September 9th, 2016

Kemunculan Emma Maembong dan Kamal Adli bersama di FFM28 baru-baru ini mencuri perhatian ramai selepas gosip yang bertebaran mengatakan hubungan mereka percintaan mereka sedang bergolak.

Tentu sekali pada acara berkenaan, wartawan tidak melepaskan peluang untuk bertanya tentang status hubungan mereka yang terkini.

Menerusi sebuah video pendek di mStar Online, Emma menjelaskan beliau dan Kamal hanyalah sekadar teman rapat.

Saya dengan Kamal masih kawan macam dahulu, kitorang tidak ada apa-apapun. So dia adalah saya punya partner untuk malam ini, saya ok je la.  Bila masa saya cakap boyfriend?

Kamal yang turut berada disebelah Emma hanya tersenyum dan  enggan memberikan sebarang komen mengenai kenyataan yang dibuat oleh Emma itu.

Sekejap ya sekejap tidak, mana satu yang betul sebenarnya Emma dan Kamal? Hmmmph..tidak mengapalah, apa-apapun kalau memang mereka ada jodoh bersama, tunggu sahajalah perkembangan lanjut mengenai hubungan mereka.

Buat masa ini, biarlah mereka terus berdolak dalih dan bermain teka teki dengan peminat. Mungkin juga mereka tengah mencuba untuk memperbaiki masalah didalam perhubungan mereka. Wallahualam.

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...