November 12th, 2018

Mengenali antara satu sama lain dengan lebih rapat sejak setahun yang lalu, pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz kini semakin terbuka mempamerkan kemesraan mereka dengan orang ramai. Sering memuat naik gambar berdua di akaun Instagram masing-masing, ramai yang boleh melihat sinar cinta serta kebahagiaan mereka.

Terbaru, mereka dikhabarkan bakal mengikat tali pertunangan pada pertengahan bulan ini dan sedang rancak melakukan persiapan termasuk menempah busana untuk majlis istimewa itu.

Bagaimanapun, Fasha ketika dihubungi pihak media enggan memberikan komen lanjut mengenainya.

Maaf. Saya tak boleh jawab apa-apa selagi perkara itu belum berlaku. Namun, apa-apa pun, saya nak ucapkan terima kasih kepada peminat yang mendoakan yang baik-baik untuk saya, Aidil dan dua anak saya.

Saya terlalu sibuk dengan kerja. Jadi, saya serahkan semuanya pada pihak keluarga untuk membuat keputusan mengenai kehidupan peribadi.

Kalau tiada angin masakan pokok bergoyang? Apa salahnya untuk mengumumkan sesuatu perkara yang baik, pastinya ramai yang akan mendoakan kebahagiaan Fasha dan Aidil.  Apa-apa pun, jika berita ini benar, kami ucapkan tahniah.

Sumber Berita : BH ONLINE


11 responses to “Sibuk Lakukan Persiapan, Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Bertunang Tidak Lama Lagi?”

 1. Amah says:

  Jejai boleh kahwin lg tunggu mak pak dia carikn,… Kalau cari sendiri jwbnya keluar anak je berantakn cerai beb… Family yg ermmmm……

 2. El says:

  Belum kawin lg, sweet lah sangat

 3. R says:

  TA ntroduced aku pada Jejai di airport Jakarta. Aku ingat Jejai tu jauh lebih hensem dari Aidil. Hi TA. Hi Jejai!!

 4. ingin tahu says:

  jejai ape citer ye sekarang? tak nak beruma tangga lagi ke?

Loading...