Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Siaran Langsung Keputusan Terkini ABPBH2011

Sebentar lagi tepat jam 9 malam, Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 akan bermula. Kepada anda yang tidak dapat menonton siaran langsung ABPBH2011, Abang Nara akan bawakan kepada anda keputusan terkini secara live update di sini.

gambar red carpet abpbh2011

Advertisement

Untuk ulasan secara live, anda boleh follow Twitter BeautifulNara. Sama-sama kita nantikan majlis gilang gemilang yang akan bermula sebentar lagi. Layankan beberapa keping gambar red carpet ABPBH2011 yang diambi daripada twitter Abph dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Keputusan Terkini ABPBH2011

1. Artis berkumpulan/duo popular – Jacqlyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
2. Artis Baru Wanita Popular – Tasha Shilla
3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
4. Artis Komedi Wanita Popular – Didie Alias
5. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Sheila Majid
6. Pengacara TV Lelaki Popular – Zizan Raja Lawak
7. Artis Baru Lelaki Popular – Johan As’ari
8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
9. Penyampai Radio Wanita Popular – Farah Fauzana
10. Pengacara TV Wanita Popular – Farah Fauzana
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Johan Raja Lawak
12. Anugerah Seri Perak – Dato’ Siti Nurhaliza
13. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
14. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
15. Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
16. Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin
17. Penyanyi Wanita Popular – Yuna
13. Bintang Paling Popular ABPBH2011 – Aaron Aziz

gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

200 Comments

  1. fasha

    April 10, 2012 at 3:11 pm

    nape nak persoalkan fiz fairuz menang…name pon dapat anugerah pelkon tv.kasi je la fiz fairuz…die lg banyak blakon tv..ok la tu aaron dah menang 2 kategori..lagi bakat aaron byak kat filem compare dengan tv… :)

  2. iza

    April 9, 2012 at 3:02 pm

    8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
    nape kena ada ayat tambahn kat belakang tu? abg nara jgn nak perlekehkan fizz pulak! aaron pun suka fizz menang. dia mmg layak!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top