March 16th, 2016

Sudah dirisik oleh Azwan Kombos dan bakal bernikah pada hujung tahun ini, Ezzaty Abdullah memberitahu sikap matang dan jujur didalam diri Azwan membuatkan beliau terpikat dan seterusnya melangkah ke fasa baharu kerana merasakan mereka sudah cukup serasi bersama.

Azwan  seorang yang jujur dan ikhlas. Melalui pengalaman pahit sebelum ini, sekarang bukan mudah untuk saya mencari lelaki yang jujur. Apabila sudah bertemu dengan pasangan yang serasi, jadi lebih baik untuk terus membawa hubungan ini ke peringkat seterusnya.

Walaubagaimanapun, pasangan ini hanya akan mengikat tali pertunangan sebelum upacara akad nikah nanti. Ini kerana Ezzaty tidak mahu bertunang terlalu lama selepas mengalami pengalaman pahit sebelum ini.

Kalau boleh saya enggan bertunang lama-lama sebab pernah mengalami episod hitam sebelum ini. Saya tidak mahu sejarah itu berulang dan ia memang membuatkan saya serik. Oleh itu, saya meminta untuk bertunang dalam tempoh singkat saja.

Bertunang lama banyak dugaannya, tetapi ia benar-benar menguji rasa kasih dan cinta pasangan kita. Apa-apapun semoga segala perancangan perkahwinan Ezatty dan Azwan berjalan dengan lancar.

Sumber Berita : BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...