March 27th, 2012

Lama tak mendengar cerita tentang salah seorang jejaka kacak di dunia hiburan Malaysia iaitu Fizo Omar. Selalu kalau ada cerita mengenai Fizo pun time puasa dan raya. Sebabnya tak lain tak bukan kerana Fizo kan ada jual serunding Fizo Omar yang sungguh lazat. Jarang sungguh kita mendengar gosip percintaan Fizo Omar ini. Namun sebentar tadi Abang Nara ada menerima satu email yang mengepilkan 2 gambar Fizo Omar bersama Diana Nasir.

fizo omar dan diana nasir

Untuk makluman, Diana Nasir adalah kakak kepada Anzalna Nasir, salah seorang peserta Dewi Remaja yang semakin popular sekarang ini. Abang Nara tengok Fizo dan Diana ini memang sama cantik sama padan. Namun tak tahulah pulak apa hubungan mereka berdua. Mungkin sekadar kawan.

fizo omar dan diana nasir

Namun Abang Nara dapat rasakan aura percintaan apabila membaca tweet-tweet Diana Nasir. Antara contohnya seperti di bawah:-

fizo omar dan diana nasir

Mungkin tanda “love” di atas adalah sekadar suka-suka. Maklumlah dunia twitter kan banyak dengan perkara yang agak mengarut. Namun bagi Abang Nara tak salah pun kalau Fizo betul-betul bercinta dengan Diana Nasir. Sampai bila nak membujang kan? Tak gitu?


235 responses to “Siapakah Diana Nasir Di Hati Fizo Omar?”

  1. chumel says:

    Pmpn ni mmg gedik···aku knal dl dy budak school ak toie kat kjohari tnjung malim··sumpah dy xcntik mcm pmpn cacat ox···sama ar cam adik dy 2 si anzalna y xhot n bbir juih··TIME DLU2 muke dy truk gler cam muke beruk n irap2babun sikit,n mmg karo jalanan pun

  2. datok_t says:

    kalo dpt diana ni..mmg sedap laa..dgn tonggek dia..owh..

  3. been there says:

    omg! i pun pegi juga F1, tapi tak delah pakai kasut tinggi ke sana… Are u sure pakai all the way dengan berpanas panas kat sana. Me, been there few times… tapi x lah begitu..

  4. zara says:

    guys check out this—>the nasir’s girls facebook! gile daring dress up diorg ni! bajet kardashians!

Loading...