October 11th, 2019

Nama pelakon Amar Asyraf dihimpit kontroversi panas dan menjadi bualan hangat apabila seorang wanita tampil mendedahkan dia sedang menjalin hubungan cinta dengan aktor tersebut sejak September tahun lalu.  Bukan itu sahaja, wanita itu turut mendakwa Amar sebenarnya sudah mempunyai dua orang isteri tetapi masih mahu bermain kayu tiga.

amar asyraf

Menjawab tuduhan dia menjalin hubungan sulit, Amar mengakui kesilapannya terjebak dengan cinta segi. Bagaimanapun, dia memaklumkan hubungan cintanya dan gadis tersebut sudah berakhir pada Mac lalu.

Saya tidak mahu membuka aib sesiapa, tambahan pula hubungan saya dengan gadis itu sudah berakhir pada Mac lalu. Biarlah apa yang berlaku menjadi rahsia kami.

amar asyraf

Saya juga berharap, penjelasan ini dapat menutup semua isu yang tercetus. Apa yang berlaku antara kami sudah menjadi sejarah dan tidak perlu dikenang lagi. Tetapi, jika ada pihak yang terus mengungkit perkara itu, saya tidak teragak-agak membawanya ke muka pengadilan.

Malah, Amar berkata isterinya Arna Salleh juga mengetahui hubungannya dengan wanita tersebut dan langsung tidak cepat melatah mengenai kontroversi yang tercetus. Hubungan mereka suami isteri masih baik.

amar asyraf dan isteri

Isteri tahu hubungan saya dengan gadis itu. Dia tidak melatah, malah tenang apabila saya berterus terang perkara sebenar. Dia bagaimanapun, terkilan apabila cerita itu mula tersebar.

Keluarga juga tahu mengenai perkara itu. Saya akui, saya yang patut dipersalahkan dalam hal ini dan tidak akan sekali-kali menuding jari menyalahkan orang lain.

amar asyrafTerdahulu, wanita itu turut mendakwa dia dan Amar merancang untuk berkahwin minggu depan tetapi membatalkannya kerana baru mengetahui aktor itu sudah beristeri dua dan mempunyai seorang anak yang baru dilahirkan. Pendedahan ‘berani’ mengenai status hubungannya dengan Amar dibuat kerana dia mahu memberi pengajaran buat wanita lain di luar sana agar tidak menjadi mangsa.

Sumber Berita : BH ONLINE


12 responses to “Silap Saya Terjebak Cinta Tiga Segi – Amar Asyraf”

 1. Hui says:

  Perempuan jangan murah sangat. Kalau dah murah..nak sentuh boleh nak belai boleh nak angkut masuk bilik boleh nak suruh londeh spenda boleh.

 2. Brunes says:

  yang lelaki tu disgusting pig, yang perempuan gila batak attention kacau suami orang, so this serves u right.. go to hell lah both of u

 3. Anonymous says:

  Dia ni dr ritu lg kontroversi cinta 3 segi. Rakyat Malaysia ni asal mintak maaf terus lupa.

 4. M says:

  Eh eh nak bawa ke muka pengadilan pulak. Dah la buat hal. Kalau kau buat senyap, hidup macam biasa, have fun dengan anak bini macam biasa, of course bakal bini ketiga tak jadi kau tu rasa diperbodohkan walaupun awal awal memang dia bodoh terima kau. Come on la perempuan ni toys kau je ke? Tu pegi jaga bini kedua dengan anak tu. Perangai jangan sampah sangat. Luku kang.

 5. Anonymous says:

  bini no 2 macam mana?

Loading...