Siapakah Yang Bakal Dinobatkan Selaku Juara MANIA?

Hiburan

Siapakah Yang Bakal Dinobatkan Selaku Juara MANIA?

Sabtu ini, jam 9 malam, di saluran Astro Ria 104, akan bermulalah episod akhir program MANIA sekaligus bakal menyaksikan juara pertama MANIA akan dinobatkan. Siapakah di antara Stacy, Jac, Aril, Hafiz dan Hazama yang anda rasakan bakal membawa pulang RM500,000? Berdebar jugak Abang Nara dibuatnya.

juara mania

Advertisement

Pendapa Abang Nara, pertandingan akhir ini adalah pertarungan di antara Jac dan Hafiz. Kedua-duanya memang mempunyai keupayaan vokal yang amat hebat. Namun perlu diingatkan yang keputusan MANIA adalah berdasarkan undian SMS. Jadi sesiapa pun mampu bergelar juara. Mungkinkah Aril akan membuat kejutan?

juara mania

Berikut ialah lagu-lagu yang bakal dinyanyikan oleh 5 finalist MANIA:-

1. Hafiz – I BELIEVE I CAN FLY (R Kelly) dan BERIBU SESALAN (3 Suara) duet SITI SARAH
2. Hazama – SAAT KU IDAMKAN (Search) dan KEPADAMU KEKASIH duet HATTAN
3. Stacy – TAKKAN MELUPAKANMU (Radja) dan CINTA (Melly Goeslaw/Krisdayanti) duet FIQ
4. Aril – STARLIGHT (Muse) dan ISABELLA 98 duet ARI LASSO
5. Jac – KENANGAN TERINDAH (Samson) dan ARJUNA (Dewa 19) duet TIAR JINBARA

Jadi siapakah pilihan anda untuk bergelar juara MANIA Sabtu ini?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

66 Comments

  1. handpon rosak

    May 19, 2012 at 9:23 pm

    bek tngok bintang rtm..haha

  2. handpon rosak

    May 19, 2012 at 9:23 pm

    buang masa jer tngok mania ni…

  3. mien

    May 19, 2012 at 4:16 pm

    mestilahhh hafizzzz!!!best sangat suara hafiz.jac pon okey.tp jac suara die cam menjerit sket.tu yang jd x best sangat.hafiz become champion tonight.insyaAllah :)

  4. pink pink

    May 19, 2012 at 12:07 pm

    yg mengundi ni rata2 bdk skolah…org2 dewasa dh tau taktik dorg ni…skrg ni budak sume pakai hp…mak bapak xdpt nk kontrol dah…mak bapak mainkan peranan utk bgtau ank betapa membazirnye benda2 mcm ni..so time n tgk je la..

  5. stacycool

    May 19, 2012 at 9:10 am

    Sexy
    Trendy
    Ambitious
    Cool
    Young
    STACY akan menang pecaya lah !

    • poker face

      May 19, 2012 at 4:26 pm

      20 thn lg tetap young la ye??? young la sgt!!!!

Loading...