February 10th, 2020

Kemunculan penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza yang membuat kejutan di pentas Anugerah Juara Lagu ke 34 (AJL34) dengan menyanyikan lagu Anta Permana bersama Bob Yusof, membuatkan peminat merasa teruja dan mendapat sorakan ramai.

siti nurhaliza ajl34 siti nurhaliza kejutan ajl34

Ramai yang tidak sangka bahawa Siti Nurhaliza muncul dipertengahan persembahan dan menghangatkan lagi suasana di anugerah tersebut.

Namun, penonton di rumah menyuarakan rasa tidak puas hati apabila mikrofon penyanyi itu tidak berfungsi sewaktu memulakan nyanyian. Mengganggu momen paling istimewa dan bermakna.

 

 

Rata-ratanya berpendapat kesilapan itu tidak sepatutnya berlaku kerana AJL 34 merupakan pentas berprestij.

siti nurhaliza ajl34

siti nurhaliza ajl34

siti nurhaliza ajl34

siti nurhaliza ajl34Berikutan keputusannya untuk tidak lagi bertanding dalam AJL, lagu tersebut dipersembahkan oleh Bob. Terdahulu, Siti Nurhaliza dilaporkan masih belum membuat keputusan untuk muncul di AJL34 dan kemunculannya semalam mengimbau kembali nostalgia ketika dia bertanding di anugerah tersebut.

Kredit Foto : Aqo Imran & Muzik Muzik Official


8 responses to “Siti Nurhaliza Buat Kejutan Di AJL34, Peminat Marah Mikrofon Tidak Berfungsi”

  1. Anonymous says:

    Hafiz bukan sahaja memiliki suara yang sangat lunak didengar bahkan beliau seorang penyanyi yang bijak dan tak menunjuk-nunjuk atau berlebih-lebihan dalam nyanyiannya….dia mmg paling layak menang vokal dan persembahan terbaik…!

  2. minah senget says:

    dah bagi BOB ganti..mai buat pesembahan buat apa plak..x yah kata gimik la,dan x yah kata org saja2 nk tutp mic tu..sembang x serupa bikin..lemaihhh aihh

  3. kui3 says:

    dh kata xnk masuk dah….tp dtg gak…tu yg daulat kot hehehehe

Loading...