
  51. yula says:

    salam n morning suma
    aku terbaca korang ngumpat aku ek..
    huhuhuhuhu…
    lips ko bln 5 ek kawen
    pakat2 nak kawen dah yer
    ko pet bl lg

    0

    0
  52. yula says:

    nak tnya kaum ppuan ni
    PAP SMEAR tu tuk cek pnyakit pa

    0

    0
  53. EclipsE says:

    korg kt mn tmpt dlm msia ney yg best nk p honeymoon??
    n kt luar neg gak…
    aku nk wt survey ney…huhu…

    0

    0
  54. anNeDeSiLva says:

    weh g page sbelahla…

    0

    0
  55. sipottolla says:

    nak cover line sebab sampai sekarang tak mengandung lagi…

    0

    0
  56. ctK says:

    ct mandul kena sumpah bekas bini datuk K
    g amerika wat tabung uji lh ct oiiii … kaver line

    0

    0
  57. Zaza Muhammad says:

    eeeiii apalah siti ni.. jgn le jwb camtu. ckp le masih berusaha. kang Allah makbulkan ckp dia tu.
    aku ni wpun x establish pun tetap berusaha lelain serahkan kpd Allah….

    0

    0
  58. blueblogger says:

    em..tak tau nak kata apa..

    0

    0
  59. Pak Tam says:

    aku lagi la xtau nak kata apa blueblogger.wakakaka

    0

    0
  60. eyuk says:

    GEBUNYA KULIT SITI KEDUTNYA KULIT DATUK K.SKALI TGOK MCM ABANG NGAN ADIK, DUA KALI TGOK MCM BAPA NGAN ANAK,TIGA KALI TGOK MCM ATUK NGAN CUCU..X DPT BAYANGKAN TIDUR SKATIL NGAN ORG TUA…GEELLIII….!!!!!!

    0

    0
    • tom and jerry says:

      walaupun tua tapi dato K banyak duit…. romantik.. org muda belum tntu banyak duit n romantik.. tp rasa2 klu ct kwen nga org muda.. ada potensi kot nak dpt anak.. aku nmpak cct ni segar bugar je.. tapi org kata klu usia dah 35 ke atas.. susah nak dppt anak? apapun aku doakan ct dpt anak cpt2.. mesti dia akan sempurna hidp mcm erra

      0

      0
  61. aku says:

    pompuan kaya kawin lelaki tua muflis… nauzubillah

    0

    0
  62. NobodyButYou says:

    Iskh tak baik la, mungkin siti cakap macam tu sbb dah letih nak jawap pertanyaan yang semua sedia maklum. Semua tu kan rezeki dari Allah. Ingat buat anak ni senang mcm nak buat kek ke hape? Dato K penah kate, yang niat arwah bapak siti sendri nak bawak diorang berubat untuk dapat anak. Tak kene batang hidung sendri boleh la kate, cuba g klinik hamid arshat pakar sakit puan, walaupun 2-2 subur, tapi kalau x boleh nak mengandung jugak bahasa sains nye di sebut ” Unexplain Fertility” dalam bahasa agama sebut “TAK ADA REZEKI”.

    0

    0
  63. NobodyButYou says:

    Ayat-ayat perempuan macam siti / mereka2 yang sudah lame berkahwin dan tak dapat anak :-

    1) Saya tunggu siti nurhaliza dapat anak, baru lah saya nk dapat ( Padahal dlm hati cm nak nangis je )

    2) Saya nak honeymoon dgn abg dlu and spent time same2 ( Padahal dalam hati, dah boring tgk muke abg )

    4) Saya nak kene kumpul duit dan fokus pada karier ( korang tau ke aku siap dah beli barang2 baby n letalk dalam bilik, tnggu baby nak menjadi je – physco punye pompuan ) :P

    Or

    3) Saye sebenarnya mandul, nak nak kene kumpul duit sbb nk buat IVF dalam kos RM 20 ribu…adakah salah saya menjadi mandul? Adakah saya patut salahkan sape2 dalam hal ni?

    0

    0
    • apa2 ajer says:

      Tak patut salahkan sesiapa dalam hal nie… semuanya ketentuan Tuhan…. Cam saya pulak dikurniakan 5 anak.. yang paling beso umo 9 tahun dan yg paling kecik umo 3 tahun… Kekadang family sy n family suami lak yg sibuk2 suh saya berhenti beranak.. takut x mampu nk jaga… padahal sy ngan suami x penah pun anggap anak2 ni membebankan kami… Adakalanya sy terfikir.. ada anak pun salah.. tak de anak pun org kata macam2… Angin gak satu badan…! so jalan terbaik adalah buat dekk jer… bukan dorang yg duduk kt tempat kita, so tk payah ler nk sibuk2 tentukan haluan hidup kita.. Betul tak..??

      0

      0
  64. tom and jerry says:

    kesian pada org yg nak dapat anak.. tapi xda… tapi ct dah ada rmi anak tiri. x le susah hati sangat.. duit banyak.. suami baik.. x da le susah hati..

    0

    0
  65. […] Siti Nurhaliza Dan Dato’ K Sepakat Taknak Anak Lagi, Nak Tunggu Sampai Bila? (387) […]

    0

    0
  66. syasya says:

    dia tu ckp je…. dlm hati tuhan je yg tau… sapa tak nak anak???

    0

    0