November 9th, 2018

Kisah perceraian Rita Rudaini dan pemain bola sepak Aidil Zafuan sebelum ini penuh dengan kontroversi dan mendapat perhatian yang hangat lebih-lebih lagi dengan episod tuntutan nafkah bagi anak-anak mereka.

Namun disebalik segala konflik yang berlaku, Rita mengatakan beliau sebenarnya tidak pernah mempunyai masalah ataupun bersengketa dengan bekas suaminya. Orang ramai yang sengaja mengada-adakan cerita hubungan mereka tidak baik.

Menerusi muat naik terbaru beliau di Instagram, Rita turut menyertakan foto ‘throwback’ Aidil bersama dua orang cahaya mata mereka sewaktu kecil.

Pada masa yang sama, beliau sempat membidas kritikan sesetengah pihak yang mengkritik dan mempersoalkan mengapa beliau terlalu ingin menunjuk dan gigih menghantar anak-anaknya untuk bermain bola sepak.

Rita berharap dengan penjelasan panjang lebar ini, tiada lagi  pihak yang akan terus mencari kesalahan dan mempertikaikan setiap apa yang beliau lakukan.


43 responses to “Sis Tak Ada Masalah Gaduh Dengan Bekas Laki Sis, Orang Yang Buat Cerita – Rita Rudaini”

  1. Noah says:

    I don’t think she is neither seeking attention nor she can’t move on. Probably she is hurt so bad that she acted this way. Why can’t people just let her rant.

  2. Amama says:

    Saya doakan semoga Rita dan Aidil dah berbaik Anak2 lelakinya sedang membesar perlukan father figure dalam hidup mereka. Amin. Dilaknati lah mereka yang cuba menghalang Aidil untuk berjumpa anak2nya.

    • ritrad says:

      berbelit belit cite kau Rita…dah biasa auto kan….ahhh..ahhh..klaw lah dri dulu perangai kau tu bleh ubahhhhh…maybe.lain cite plak…
      sapa yg halang bapak dia jumpa anak…Rita jugak… mcam2 syarat kau bagi…yang x blh belah tu.. bila Aidil nak jumpa anak dia mesti ada sekali..haaaa..ngok ngek betul ppuan ni…
      aku x caye 1000++% ngan ppuan ni…adalah lah tu story dia selepas ni….wait & seee arrr…

  3. Beau says:

    Tak habis2 rita nih..patutlah aidil tinggalkan. Bahasa kampung tak jaga hati belah sana. Tak payahlah cakap byk, gambar pun takdak pakai yg lama. Delusional

Loading...